- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Pekte cikliğim kalmadı kuzu yaa geçen ay 27 oldummmmmayyy güldürdün beni gelincik:)
gitmedim bugün ama yarın gitcem söz :)
temmuz ağustos canım sanırım ramazan temmuza denk geliyodu ağustos olur heralde :)
bende sözü nişanı aradan çıkarıyım o zaman canım zaten o andan itibaren çok hızlı hareket etmemiz gerekicek yoksa yetişemeyiz:)
bende 22 olucamPekte cikliğim kalmadı kuzu yaa geçen ay 27 oldummmmmdaha dün 13tüm ben ne zaman büyüdüm hala bilgisayar oyunları oynuyorum Genelde 4 ay dikim diyorlar ocak gibi başlamaları lazım benim gelinliğe en geç, ondan önceki 1 ay 2 ayda gezsem tamam sende istersen o dönemlerde başla ne kadar erken o kadar iyi. Hatta dur bir arkadaşımın gelinliği 3 ayda dikildi ve çok pişman oldu 5-6 ay önceden başlatsaydım diye neyse işte
siteyi ilk kez senden duydum kuzum bakıcam şimdi :)Hmmm bende üst tarafını komple dantel istiyorum aynen son derece sade olacak şalı falan düz ekstra bişey hiç düşünmüyorum (diğerleri kuş yuvası gibi ne öylee) kabarıklığı nasıl düşüünüyorsun mesela? Ben çocukluğumdan beri kabarık manyağıyım mesela
bende 22 olucam
ben diktirmiycem kuzum ya gerçekten ona cesaret edemem kendimi biliyorum...
ben sırf dantelden oluşan bi gelinlik istiyorum taşlardan abartıdan uzak gören herkes aa mutlu çok güzel olmuş demeseler bile çok zarif olduğumu düşünseler iyi olur :)
aradığımızı buluruz umarım :)Kız sen 22 misin daha? Dur hemen evlenme ya.. Biraz paranı ye valla.. Bu arada ben de dantel gelinlik istiyorum yaa..
aradığımızı buluruz umarım :)
mezun olunca iş güç tüm düzenim izmitte kurucam canım bi işe gir çık filan istemiyorum zaten yeniliklere çok adapte olamıyorum kolay kolay:)
benim ki bana sormaz canım naptın ne ettin diye zaten benim kazandığımı ev harcamalarında bile kullanmaz ondan rahatım birazda :)İnşallah her şey yolunda gider canım, benim de adapte sorunum var ne yazık ki.. Ama kimseye hesabını vermeden kendi paranı harcamak çok zevkli oluyor.
aaa sende mi kapalısın nedense hep açık olduğunu düşünmüştümKızlar bu arada instagram kullanıyorsanız gelinlikche diye bir hesap var bayılıyorum, tabi ben kapalı olduğum için pek uygun değil ama fikir açısından güzel şeyler olabilir.
aaa sende mi kapalısın nedense hep açık olduğunu düşünmüştüm
bilmem belki ondan olabilirTabi ben ameliyat fotografi falan paylasiyorum ya ondan şaşırmış olabilirsin
parfümümü değiştircem sanırım bi değişiklik arıyorum kendimde:)Günlük privacy, özel günlerde ck
alıncak o kadar şey var ki kendime sıra gelmiyo resmenBen parfümden yana çok şanssızım canım yaa bende kalıcı olmuyor parfümler birde tam aradığımı bulamadım ama bu ikisi gerçekten güzel tavsiye ederim :)
bulursun elbetttNe güzel ben kendi parfümümü bulamadım demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?