2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Pekte cikliğim kalmadı kuzu yaa geçen ay 27 oldummmmm daha dün 13tüm ben ne zaman büyüdüm hala bilgisayar oyunları oynuyorum Genelde 4 ay dikim diyorlar ocak gibi başlamaları lazım benim gelinliğe en geç, ondan önceki 1 ay 2 ayda gezsem tamam sende istersen o dönemlerde başla ne kadar erken o kadar iyi. Hatta dur bir arkadaşımın gelinliği 3 ayda dikildi ve çok pişman oldu 5-6 ay önceden başlatsaydım diye neyse işte

bende 22 olucam
ben diktirmiycem kuzum ya gerçekten ona cesaret edemem kendimi biliyorum...
ben sırf dantelden oluşan bi gelinlik istiyorum taşlardan abartıdan uzak gören herkes aa mutlu çok güzel olmuş demeseler bile çok zarif olduğumu düşünseler iyi olur :)

Genjlerrr markaport.com.tr den alışveriş yapan bilen duyan var mı? Nasıl site sizde? Kapıda nakit ödemesi var

Hmmm bende üst tarafını komple dantel istiyorum aynen son derece sade olacak şalı falan düz ekstra bişey hiç düşünmüyorum (diğerleri kuş yuvası gibi ne öylee) kabarıklığı nasıl düşüünüyorsun mesela? Ben çocukluğumdan beri kabarık manyağıyım mesela

siteyi ilk kez senden duydum kuzum bakıcam şimdi :)
çok kabarık istemiyorum ben a kesim belki bi tık daha kabarık olabilir ama ondan fazlası olmaz :)

Kız sen 22 misin daha? Dur hemen evlenme ya.. Biraz paranı ye valla.. Bu arada ben de dantel gelinlik istiyorum yaa..

Kız sen 22 misin daha? Dur hemen evlenme ya.. Biraz paranı ye valla.. Bu arada ben de dantel gelinlik istiyorum yaa..
aradığımızı buluruz umarım :)
mezun olunca iş güç tüm düzenim izmitte kurucam canım bi işe gir çık filan istemiyorum zaten yeniliklere çok adapte olamıyorum kolay kolay:)

aradığımızı buluruz umarım :)
mezun olunca iş güç tüm düzenim izmitte kurucam canım bi işe gir çık filan istemiyorum zaten yeniliklere çok adapte olamıyorum kolay kolay:)

İnşallah her şey yolunda gider canım, benim de adapte sorunum var ne yazık ki.. Ama kimseye hesabını vermeden kendi paranı harcamak çok zevkli oluyor.

Kızlar bu arada instagram kullanıyorsanız gelinlikche diye bir hesap var bayılıyorum, tabi ben kapalı olduğum için pek uygun değil ama fikir açısından güzel şeyler olabilir.

İnşallah her şey yolunda gider canım, benim de adapte sorunum var ne yazık ki.. Ama kimseye hesabını vermeden kendi paranı harcamak çok zevkli oluyor.
benim ki bana sormaz canım naptın ne ettin diye zaten benim kazandığımı ev harcamalarında bile kullanmaz ondan rahatım birazda :)

Ben parfümden yana çok şanssızım canım yaa bende kalıcı olmuyor parfümler birde tam aradığımı bulamadım ama bu ikisi gerçekten güzel tavsiye ederim :)

Ben parfümden yana çok şanssızım canım yaa bende kalıcı olmuyor parfümler birde tam aradığımı bulamadım ama bu ikisi gerçekten güzel tavsiye ederim :)
alıncak o kadar şey var ki kendime sıra gelmiyo resmen
bende kalıcı oluyor kokular :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…