• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın tatlım okula gitmek istemiyorum hemde tek ders için off:KK43: valla fatihten başka yerde bulabilceğime inanmıyorum ki ben :)

3-4 kilo versem güzel olur aslında :)

hoşgeldin aramıza vaktin yaklaşmış hazırlıklara başladın mı :)
Tesekkür ederim :KK54:
Çoktaaan başladı:)Ama hersey kafamda bir de bilgisayara kaydettiğim dosyamda:KK48:
Ben çok detaycı biriyim..Bugün babamla da tanıştı,su tanışma faslını geçtik nihayet:KK14:
hatun, post: 37010089, member: 520167"]günaydın tatlım okula gitmek istemiyorum hemde tek ders için off:KK43: valla fatihten başka yerde bulabilceğime inanmıyorum ki ben :)

3-4 kilo versem güzel olur aslında :)

hoşgeldin aramıza vaktin yaklaşmış hazırlıklara başladın mı :)[/QUOTE]
Tesekkür

Merhaba math27, post: 37011139, member: 586010"]Canım ailesi köyde oturuyo bi abiside var. Onun 2oğlu var biri seneye ortaokula başlıcak ama köyde okul yok mecbur bizim yaşadığımıx yere gelecekler ben bunu dün öğrendim ve kabul ettim o çocuklar köyden çıkması gerek bunun da başka yolu yok yani seneye eylülden itibaren bizle kalacaklar. Ve ben 2 çock annesi gibi olacam mecbur.Bende annemin dediğini düşündüm benim burda evliliğimin tadını yaşayacm 4ay var. Ven ben burda en azından kendi eşyalarım olsun istiyorum artık.beyefendiye bunu anlatmadan yok demeye başladı. Düşün 2yeğenini kabul ediyorum kendi memleketinde yaşamaya tamam diyorum beyefendi sadece eşyaları taşımamak içn yok diyo. Ki zaten yatak odası oturma odası ve beyaz eşya alonsın diyorum[/QUOTE]
Merhaba
Ya ben biraz şaşırdım senin durumuna :KK64:iki çocuk ..yeni evlisin daha,nasıl kabul ettin öyle :)

canım diyetisyen bi çay vermişti ödem atmak için bi tane yeşil elmayı dörde bölüyosun, bi tane kabuk tarçın, dört beş tane karabiber tohum şeklinde çekilmemiş oluyodu sanırım, bi tane de yarım limon bir buçuk litre suyla kaynatıyosun iki üç dk onu gün içinde içiyosun ben tam soğumadan ılıkken bitiriyodum onu günde en az bi saat yürüyüş geç saatte yemek yememeye çalıştım birde gün içinde mutlaka bi kase yoğurt içine bol miktarda çörek otuyla yedim onun dışında dikkat ettiğim pek bişey yoktu çok güzel kurtuldum kilolardan ama sonra ilaç kullandım kan iğneleri olmuştum onlar tekrar kilo almama neden oldu şimdi düğüne kadar vermek istiyorum spora daha kalıcı olur diye düşünüyorum spora da başlıcam inşallah
O söylediklerin gerçekten işe yarar ama ben iradeli değilim sorun o. Yaparım onları bu arada sürekli kaçamak yaparım bi işe yaramaz

selam kızlar:KK50:

bugün gelemedim hiç, işim yoğundu.

kilolar konuşulmuş, parfümler falan :KK69:

benim kilo sorunum yok, ne zayıfım ne de şişman. yıllardır 56 kiloyum. ne zamanki kilomu kafama takmaktan vazgeçtim hiç kilo almamaya başladım. istersem gece makarna yiyip yatıyım almıyorum:KK51: maşallah deyin:nazar:

ben yıllarca chanel chance ve david off cool water kullandım. ama geçen yıl kasım ayında bir düğüne giderken parfümü fazla kaçırdım mide bulantısı oldu zehirlendim hastanelik oldum:KK57: ondan beridir ara ara kullanıyorum düzenli kullanamıyorum. ama tavsiyelere açığımEn Büyük KK

Merhaba math27, post: 37011139, member: 586010"]Canım ailesi köyde oturuyo bi abiside var. Onun 2oğlu var biri seneye ortaokula başlıcak ama köyde okul yok mecbur bizim yaşadığımıx yere gelecekler ben bunu dün öğrendim ve kabul ettim o çocuklar köyden çıkması gerek bunun da başka yolu yok yani seneye eylülden itibaren bizle kalacaklar. Ve ben 2 çock annesi gibi olacam mecbur.Bende annemin dediğini düşündüm benim burda evliliğimin tadını yaşayacm 4ay var. Ven ben burda en azından kendi eşyalarım olsun istiyorum artık.beyefendiye bunu anlatmadan yok demeye başladı. Düşün 2yeğenini kabul ediyorum kendi memleketinde yaşamaya tamam diyorum beyefendi sadece eşyaları taşımamak içn yok diyo. Ki zaten yatak odası oturma odası ve beyaz eşya alonsın diyorum
Merhaba
Ya ben biraz şaşırdım senin durumuna :KK64:iki çocuk ..yeni evlisin daha,nasıl kabul ettin öyle :)[/QUOTE]
Canım imkan yok ve o çocukların başka şansı yok okumak için :(

burberry weekend kullanırım senelerdir..artk benle bütünleşti o koku :KK68:

O söylediklerin gerçekten işe yarar ama ben iradeli değilim sorun o. Yaparım onları bu arada sürekli kaçamak yaparım bi işe yaramaz
bunlar dışında benim de pek uyduğum bi diyet ya da şundan yemiyim dediğim yoktu canım gerçekten işe yaramıştı umarım tekrar yapabilirim

selam kızlar:KK50:

bugün gelemedim hiç, işim yoğundu.

kilolar konuşulmuş, parfümler falan :KK69:

benim kilo sorunum yok, ne zayıfım ne de şişman. yıllardır 56 kiloyum. ne zamanki kilomu kafama takmaktan vazgeçtim hiç kilo almamaya başladım. istersem gece makarna yiyip yatıyım almıyorum:KK51: maşallah deyin:nazar:

ben yıllarca chanel chance ve david off cool water kullandım. ama geçen yıl kasım ayında bir düğüne giderken parfümü fazla kaçırdım mide bulantısı oldu zehirlendim hastanelik oldum:KK57: ondan beridir ara ara kullanıyorum düzenli kullanamıyorum. ama tavsiyelere açığımEn Büyük KK

maşallah canım ben de 48 49 ken ah 50 yi görsem diye diye geçen kış 68 i de gördüm kafama takmadan 59 oldum şuan kafama çok taktığım için midir gitmicek gibi kaldım :(

maşallah canım ben de 48 49 ken ah 50 yi görsem diye diye geçen kış 68 i de gördüm kafama takmadan 59 oldum şuan kafama çok taktığım için midir gitmicek gibi kaldım :KK43:

Ay ben de bir 52-53 olsam diyorum, 49um şu an..
kokusunu biliyorum canım kardeşimin kullandığı parfüm:KK39:

He o zaman tamam canım :)

Back