• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yine öküzle kavga ettim valla sinir ediyo beni. Dinlemeden direk yok diyo ya

Canm görev yaptğmz yerde 4 5 ay idare etck eşyamz var. Haziranda da tayin isticez zaten
o zaman almaya gerek yok canım bence sonra boşuna nakliye parası filan vermek zorunda kalırsınız...
Kuzm bende okuldan nefret eden bşri olarak öğretmn oldum iyi mi:)
haftada 3 gün okula gitmek gerek ama sırf eziyet gibi:(

Canım ailesi köyde oturuyo bi abiside var. Onun 2oğlu var biri seneye ortaokula başlıcak ama köyde okul yok mecbur bizim yaşadığımıx yere gelecekler ben bunu dün öğrendim ve kabul ettim o çocuklar köyden çıkması gerek bunun da başka yolu yok yani seneye eylülden itibaren bizle kalacaklar. Ve ben 2 çock annesi gibi olacam mecbur.Bende annemin dediğini düşündüm benim burda evliliğimin tadını yaşayacm 4ay var. Ven ben burda en azından kendi eşyalarım olsun istiyorum artık.beyefendiye bunu anlatmadan yok demeye başladı. Düşün 2yeğenini kabul ediyorum kendi memleketinde yaşamaya tamam diyorum beyefendi sadece eşyaları taşımamak içn yok diyo. Ki zaten yatak odası oturma odası ve beyaz eşya alonsın diyorum

Canım ailesi köyde oturuyo bi abiside var. Onun 2oğlu var biri seneye ortaokula başlıcak ama köyde okul yok mecbur bizim yaşadığımıx yere gelecekler ben bunu dün öğrendim ve kabul ettim o çocuklar köyden çıkması gerek bunun da başka yolu yok yani seneye eylülden itibaren bizle kalacaklar. Ve ben 2 çock annesi gibi olacam mecbur.Bende annemin dediğini düşündüm benim burda evliliğimin tadını yaşayacm 4ay var. Ven ben burda en azından kendi eşyalarım olsun istiyorum artık.beyefendiye bunu anlatmadan yok demeye başladı. Düşün 2yeğenini kabul ediyorum kendi memleketinde yaşamaya tamam diyorum beyefendi sadece eşyaları taşımamak içn yok diyo. Ki zaten yatak odası oturma odası ve beyaz eşya alonsın diyorum
canım 2 çocugun sorumluluğu çok büyük yapabilir misin bunu?

canım 2 çocugun sorumluluğu çok büyük yapabilir misin bunu?
Canm söyledim ben yemkti dersti yardım ederim gerkirse anne gibi davranırm gerekirse yenge gibi davranırım. Ama sorumluluk sana ait dedim. Zaten annemde gelri dedi. E ben evliliğimn 5.ayında bi evde 5kişi yaşamayı kabul ettim onun yaptığına bak ya.

Canm söyledim ben yemkti dersti yardım ederim gerkirse anne gibi davranırm gerekirse yenge gibi davranırım. Ama sorumluluk sana ait dedim. Zaten annemde gelri dedi. E ben evliliğimn 5.ayında bi evde 5kişi yaşamayı kabul ettim onun yaptığına bak ya.
bi kaç yıllık evli olsanız yine tamam diycem ama daha çok yeni olan bi evlilik için bu kadar kişi fazla değil mi başka yolu yok mu ki? gerçekten çok anlayışlısın valla canım

bi kaç yıllık evli olsanız yine tamam diycem ama daha çok yeni olan bi evlilik için bu kadar kişi fazla değil mi başka yolu yok mu ki? gerçekten çok anlayışlısın valla canım
Bu böyle yaparsa kabul etmem bende canım. Şimdi de mesaj attım dedim ben bizim için uygun neyse onu yapmaya çalışıyorum maddi manevi. Ama benim tek bi fikrime bile saygı duyulmuyo ya. Eminim şimdi bağırdığı için pişman. Bende bu konuyla alakalı bi yorum yapmıyorum artık.

Bu böyle yaparsa kabul etmem bende canım. Şimdi de mesaj attım dedim ben bizim için uygun neyse onu yapmaya çalışıyorum maddi manevi. Ama benim tek bi fikrime bile saygı duyulmuyo ya. Eminim şimdi bağırdığı için pişman. Bende bu konuyla alakalı bi yorum yapmıyorum artık.
biz kadınlar olarak zaten hep orta yolu bulmaya çalışıyoruz ama yıpranmayalım üzülmeyelim diye onlar sadece yok olmaz demeyi biliyo:KK62:
bende okul bitince evlenicem çünkü kpss ile filan ugraşmak istemiyorum
izmitte bi işi bulurum kurulu bi düzenimiz olur diyorum bi işe girdi çıktı yapmak istemiyorum çocuğum olana kadar...
ama adam bu fedakarlığımın farkında değil :KK12:

bayanlar düğünü yaklaşanlar özellikle kilo problemi olan var mı ki ? benim acilinden sekiz ayda 6,7 kilo vermem lazım :KK64:
Benim düğün ağustosta oldugu icin ikinci donem spora baslicam ve bi on kilo vericem insallah.sporsuz olmuyo. Hatta ben sirf oryantel dans ile ayda 4kilo vermistim.tabi yazin baya yedim ettm geri aldım :D

Back