2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hiç anlatmıyosun nasıl geçti neler oldu :)
yemek hazırladım canım, marifetlerimi gösterdim beyefendiye :) genel olarak iyi di. Gelene kadar heyecanlıydım ama sonra servis yaparken gecti. annem de sevdi galiba tam olarak söylemese de :) asıl korktuğum babam ve abim bakalım o zaman ne olacak

hiç merak etme çok güzel geçiyo o stresi yaşadığınla kalıyosun :)

Zaten özür mesajı attı. Akşam konuşuruz dedi bakalım. Ailesinden de sözü alacaz. Benim annm zaten yapacak :)

napcez biz ben üç sene önce iki ayda 12 kilo vermiştim ayni şeyi mi uygulasam diyetle de değil aslında çok az bi dikkatle bi çay ve hafif spor yürüyüşle
Ben veriyorum aslında ama çok yavaş yaa ramazandan beridir 3 kilo verdim kaldı öyle ilerlemiyor çünkü çok katı uygulamıyorum bişeyler Canım sen iyi vermişsin o 12 kiloyu neler yapıyordun anlatsana ve aynısını yap bence deneyip sonucunu görmüşsün
Bende msyıs istiyodum. Ama nidan mayıs demk benim 2hafta okula gitmemem demk. Bu seferde o kuzucuklarıma yazık (
Hmm haklısın canım ama benim sevgili de öğretmen o kaytarmaya çalışıyor gerçi onunkiler kuzudan ziyade kurtlar lise hocası çünkü
Kıyamam yaa çok önemli ders değilse hayatta gitmezdim okula ben tek ders için hele ki ama öndemli demek ki gittiğine göre (gittin dimi bu arada?) siz düğünü ne zaman düşünüyordunuz canım? Acaba sen mi ben mi önce gelinlikçileri dolaşmaya başlayacağız? Ben kasım7aralık gibi başlarım herhal
Canm görev yaptğmz yerde 4 5 ay idare etck eşyamz var. Haziranda da tayin isticez zaten

Canım çok çok hevesin yoksa eşya almaya bence zorunlu olanları al diğerlerini alma çünkü annemler hep diyorlar taşınmak eşyaların ömrünü kısaltıyor falan taşınma ihtimaliniz yüksekse almamaya çalış bence pek bişey

Yurtta kalsınlar yaa niye sizde kalıyor onlar?? Ben olsam kabul etmezdim helal olsun gerçekten duyarlı bir insanmışsın

Günaydınlar bu aradaaa daha doğrusu tünaydınlar hatta iyi akşamlar mı demem gerekiyordu
ayyy güldürdün beni gelincik:)
gitmedim bugün ama yarın gitcem söz :)
temmuz ağustos canım sanırım ramazan temmuza denk geliyodu ağustos olur heralde :)
bende sözü nişanı aradan çıkarıyım o zaman canım zaten o andan itibaren çok hızlı hareket etmemiz gerekicek yoksa yetişemeyiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…