Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyyyyyyyyyyy düğüne kadar 10 kilo vermem lazım onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbayanlar düğünü yaklaşanlar özellikle kilo problemi olan var mı ki ? benim acilinden sekiz ayda 6,7 kilo vermem lazım
2015 haziran istemeye gelecekler bir ay sonra nişan ,ramazan temmuza denk gelmeyeydi iyiydi :)
bayanlar düğünü yaklaşanlar özellikle kilo problemi olan var mı ki ? benim acilinden sekiz ayda 6,7 kilo vermem lazım
Oyyyyyyyyyyyy düğüne kadar 10 kilo vermem lazım onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Tipik laftır ama pekmez iç :)Ben de kilo almaya çalışıyorum, biraz versenize bana..
İki bayram arası nişan yapıcaz bakalım ,bayramın 3. Günü.aile yakın akrabalar .Sorma valla, yaza denk gelmesi işleri karıştırıyor.
Oyyyyyyyyyyyy düğüne kadar 10 kilo vermem lazım onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Tipik laftır ama pekmez iç :)
amaaan her türlü iki bayram arasına denk geliyoİki bayram arası nişan yapıcaz bakalım ,bayramın 3. Günü.aile yakın akrabalar .
Dügün mecbur 2016 ,eşya,ev..masraflar kolay değil :)
boşver kiloyu yaaa bi zamanlar ben de almaya çalışıyodum şimdi ipin ucu kaçtı vermeye çalışıyorum nerden nereye kilo her zaman dert başka bişey değilAh yapmadığım şey kaldı mı acaba? Yok olmuyor, olmuyor.
Benim 4 ayda 5kilo vermem lazım :))bayanlar düğünü yaklaşanlar özellikle kilo problemi olan var mı ki ? benim acilinden sekiz ayda 6,7 kilo vermem lazım
Bende msyıs istiyodum. Ama nidan mayıs demk benim 2hafta okula gitmemem demk. Bu seferde o kuzucuklarıma yazık (Selam kızlarrr 2 gündür yakacıktaydım kuzen ziyareti falan ancak geldik eve nabersiniz??
Ayy bende fatihten almak istiyorum yada diktirmek ama çok pahalı yaa Gerçi pek gezmedim ama duyduğum kadarıyla bakalım
2009 da aynı anda okumuşuz ama
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun tarihiniz :) İşte tam benim olayıma geldik benimde küçük bi ihtimal şubatta olacak ve balayı konusundan dolayı mayıs istiyorum ama şubatta olursa en güzeli bence uludağ, palandöken vs. kayak olayı. He ama maddi açıdan rahatsanız yurt dışı süper olur
bendee tam da senn gibi düşünyrmm çeşmede ev var zaten balayından snra fotograf cekimi rahat rahat akşama kdr yapmak istyrm denize falan da giricez :)Ben düğünden sonra istiyorum çünkü Alaçatı da cekim istiyorum. Akşam güneş batarken ve en son denizin icinde kumsalda filab istiyorum. Gelinlik batacagi icin mecburen dugunden snra olacak :)
günaydın tatlım okula gitmek istemiyorum hemde tek ders için off valla fatihten başka yerde bulabilceğime inanmıyorum ki ben :)Selam kızlarrr 2 gündür yakacıktaydım kuzen ziyareti falan ancak geldik eve nabersiniz??
Ayy bende fatihten almak istiyorum yada diktirmek ama çok pahalı yaa Gerçi pek gezmedim ama duyduğum kadarıyla bakalım
3-4 kilo versem güzel olur aslında :)bayanlar düğünü yaklaşanlar özellikle kilo problemi olan var mı ki ? benim acilinden sekiz ayda 6,7 kilo vermem lazım
hoşgeldin aramıza vaktin yaklaşmış hazırlıklara başladın mı :)2015 haziran istemeye gelecekler bir ay sonra nişan ,ramazan temmuza denk gelmeyeydi iyiydi :)
günaydın tatlım nasılsınnn :)gumaydınnn kızlar
Kızlar ben diyodum ya ev kurmayacaz diye annem diyo ki evliliğin en güzel ayları öyle geçmesin eşya al diyolargumaydınnn kızlar
okula gitmek istemiyorum ben yaaatesekkür ederim canım iyiyim sen ? başladık işe
siz niye eşya almıycaktınız ki canımKızlar ben diyodum ya ev kurmayacaz diye annem diyo ki evliliğin en güzel ayları öyle geçmesin eşya al diyolar