• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bayanlar düğünü yaklaşanlar özellikle kilo problemi olan var mı ki ? benim acilinden sekiz ayda 6,7 kilo vermem lazım :KK64:

İki bayram arası nişan yapıcaz bakalım ,bayramın 3. Günü.aile yakın akrabalar .:KK39:
Dügün mecbur 2016 ,eşya,ev..masraflar kolay değil :)
amaaan her türlü iki bayram arasına denk geliyo :KK70:
Ah yapmadığım şey kaldı mı acaba? Yok olmuyor, olmuyor.
boşver kiloyu yaaa bi zamanlar ben de almaya çalışıyodum şimdi ipin ucu kaçtı vermeye çalışıyorum nerden nereye kilo her zaman dert başka bişey değil

Selam kızlarrr :KK25: 2 gündür yakacıktaydım kuzen ziyareti falan ancak geldik eve nabersiniz??

Ayy bende fatihten almak istiyorum yada diktirmek ama çok pahalı yaa o_O Gerçi pek gezmedim ama duyduğum kadarıyla bakalım

2009 da aynı anda okumuşuz ama

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun tarihiniz :) İşte tam benim olayıma geldik benimde küçük bi ihtimal şubatta olacak ve balayı konusundan dolayı mayıs istiyorum ama şubatta olursa en güzeli bence uludağ, palandöken vs. kayak olayı. He ama maddi açıdan rahatsanız yurt dışı süper olur
Bende msyıs istiyodum. Ama nidan mayıs demk benim 2hafta okula gitmemem demk. Bu seferde o kuzucuklarıma yazık :((

Ben düğünden sonra istiyorum çünkü Alaçatı da cekim istiyorum. Akşam güneş batarken ve en son denizin icinde kumsalda filab istiyorum. Gelinlik batacagi icin mecburen dugunden snra olacak :)
bendee tam da senn gibi düşünyrmm çeşmede ev var zaten balayından snra fotograf cekimi rahat rahat akşama kdr yapmak istyrm denize falan da giricez :)

Selam kızlarrr :KK25: 2 gündür yakacıktaydım kuzen ziyareti falan ancak geldik eve nabersiniz??

Ayy bende fatihten almak istiyorum yada diktirmek ama çok pahalı yaa o_O Gerçi pek gezmedim ama duyduğum kadarıyla bakalım
günaydın tatlım okula gitmek istemiyorum hemde tek ders için off:( valla fatihten başka yerde bulabilceğime inanmıyorum ki ben :)
bayanlar düğünü yaklaşanlar özellikle kilo problemi olan var mı ki ? benim acilinden sekiz ayda 6,7 kilo vermem lazım :KK64:
3-4 kilo versem güzel olur aslında :)

2015 haziran istemeye gelecekler bir ay sonra nişan ,ramazan temmuza denk gelmeyeydi iyiydi :)
hoşgeldin aramıza vaktin yaklaşmış hazırlıklara başladın mı :)

Back