• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bizde yurtdışı istiyoruz hatta benim odun gemi turu istiyo daha çok:)

Biz daha ortada düğün falan yokken bile oturup internetten plan yapıyoruz, gidince şuraya da uğrarız falan diye :KK70:Yurtdışı balayı için bütçe ayırmamız lazım, biraz tuzlu oluyor malum..

Biz daha ortada düğün falan yokken bile oturup internetten plan yapıyoruz, gidince şuraya da uğrarız falan diye :KK70:Yurtdışı balayı için bütçe ayırmamız lazım, biraz tuzlu oluyor malum..
aslında erken rezervasyon filan yapma şansımız olsa daha kolay olur :)

Zaten biz denize girmiyoz o yüzden fethiye nasl olur acaba kışın? Bide vanda kar kış daha fazla kar göremem herhalde:)
denize girmiyosanız batı kıyılarında kültür turizmine yönebilirsiniz canım öyle kara kış olmuyo zaten :)
biz geçen ekim gittik kuşadasına bir hafta kaldık ne kadar görülmesi gereken yer varsa gördük :)

Zaten biz denize girmiyoz o yüzden fethiye nasl olur acaba kışın? Bide vanda kar kış daha fazla kar göremem herhalde:)
kanımca kışın tatil beldeleri terkedilmiş kasaba havasında olabilir bide daha pahalı olabilir herşey dışarda restaurantı alışverişi için diyorum bence de kültür turları güzel olabilir denizle işi olmayan için bir de vize istemeyen ülkeler var bunlar da aşağı yukarı yurtiçi kadar balayı parasına denk geliyo canım

denize girmiyosanız batı kıyılarında kültür turizmine yönebilirsiniz canım öyle kara kış olmuyo zaten :)
biz geçen ekim gittik kuşadasına bir hafta kaldık ne kadar görülmesi gereken yer varsa gördük :)
Aslında biz mersin antalya muğla yapıp gelebilirşz :)) kendi arabamızla 1 hafta 10 gün :))

Aslında biz mersin antalya muğla yapıp gelebilirşz :)) kendi arabamızla 1 hafta 10 gün :))
bence yer belirleseniz daha iyi olur canım :)
biz 1 hafta içinde efes harabeleri yedi uyurlar şirince güvercin kalesi meryem ana evi maket köyü milli parkı daha bi kaç yeri görmüştük çok güzel dolu dolu bir hafta olmuştu sabah akşam sahilde yürüyüş yaptık :)

Selam kızlarrr :KK25: 2 gündür yakacıktaydım kuzen ziyareti falan ancak geldik eve nabersiniz??

tesettürlüyüm kuzum ama fatihte bulurum inşallah sade zarif bi gelinlik :)

çok saol tatlım şükür atlattık o kasvetli günleri:)
Ayy bende fatihten almak istiyorum yada diktirmek ama çok pahalı yaa o_O Gerçi pek gezmedim ama duyduğum kadarıyla bakalım
bi seneyle kaçırmışız tanışık çıkmayı canım :)
2009 da aynı anda okumuşuz ama
Kızlaaaaaarrrr :) şubatta düğünümüz kesinleştiiii:) çok zorluk çektik ama geçti hepsi herşey istediğimiz gibi oluyo:))
Ortalama 4ay kaldı:))) kızlar balayıını ne yapabiliriz kışın olacak ya:)
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun tarihiniz :) İşte tam benim olayıma geldik benimde küçük bi ihtimal şubatta olacak ve balayı konusundan dolayı mayıs istiyorum ama şubatta olursa en güzeli bence uludağ, palandöken vs. kayak olayı. He ama maddi açıdan rahatsanız yurt dışı süper olur

zaman geçirmece canım yani benim için :) alt sınıfları hiç bilmiyodum ki canım ama aynı zamanlar okulda bulunmuşuz en azından :)

Back