- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
şimdi daha çok merak ettimay canım film olsa neyse de ne kadar yaşanmış gerçek şeyler varsa mazoşist gibi gece gece onlara sardım bide baktım saat 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi daha çok merak ettimay canım film olsa neyse de ne kadar yaşanmış gerçek şeyler varsa mazoşist gibi gece gece onlara sardım bide baktım saat 4
yok canım tavsiye etmiyorum bulaşmamakta fayda var :)şimdi daha çok merak ettim
tebrik ederim canım şafağın yakın :)Kızlaaaaaarrrr :) şubatta düğünümüz kesinleştiiii:) çok zorluk çektik ama geçti hepsi herşey istediğimiz gibi oluyo:))
Ortalama 4ay kaldı:))) kızlar balayıını ne yapabiliriz kışın olacak ya:)tebrik ederim canım şafağın yakın :)
çok sevindim canım aklıma ilk uludağ ve abant geldi:)Ortalama 4ay kaldı:))) kızlar balayıını ne yapabiliriz kışın olacak ya:)
Ortalama 4ay kaldı:))) kızlar balayıını ne yapabiliriz kışın olacak ya:)
bizde yurtdışı istiyoruz hatta benim odun gemi turu istiyo daha çok:)Yurtdışı balayı düşünmez misiniz? Bizim en büyük hayalimiz İtalya.. Öyle ya da böyle İtalya'ya gidicez biz çare yok :)
bizde yurtdışı istiyoruz hatta benim odun gemi turu istiyo daha çok:)
aslında erken rezervasyon filan yapma şansımız olsa daha kolay olur :)Biz daha ortada düğün falan yokken bile oturup internetten plan yapıyoruz, gidince şuraya da uğrarız falan diye Yurtdışı balayı için bütçe ayırmamız lazım, biraz tuzlu oluyor malum..
Canım yurtdışına bütçemiz yetmeyebilir(Yurtdışı balayı düşünmez misiniz? Bizim en büyük hayalimiz İtalya.. Öyle ya da böyle İtalya'ya gidicez biz çare yok :)
Zaten biz denize girmiyoz o yüzden fethiye nasl olur acaba kışın? Bide vanda kar kış daha fazla kar göremem herhalde:)çok sevindim canım aklıma ilk uludağ ve abant geldi:)
denize girmiyosanız batı kıyılarında kültür turizmine yönebilirsiniz canım öyle kara kış olmuyo zaten :)Zaten biz denize girmiyoz o yüzden fethiye nasl olur acaba kışın? Bide vanda kar kış daha fazla kar göremem herhalde:)
aslında erken rezervasyon filan yapma şansımız olsa daha kolay olur :)
daha çok varmış :)Biz 2-3 yıl sonrasına rezervasyon istiyormuşuz
kanımca kışın tatil beldeleri terkedilmiş kasaba havasında olabilir bide daha pahalı olabilir herşey dışarda restaurantı alışverişi için diyorum bence de kültür turları güzel olabilir denizle işi olmayan için bir de vize istemeyen ülkeler var bunlar da aşağı yukarı yurtiçi kadar balayı parasına denk geliyo canımZaten biz denize girmiyoz o yüzden fethiye nasl olur acaba kışın? Bide vanda kar kış daha fazla kar göremem herhalde:)
Aslında biz mersin antalya muğla yapıp gelebilirşz :)) kendi arabamızla 1 hafta 10 gün :))denize girmiyosanız batı kıyılarında kültür turizmine yönebilirsiniz canım öyle kara kış olmuyo zaten :)
biz geçen ekim gittik kuşadasına bir hafta kaldık ne kadar görülmesi gereken yer varsa gördük :)
bence yer belirleseniz daha iyi olur canım :)Aslında biz mersin antalya muğla yapıp gelebilirşz :)) kendi arabamızla 1 hafta 10 gün :))
Ayy bende fatihten almak istiyorum yada diktirmek ama çok pahalı yaa Gerçi pek gezmedim ama duyduğum kadarıyla bakalımtesettürlüyüm kuzum ama fatihte bulurum inşallah sade zarif bi gelinlik :)
çok saol tatlım şükür atlattık o kasvetli günleri:)
2009 da aynı anda okumuşuz amabi seneyle kaçırmışız tanışık çıkmayı canım :)
Kızlaaaaaarrrr :) şubatta düğünümüz kesinleştiiii:) çok zorluk çektik ama geçti hepsi herşey istediğimiz gibi oluyo:))
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun tarihiniz :) İşte tam benim olayıma geldik benimde küçük bi ihtimal şubatta olacak ve balayı konusundan dolayı mayıs istiyorum ama şubatta olursa en güzeli bence uludağ, palandöken vs. kayak olayı. He ama maddi açıdan rahatsanız yurt dışı süper olurOrtalama 4ay kaldı:))) kızlar balayıını ne yapabiliriz kışın olacak ya:)