• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayy yaa bende unutursam:confused:
ama kuzumun ayagına öyle bi basıcam ki hayatı boyunca unutamıycak:confused:

yakınmış canım :)

inşallah hazır bulurum bu dikim işlerinden hep korkmuşumdur ben:KK35:
Hahaha ayağa basma kısmında koptummm heyecandan çocuğun ayağını kırma sakınn :KK70:Canım açıksan harika gelinlikler var tesettürlülere zor oluyor ama bakalım belki tam istediğim gibi bişey bende bulurum önce gezicez tabi :)

evet kuzum gelmişlerdi ilk sevgilim yalnız gelmişti 2 gün sonrada ailesiyle gelmişlerdi
Hatta sevgilimin babası bu işi uzatmayız en yakında bekliyoruz filan dediler ama işte araya hastalık iş filan girdi...
Anneler samimi oldu o durum bizi kurtarıyo :)

valla bende 6 tane elti var canım ben yardım ediyim mi diye teklif ederim ama ısrar etmem o gün evimizide görücem o daha çok heyecanlandırıyo beni :)
Hastalık mı :KK43: çok geçmiş olsun kuzu :KK66: aynen canm herşey zaten annelerde bitiyor bence :)
Gunaydin şekerler:)

Kizlar bu düğün çekimi konusu gecmis. Düğün gunu olsa cok sıkışık olur deniyor, onceden olsa gelinlik kirleniyor dış çekimde. Ben çözumu bulamadim henüz:/

Evet istediğiniz mekanlar kısıtlanıyor. Öbür türlü bence daha mantıklı kuru temizleme yapılabilir. Artık kuaförlerde düğünde istediğin saçın provası olduğu gün çekimide yapıyorlar. Ama video da istersen baştan sona kadar onuda Düğünün ilk günü yaparsın rahat rahat ;)
Anladım canım peki sevgilin ne zaman dönecek askerden kısmetse?

Hmm anladım sana düşmez o zaman hizmet haklısın :KK69: Evimizi derken evlenince oturacağınız ev mi?

19Nisanda Burada kuzu nasipse inşallah :)

Hahaha ayağa basma kısmında koptummm heyecandan çocuğun ayağını kırma sakınn :KK70:Canım açıksan harika gelinlikler var tesettürlülere zor oluyor ama bakalım belki tam istediğim gibi bişey bende bulurum önce gezicez tabi :)
tesettürlüyüm kuzum ama fatihte bulurum inşallah sade zarif bi gelinlik :)

Hastalık mı :KK43: çok geçmiş olsun kuzu :KK66: aynen canm herşey zaten annelerde bitiyor bence :)
çok saol tatlım şükür atlattık o kasvetli günleri:)

Günaydın kızlar :) sabah sabah ne elektrik var ne su :( bizim burda elektrik gidince suda gidiyo bende doğal olarak küfrediyorum şimdi:( dün arkadaşlar gelmişti 1de gittler onun bulaşığınıda sabah yıkarım diyodum :(

Back