- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
kaç saat uzaklık benim ki trafikle beraber 3 saatama ben de gurbete gidicem çok uzak olmasa da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç saat uzaklık benim ki trafikle beraber 3 saatama ben de gurbete gidicem çok uzak olmasa da
ne kadar var canım düğüne ?Tam hayalim öyle ağlarım ben annem ağlar babam (ki hayatta ağlamamıştır) bile ağlayabilir gelemem ben öyle şeylere anında bırakırım kocayı (Allah korusun zor bulmuşum kuzucuğumu zaten )
istanbulda mısın yoksa trafikle tabi karşıya geçsen öyle olur zaten, benim bi saatlik falan iki ayrı şehir uzağın yakını diyelim :)kaç saat uzaklık benim ki trafikle beraber 3 saat
Büyük ihtimalle mayısta ama sevgilinin annesi rahatsız belki erkene de alabiliriz şubat falanda olabilirne kadar var canım düğüne ?
İstanbuldan İzmite gidicemistanbulda mısın yoksa trafikle tabi karşıya geçsen öyle olur zaten, benim bi saatlik falan iki ayrı şehir uzağın yakını diyelim :)
Ben çok istiyordum öyle ama aşırı çekingenim sevgilimde öyle varya nikah memuru adımı soyadımı sorduğunda ismimi unuturum o derece sevgilimde kalpten gider zaten Allah korusun mecburen önce nikah kıyacağızbenim nikahım düğünde olcak herkes şahit olsun
evet canım yakın arkadaş düşünüyorum şahit olarak o da gelinliğim elbise üzerine eteği olacak nikahta resimler başlanıcak sonra bi mekan düşünüp orda dış çekim yaptırıcaz çekimlerde eteğini de giyicem gelinlik olacakO zaman canım nikahta gelinlik mi giyeceksin? Öyleyse yine kalabalık gidersiniz nikaha heralde. Biz çünkü en fazla 10 kişi düşünüyoruz o da kuzenler arkadaşlar falan büyükleri götürmeyiz nikaha sanırım bilmiyorum her şey değişebilir.
ben de düzceden sakaryaya gelicem :)İstanbuldan İzmite gidicem
benim de 23 mayıs canım :) geçmiş olsun bu arada Allah şifa versinBüyük ihtimalle mayısta ama sevgilinin annesi rahatsız belki erkene de alabiliriz şubat falanda olabilir
Düzce Ünivde okudum :)ben de düzceden sakaryaya gelicem :)
Amin canım benim siz yer ayarladınız mı tarih net mi? Sence biz de ayarlayalım mı erken mi daha? Bi de hayırlı uğurlu olsun bu arada :)benim de 23 mayıs canım :) geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin
ben gelinlikçiyle konuştum mayısta olacağı için şuan erken ama bana kasım aralık gibi gel bi başlayalım modeli netleştirdik zaten sadece kumaş seçimi biraz ölçüler var ölçü zaten bi kaç hafta kalana kadar bile değişebilir en son rötuş o olacak dedi ist için bişey diyemiyorum benim aşağı yukarı 2.5 tutacak sanırımYa kızlar bişey sorucam bu arada çokk önemli dediğim gibi en geç mayısta düşünüyorum düğünü ki şubatta olabilir yani mayıs bile olsa çok zaman kalmadı aslında neyse konu gelinlik şimdi Ya ben diktirmek istiyorum siz ne yapacaksınız yada o aşamaya geleniniz var mı? Özellikle istanbulda güzel diken birini tanıyorsanız bi haber etseniz bana hacılar Fiyat olarakta uyguna dikmesi lazım. Erkenden başlayın diyorlar dana nişana 2 ay var ama ben gelinlik derdine düştüm
düzceyi biliyosun o zaman ne okumuştun canım ?Düzce Ünivde okudum :)
evet canım yer ayarlandı tarih net biz 10 mayısla başladık 23 e yer ancak bulabildik geç kalmışsınız dendi yani mekanlar dolu olabiliyo canım bakmanızda tarih netleştirmenizde fayda varAmin canım benim siz yer ayarladınız mı tarih net mi? Sence biz de ayarlayalım mı erken mi daha? Bi de hayırlı uğurlu olsun bu arada :)
ben gelinlikçiyle konuştum mayısta olacağı için şuan erken ama bana kasım aralık gibi gel bi başlayalım modeli netleştirdik zaten sadece kumaş seçimi biraz ölçüler var ölçü zaten bi kaç hafta kalana kadar bile değişebilir en son rötuş o olacak dedi ist için bişey diyemiyorum benim aşağı yukarı 2.5 tutacak sanırım
Hmm teşekkür ederim düzce pahalı bi şehir ama sen ortala bi fiyata anlaşmışsın güzel :) İşletme okudum canım biliyorum düzceyi tabi merkezde kaldım yurtta evde polis evinde falan ilçelerini bilmiyorum bikaç kez akçakocaya gitmiştim çok güzeldi :)düzceyi biliyosun o zaman ne okumuştun canım ?
ayy yaa bende unutursamBen çok istiyordum öyle ama aşırı çekingenim sevgilimde öyle varya nikah memuru adımı soyadımı sorduğunda ismimi unuturum o derece sevgilimde kalpten gider zaten Allah korusun mecburen önce nikah kıyacağız
yakınmış canım :)ben de düzceden sakaryaya gelicem :)
inşallah hazır bulurum bu dikim işlerinden hep korkmuşumdur benYa kızlar bişey sorucam bu arada çokk önemli dediğim gibi en geç mayısta düşünüyorum düğünü ki şubatta olabilir yani mayıs bile olsa çok zaman kalmadı aslında neyse konu gelinlik şimdi Ya ben diktirmek istiyorum siz ne yapacaksınız yada o aşamaya geleniniz var mı? Özellikle istanbulda güzel diken birini tanıyorsanız bi haber etseniz bana hacılar Fiyat olarakta uyguna dikmesi lazım. Erkenden başlayın diyorlar dana nişana 2 ay var ama ben gelinlik derdine düştüm
hangi yıl mezunusun canım ben de 2009 mezunuyum işletme :)Hmm teşekkür ederim düzce pahalı bi şehir ama sen ortala bi fiyata anlaşmışsın güzel :) İşletme okudum canım biliyorum düzceyi tabi merkezde kaldım yurtta evde polis evinde falan ilçelerini bilmiyorum bikaç kez akçakocaya gitmiştim çok güzeldi :)
ben de dikim için hep endişeli yaklaşırdım canım ama hem gelinlikçim iyi hem de hazır içime sinmedi bu defa biraz gezince vazgeçtimayy yaa bende unutursam
ama kuzumun ayagına öyle bi basıcam ki hayatı boyunca unutamıycak
yakınmış canım :)
inşallah hazır bulurum bu dikim işlerinden hep korkmuşumdur ben