- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Düzce Ünivde okudum :)
düzceyi biliyosun o zamanne okumuştun canım ?
bilmemii :)Benim erkek arkadaşım da orda okuyor şu an ama bölüm sınıf söylemeyeyim
Sakaryaya gelin gidiyorsun demek, benim memleketim olur kendisi :) Kıymetini bil
Hahaha ayağa basma kısmında koptummm heyecandan çocuğun ayağını kırma sakınnayy yaa bende unutursam
ama kuzumun ayagına öyle bi basıcam ki hayatı boyunca unutamıycak
yakınmış canım :)
inşallah hazır bulurum bu dikim işlerinden hep korkmuşumdur ben
2010...... Tanışık çıkarmışız kızzzhangi yıl mezunusun canım ben de 2009 mezunuyum işletme :)
Hastalık mıevet kuzum gelmişlerdi ilk sevgilim yalnız gelmişti 2 gün sonrada ailesiyle gelmişlerdi
Hatta sevgilimin babası bu işi uzatmayız en yakında bekliyoruz filan dediler ama işte araya hastalık iş filan girdi...
Anneler samimi oldu o durum bizi kurtarıyo :)
valla bende 6 tane elti var canım ben yardım ediyim mi diye teklif ederim ama ısrar etmem o gün evimizide görücem o daha çok heyecanlandırıyo beni :)
Gunaydin şekerler:)
Kizlar bu düğün çekimi konusu gecmis. Düğün gunu olsa cok sıkışık olur deniyor, onceden olsa gelinlik kirleniyor dış çekimde. Ben çözumu bulamadim henüz:/
Anladım canım peki sevgilin ne zaman dönecek askerden kısmetse?
Hmm anladım sana düşmez o zaman hizmet haklısınEvimizi derken evlenince oturacağınız ev mi?
tesettürlüyüm kuzum ama fatihte bulurum inşallah sade zarif bi gelinlik :)Hahaha ayağa basma kısmında koptummm heyecandan çocuğun ayağını kırma sakınnCanım açıksan harika gelinlikler var tesettürlülere zor oluyor ama bakalım belki tam istediğim gibi bişey bende bulurum önce gezicez tabi :)
çok saol tatlım şükür atlattık o kasvetli günleri:)Hastalık mıçok geçmiş olsun kuzu aynen canm herşey zaten annelerde bitiyor bence :)
bi seneyle kaçırmışız tanışık çıkmayı canım :)2010...... Tanışık çıkarmışız kızzz
O zaman ücretsiz izne ayrılırım:))bide ikiz oluyomuş hatta üçüz
hoşgeldin aramıza tatlım kendinden bahset biraz :)Slm arkadaşlar 2015 gelini olacağım bende inşallah
günaydınnngünaydın kızlarrr
nasılsın tatlım :)günaydınnn
iyiyim canım sen nasılsın ?nasılsın tatlım :)
bi yorgunluk var üstümde niye anlamıyorum sanki bütün gece sırtımda taş taşıdımiyiyim canım sen nasılsın ?
ayy sorma bende gece korkunçlu bişey izledim uyuyamadımbi yorgunluk var üstümde niye anlamıyorum sanki bütün gece sırtımda taş taşıdım
ben çok severim korku filmlerini ne izledinayy sorma bende gece korkunçlu bişey izledim uyuyamadımzaman geçsin diye napcamı şaşırdım galiba :)
ay canım film olsa neyse de ne kadar yaşanmış gerçek şeyler varsa mazoşist gibi gece gece onlara sardım bide baktım saat 4ben çok severim korku filmlerini ne izledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?