2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tam hayalim öyle ağlarım ben annem ağlar babam (ki hayatta ağlamamıştır) bile ağlayabilir gelemem ben öyle şeylere anında bırakırım kocayı (Allah korusun zor bulmuşum kuzucuğumu zaten )
ne kadar var canım düğüne ?

evet canım yakın arkadaş düşünüyorum şahit olarak o da gelinliğim elbise üzerine eteği olacak nikahta resimler başlanıcak sonra bi mekan düşünüp orda dış çekim yaptırıcaz çekimlerde eteğini de giyicem gelinlik olacak

Ya kızlar bişey sorucam bu arada çokk önemli dediğim gibi en geç mayısta düşünüyorum düğünü ki şubatta olabilir yani mayıs bile olsa çok zaman kalmadı aslında neyse konu gelinlik şimdi Ya ben diktirmek istiyorum siz ne yapacaksınız yada o aşamaya geleniniz var mı? Özellikle istanbulda güzel diken birini tanıyorsanız bi haber etseniz bana hacılar Fiyat olarakta uyguna dikmesi lazım. Erkenden başlayın diyorlar dana nişana 2 ay var ama ben gelinlik derdine düştüm

ben gelinlikçiyle konuştum mayısta olacağı için şuan erken ama bana kasım aralık gibi gel bi başlayalım modeli netleştirdik zaten sadece kumaş seçimi biraz ölçüler var ölçü zaten bi kaç hafta kalana kadar bile değişebilir en son rötuş o olacak dedi ist için bişey diyemiyorum benim aşağı yukarı 2.5 tutacak sanırım

Amin canım benim siz yer ayarladınız mı tarih net mi? Sence biz de ayarlayalım mı erken mi daha? Bi de hayırlı uğurlu olsun bu arada :)
evet canım yer ayarlandı tarih net biz 10 mayısla başladık 23 e yer ancak bulabildik geç kalmışsınız dendi yani mekanlar dolu olabiliyo canım bakmanızda tarih netleştirmenizde fayda var

düzceyi biliyosun o zaman ne okumuştun canım ?
Hmm teşekkür ederim düzce pahalı bi şehir ama sen ortala bi fiyata anlaşmışsın güzel :) İşletme okudum canım biliyorum düzceyi tabi merkezde kaldım yurtta evde polis evinde falan ilçelerini bilmiyorum bikaç kez akçakocaya gitmiştim çok güzeldi :)

ayy yaa bende unutursam
ama kuzumun ayagına öyle bi basıcam ki hayatı boyunca unutamıycak
ben de düzceden sakaryaya gelicem :)
yakınmış canım :)

inşallah hazır bulurum bu dikim işlerinden hep korkmuşumdur ben

hangi yıl mezunusun canım ben de 2009 mezunuyum işletme :)

ayy yaa bende unutursam
ama kuzumun ayagına öyle bi basıcam ki hayatı boyunca unutamıycak

yakınmış canım :)

inşallah hazır bulurum bu dikim işlerinden hep korkmuşumdur ben
ben de dikim için hep endişeli yaklaşırdım canım ama hem gelinlikçim iyi hem de hazır içime sinmedi bu defa biraz gezince vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…