2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Allahım yaa, paragözlüğün sonu bu işte.. Allah hidayet versin böylelerine..

Yuhh yaaa büyük konuşmak istemiyorum ama kız da aileside nikah kıymayan adama kız verilir mi yaa o ne kadar değer verir kıza ne bekliyorlardı ki sinir oldummm

Yuhh yaaa büyük konuşmak istemiyorum ama kız da aileside nikah kıymayan adama kız verilir mi yaa o ne kadar değer verir kıza ne bekliyorlardı ki sinir oldummm
kız kendi kaşınmış canım ailede suçlu aslında elalem ne der mantığıyla düğün yapmışlar bizde saf saf o düğüne gittik kendimi salak gibi hissediyorum

kız kendi kaşınmış canım ailede suçlu aslında elalem ne der mantığıyla düğün yapmışlar bizde saf saf o düğüne gittik kendimi salak gibi hissediyorum
işte böyle durumlarda aileler de napsa olmuyo, çocuğun itiraz etsen kaçacak göçecek silsen atsan olmuyo evlat ben her zaman arkasında olmadan yanayım çünkü çocuk hata yapabilir. tabi bu durumda her iki tarafta hatalı duruyo içinden çıkılmaz bi durum :S kaç yaşında olduğu da önemli bi yaştan sonra da koyun kendi bacağından asılıyo az mantık mekanızmasını da kullanıcan yok öyle tozpembe hayatlar

Estağfirullah canım nerden bileceksiniz siz. Bizde mesela düğünden bikaç gün önce resmi nikah düşünüyoruz düğüne gelenler göremeyecekler sizde öyle sanmışsınızdır ama kız ve ailesi cahillik abidesiymiş resmen kusura bakma tanıdığınızmış Öyle pislik adamlar var ama kendini kullandırırsan kullanırlar tabi akıllı olmak lazım ve o da yetmez Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi

23 yaşında olması lazım benden büyük ondan eminimde...
daha önce kaçmıştı ailesi geri getirdi arada yine birileri oldu en son bu adam işte bide görsen adama şaka gibi bi durumdu tabi çıktı kokusu...

biz de nikahı önceden yapmayı düşünüyoruz nikah ve resimler için bi gün ayarlıcaz salonda nikahı istemiyorum

Valla ne desek hakediyolar canım acımıyorum ben böylesine gerçi azcık düşünsün sonunu herkes

ay o da var ya doğru napılır ne edilir nasıl geçer o sahneler en iyisi herhalde herkes varken uğurlanıp damatla arabaya binip gitmek :)
Tam hayalim öyle ağlarım ben annem ağlar babam (ki hayatta ağlamamıştır) bile ağlayabilir gelemem ben öyle şeylere anında bırakırım kocayı (Allah korusun zor bulmuşum kuzucuğumu zaten )

biz de nikahı önceden yapmayı düşünüyoruz nikah ve resimler için bi gün ayarlıcaz salonda nikahı istemiyorum
O zaman canım nikahta gelinlik mi giyeceksin? Öyleyse yine kalabalık gidersiniz nikaha heralde. Biz çünkü en fazla 10 kişi düşünüyoruz o da kuzenler arkadaşlar falan büyükleri götürmeyiz nikaha sanırım bilmiyorum her şey değişebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…