- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
varmış canım ailede herkes biliyomuş ama adamın durumu iyi diye ses çıkarmamışlar
gerçi adamın kayınvalidesine sözde hediye ettiği bilezikler sahte çıkmış kıza doğum gününde hediye araba almış ama ruhsatı kendi üstüne yaptığı için araba gerçekte kızın değilmiş tabi ki
yazık oldu kıza resmenAllahım yaa, paragözlüğün sonu bu işte.. Allah hidayet versin böylelerine..
yazık oldu kıza resmen
çok güzel ama durumu daha da zorlaştırmaz mı anne için bakar bakar ağlar ama annelerne buldummm
bilemedim ki küçük bi hatıra güzel olmaz mı :)çok güzel ama durumu daha da zorlaştırmaz mı anne için bakar bakar ağlar ama anneler
Yuhh yaaa büyük konuşmak istemiyorum ama kız da aileside nikah kıymayan adama kız verilir mi yaa o ne kadar değer verir kıza ne bekliyorlardı ki sinir oldummmŞoktayımmm
Bi tanıdığımızın kızı kendinden yaşça büyük bir adamla evlendi (düğün olduğu için hepimiz öyle sandık)
Meğerse resmi nikah yokmuş kızlar adam başka bi kadınla evliymiş
Bizim kıza ev açmış baya para harcayıp gözünü boyamış
Vee en sonda kavga etmişler kapının önüne koymuş kızı
kız kendi kaşınmış canım ailede suçlu aslında elalem ne der mantığıyla düğün yapmışlar bizde saf saf o düğüne gittik kendimi salak gibi hissediyorumYuhh yaaa büyük konuşmak istemiyorum ama kız da aileside nikah kıymayan adama kız verilir mi yaa o ne kadar değer verir kıza ne bekliyorlardı ki sinir oldummm
çok cici bi düşünce de ben veremem veda gibi zaten evden nasıl çıkılır ona bile takılmış durumdayım nasıl atlatılır o fasılbilemedim ki küçük bi hatıra güzel olmaz mı :)
ben düğünün bittiği andan çok korkuyorum herkes gitcek en son aile vedalaşıyo yaçok cici bi düşünce de ben veremem veda gibi zaten evden nasıl çıkılır ona bile takılmış durumdayım nasıl atlatılır o fasıl
işte böyle durumlarda aileler de napsa olmuyo, çocuğun itiraz etsen kaçacak göçecek silsen atsan olmuyo evlat ben her zaman arkasında olmadan yanayım çünkü çocuk hata yapabilir. tabi bu durumda her iki tarafta hatalı duruyo içinden çıkılmaz bi durum :S kaç yaşında olduğu da önemli bi yaştan sonra da koyun kendi bacağından asılıyo az mantık mekanızmasını da kullanıcan yok öyle tozpembe hayatlarkız kendi kaşınmış canım ailede suçlu aslında elalem ne der mantığıyla düğün yapmışlar bizde saf saf o düğüne gittik kendimi salak gibi hissediyorum
ay o da var ya doğru napılır ne edilir nasıl geçer o sahneler en iyisi herhalde herkes varken uğurlanıp damatla arabaya binip gitmek :)ben düğünün bittiği andan çok korkuyorum herkes gitcek en son aile vedalaşıyo ya
Estağfirullah canım nerden bileceksiniz siz. Bizde mesela düğünden bikaç gün önce resmi nikah düşünüyoruz düğüne gelenler göremeyecekler sizde öyle sanmışsınızdır ama kız ve ailesi cahillik abidesiymiş resmen kusura bakma tanıdığınızmışkız kendi kaşınmış canım ailede suçlu aslında elalem ne der mantığıyla düğün yapmışlar bizde saf saf o düğüne gittik kendimi salak gibi hissediyorum
23 yaşında olması lazım benden büyük ondan eminimde...işte böyle durumlarda aileler de napsa olmuyo, çocuğun itiraz etsen kaçacak göçecek silsen atsan olmuyo evlat ben her zaman arkasında olmadan yanayım çünkü çocuk hata yapabilir. tabi bu durumda her iki tarafta hatalı duruyo içinden çıkılmaz bi durum :S kaç yaşında olduğu da önemli bi yaştan sonra da koyun kendi bacağından asılıyo az mantık mekanızmasını da kullanıcan yok öyle tozpembe hayatlar
o günleri bi görebilsek...ay o da var ya doğru napılır ne edilir nasıl geçer o sahneler en iyisi herhalde herkes varken uğurlanıp damatla arabaya binip gitmek :)
biz de nikahı önceden yapmayı düşünüyoruz nikah ve resimler için bi gün ayarlıcaz salonda nikahı istemiyorumEstağfirullah canım nerden bileceksiniz siz. Bizde mesela düğünden bikaç gün önce resmi nikah düşünüyoruz düğüne gelenler göremeyecekler sizde öyle sanmışsınızdır ama kız ve ailesi cahillik abidesiymiş resmen kusura bakma tanıdığınızmışÖyle pislik adamlar var ama kendini kullandırırsan kullanırlar tabi akıllı olmak lazım ve o da yetmez Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi
Valla ne desek hakediyolar canım acımıyorum ben böylesine gerçi azcık düşünsün sonunu herkesEstağfirullah canım nerden bileceksiniz siz. Bizde mesela düğünden bikaç gün önce resmi nikah düşünüyoruz düğüne gelenler göremeyecekler sizde öyle sanmışsınızdır ama kız ve ailesi cahillik abidesiymiş resmen kusura bakma tanıdığınızmışÖyle pislik adamlar var ama kendini kullandırırsan kullanırlar tabi akıllı olmak lazım ve o da yetmez Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi
Tam hayalim öyle ağlarım ben annem ağlar babam (ki hayatta ağlamamıştır) bile ağlayabilir gelemem ben öyle şeylere anında bırakırım kocayıay o da var ya doğru napılır ne edilir nasıl geçer o sahneler en iyisi herhalde herkes varken uğurlanıp damatla arabaya binip gitmek :)
ama ben de gurbete gidicem çok uzak olmasa dao günleri bi görebilsek...
bide gurbete gidenler var onların durumu daha zor
O zaman canım nikahta gelinlik mi giyeceksin? Öyleyse yine kalabalık gidersiniz nikaha heralde. Biz çünkü en fazla 10 kişi düşünüyoruz o da kuzenler arkadaşlar falan büyükleri götürmeyiz nikaha sanırım bilmiyorum her şey değişebilir.biz de nikahı önceden yapmayı düşünüyoruz nikah ve resimler için bi gün ayarlıcaz salonda nikahı istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?