2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben bi bakayım o siteye bayıldım cidden şahsen meme konusunda sorun yokta belim kalın benimm Offfffffffffffff zayıflamam lazım en acilindennnn Dediğin gibi iyi araştırdıysan bence sipariş et özgüvenin varsa yakışır demetir giy canım sen

İşte herkesin memnun olmadığı bir yeri var mutlaka, yok meme yok bel, ne takıntılı hatunlarız yahu

Günaydın kızlar ne çok dağıtmışım evi :) topla topla bitiremedim :) evlenince işim zor (
tembellik yok hatun daha bebişlerin olucak :)
hepsi çok güzel ve çok ucuzz

evet canım senin tecrübelerinden faydalanırız :)

Orda çok güzel ev dekorasyonu için de bişiler gördüm, çok güzel yastıklar falan var ya.. Annem de diyor burda kalmadı mı da ordan getirtcen.. Ama napiim insan çeyize başladı mı duramıyormuş cidden :)

Orda çok güzel ev dekorasyonu için de bişiler gördüm, çok güzel yastıklar falan var ya.. Annem de diyor burda kalmadı mı da ordan getirtcen.. Ama napiim insan çeyize başladı mı duramıyormuş cidden :)
bu çeyize elini veren kolunu kaptırıyo resmen ama ben dekorasyon için bişey almıycam
mobilya alışverişi yaparken onları tamamlıycam inşallah :)

Yine markafoniden aldığım pasta takımının kek fanusu kırık çıkmış yaa.. Takımı geri yollamak lazım ama ona uyumlu sunum tabakları da almıştım. Bir de annemler uğraşmaz onu kargoya taşımakla ya.. Offf.. O fanusu tek bulup alayım diyorum ama inşallah bulurum ve o da kırılmaz. Bir daha da kırılacak şeyler almam ordan.. Daha önce de olmuştu.

iyi paketlemiyolar mı
keşke kargo geldiğinde anda açıp baksalarmış bide hangi fanus merak ettim

iyi paketlemiyolar mı
keşke kargo geldiğinde anda açıp baksalarmış bide hangi fanus merak ettim

Annem evde yok diye komşu almıştı 2 gün önce, annem de ancak bugün açıp baktı o kadar ısrar ettim bide bak diye.. Gece rüyama girmişti, paketi açıyordum çatal kaşıklar plastik çıkıyordu, bu sabah hemen aradım annemi aç bak şunlara bugün diye, demin söyledi işte fanus paramparça diye.. Cupcakeli takım canım..

inşallah uygun bişey bulursun yazık olmuş ya biraz dikkat etseler nolur sanki

Aslında annemin dediğine göre güzel sarmışlar ama bu kargolar pat küt ordan oraya alıp koyuyorlar, bence asıl suç onlarda..
ayyy bana kargo deme geçen hafta olanlar aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyo kadın bide beni azarladı gelip kargonuzu alın ben gelceksem niye kargo parası verdim dedim deli mi ne

Şoktayımmm
Bi tanıdığımızın kızı kendinden yaşça büyük bir adamla evlendi (düğün olduğu için hepimiz öyle sandık)
Meğerse resmi nikah yokmuş kızlar adam başka bi kadınla evliymiş
Bizim kıza ev açmış baya para harcayıp gözünü boyamış
Vee en sonda kavga etmişler kapının önüne koymuş kızı

Aaa nasıl düğün oldu ya o zaman? Kızın ailesinin haberi var mıymış yani? Bir yaşıma daha girdim.

Aaa nasıl düğün oldu ya o zaman? Kızın ailesinin haberi var mıymış yani? Bir yaşıma daha girdim.
varmış canım ailede herkes biliyomuş ama adamın durumu iyi diye ses çıkarmamışlar
gerçi adamın kayınvalidesine sözde hediye ettiği bilezikler sahte çıkmış kıza doğum gününde hediye araba almış ama ruhsatı kendi üstüne yaptığı için araba gerçekte kızın değilmiş tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…