• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun benimki de baya rahatsız Allah pişman edecek şeyler yaşatmasın. Hakkında kötü düşündüğüm an hasta olması geliyor aklıma pişman oluyorum dediğin gibi çok takılmayım zaten iyi bi kadın belli.

Canım sen benim babamı gör asıl! İnan hala annem alıştırmaya çalışıyor benim evleneceğime resmen adam duymamazlığa geliyor yaa yorum yapmıyor hiçbişey yokmuş gibi davranıyor. Şöyle oldu düne kadar sizin durumunuzdaydık bizde babam biliyor annemler zaten olayın içindeler. Onun annesi geçtiğimiz aydan beri diyormuş sevgilime ne zaman tanıştırcaksın bizi diye bende, kadın kızını evlendirdi 10 gün önce, o olsun bitsin birazda dinlensin öyle bize bize gelsinler diye düşünüyordum neyse geçen hafta sevgiliyle kararlaştırdık haftaya cuma tanıştıralım diye onun annesi hemen olsun istiyor benim annemde bir an önce aileyi tanımak istiyordu zaten ayarladık. Yani iki tarafta tanışmak istiyordu ama günü falan ikimiz ayarladık büyüklerde bize uydu.

Hmmm anladim canim :) Babam duymamazlik yapmiyor ama yorumda yapmiyor birde sevdicek askerde ya babamda onun rahatligi var suan :-) annem cekiniyor iste Babam duyarda Isler tersine doner diye korkuyor birde Asker ya ayy ne bileyim :(

bunlarda çok güzelmiş. :)
evet beyaz bir elbise . lilarengi eşarp bağlanacak :)

canım benm nişanlım tarafında da bazı gelinler böyle bişey yapıyorlar. kız gelinliğini giyiyor genelde. ama ben yaparmıyım bilmiyorum..sonuçta biizm tarafta öyle adet yok o_O ama dualar şeklinde geçtiği için güzel birşey olur. yapabilirim gibi...

mutfak önlüğü bakıyorum tatlım diktirmeye karar verdim şöyle güzel bi model bulsam:KK70:

ayyy ben facete çok güzel önlükler görmüşştümm örnek üstünde ayşe pişirir ali yer gibi şeyler yazıyoduu:rolleyes:

kızlar instagramınız varsa "neselimutfaklar" yazın orda dedikleriniz var .arkadaşım yaptrdı ve öyle 100 lira filan değildi. yani fiyatını hatırlamıyorum ama 50 tl de değildi :KK53: ben de yaptırcam ..hele bi ona sıra gelsin de bakalım... :KK16:

izmirlimisiinnnn :) :) :) bende izmirliyim canımm düğünde izmirde mi olucak ?

canım düğünüm manisa Alaşehirde olcak.
Kınamı organizasyon şirketi ile yapmayı düşünüyorum. Snçta herkes düğüne katılamayacak ve kınam da farklı eğlenceli geçsin istiyorum...
Allahtan biz düğün çekimlerinide, sonra yapıcaz. düğün günü onu sıkıştırmak istemedim :KK76:

Vayy gozun aydin kuzum :) onlar size Gelmis miydi Ben sanirim o kismi kacirdim :KK43:
evet kuzum gelmişlerdi ilk sevgilim yalnız gelmişti 2 gün sonrada ailesiyle gelmişlerdi
Hatta sevgilimin babası bu işi uzatmayız en yakında bekliyoruz filan dediler ama işte araya hastalık iş filan girdi...
Anneler samimi oldu o durum bizi kurtarıyo :)
Hadi bakalım bende öyle heyecanlıyım aşkımın yaşadığı eve girmek falan :KK36: Ama çok yeniyiz daha acaba oraya gittiğimizde her servisi bizim yapmamız mı daha uygun olur yoksa biraz misafir gibi mi oturmalıyız sence? Biz gidersek büyük ihtimalle tek genç kız ben olucam bizden, onlarda da genç kız olmaz heralde herşey bana düşer :110:
valla bende 6 tane elti var canım ben yardım ediyim mi diye teklif ederim ama ısrar etmem o gün evimizide görücem o daha çok heyecanlandırıyo beni :)

Gunaydin şekerler:)

Kizlar bu düğün çekimi konusu gecmis. Düğün gunu olsa cok sıkışık olur deniyor, onceden olsa gelinlik kirleniyor dış çekimde. Ben çözumu bulamadim henüz:/

Kizlar bu düğün çekimi konusu gecmis. Düğün gunu olsa cok sıkışık olur deniyor, onceden olsa gelinlik kirleniyor dış çekimde. Ben çözumu bulamadim henüz:/
günaydın tatlım ben herşey o gün olsun hatta video çekimide istediğim için illa düğün günü olsun diyorum bizim düğün izmit tarafında olucak orda güzel bi mekan bulunur artık :)

Hmmm anladim canim :) Babam duymamazlik yapmiyor ama yorumda yapmiyor birde sevdicek askerde ya babamda onun rahatligi var suan :-) annem cekiniyor iste Babam duyarda Isler tersine doner diye korkuyor birde Asker ya ayy ne bileyim :KK43:
Anladım canım peki sevgilin ne zaman dönecek askerden kısmetse?
evet kuzum gelmişlerdi ilk sevgilim yalnız gelmişti 2 gün sonrada ailesiyle gelmişlerdi
Hatta sevgilimin babası bu işi uzatmayız en yakında bekliyoruz filan dediler ama işte araya hastalık iş filan girdi...
Anneler samimi oldu o durum bizi kurtarıyo :)

valla bende 6 tane elti var canım ben yardım ediyim mi diye teklif ederim ama ısrar etmem o gün evimizide görücem o daha çok heyecanlandırıyo beni :)
Hmm anladım sana düşmez o zaman hizmet haklısın :KK69: Evimizi derken evlenince oturacağınız ev mi?

Hmm anladım sana düşmez o zaman hizmet haklısın :KK69: Evimizi derken evlenince oturacağınız ev mi?
bencede bana düşmez hiç işim olmaz valla kuzenim evlendi baya genç evlendiler yengem 32 yaşındaydı bir bardağı yerinden oynatmadı valla idolüm kendisi:KK70:
evet kuzum inşaat sahipleri ya zamanında bi aile sitesi kurmuşlar site içinde 9 ev var kendi evimizi görücem :)

Bende şimdiden dertlendim o konuda canım ama benim planım aynı gün yapmak. Akşam 8 gibi düğün olsa 10 gibide kuaför randevum 12-1 gibi bitse işimiz zaten tesettürlüyüm doğal makyaj yaptıracam şalımı da daha sade düz bişey düşünüyorum neyse çok uzun sürmez işim heralde kuaförden sonra direkt çekime gitsek akşama kadar tamam işte. O yüzden mesela resim çektireceğim yere yakın kuaför tutmak istiyorum bakalım.

bencede bana düşmez hiç işim olmaz valla kuzenim evlendi baya genç evlendiler yengem 32 yaşındaydı bir bardağı yerinden oynatmadı valla idolüm kendisi:KK70:
evet kuzum inşaat sahipleri ya zamanında bi aile sitesi kurmuşlar site içinde 9 ev var kendi evimizi görücem :)
Süpermiş ya eviniz hazır ben olsam ben de çok heyecanlanırdım :KK68:

Bende şimdiden dertlendim o konuda canım ama benim planım aynı gün yapmak. Akşam 8 gibi düğün olsa 10 gibide kuaför randevum 12-1 gibi bitse işimiz zaten tesettürlüyüm doğal makyaj yaptıracam şalımı da daha sade düz bişey düşünüyorum neyse çok uzun sürmez işim heralde kuaförden sonra direkt çekime gitsek akşama kadar tamam işte. O yüzden mesela resim çektireceğim yere yakın kuaför tutmak istiyorum bakalım.
aynı şekilde düşünmüşüz:KK37:
Süpermiş ya eviniz hazır ben olsam ben de çok heyecanlanırdım :KK68:
bi gidip görebilsemm çok güzel olcak :KK73:

aynı şekilde düşünmüşüz:KK37:

bi gidip görebilsemm çok güzel olcak :KK73:
Eveeettt valla üşengecim ben başka bigün o kadar hazırlanamam hem ekstradan masraf hem de komik geliyor bana farklı bir gün evlenecekmişsin gibi hazırlanmak tamam normal bişey ama öyle işte :KK16: Ne zaman gideceksiniz eniştenin evine gün belli mi?

Eveeettt valla üşengecim ben başka bigün o kadar hazırlanamam hem ekstradan masraf hem de komik geliyor bana farklı bir gün evlenecekmişsin gibi hazırlanmak tamam normal bişey ama öyle işte :KK16: Ne zaman gideceksiniz eniştenin evine gün belli mi?
henüz belli değil canım evde konuşmuşlar sevgilim bana söyledi tabi bide benim babama söylemem gerekiyor hadi baba sıra bizde diye ama babam kendi akrabalarına bile bayramda filan gitmez nefret eder ev ziyaretlerinden herkes bize gelsin aman biz gitmeyelim derdindedir nasıl olcak bilmiyorum çok gerilcek o gün:KK17:

Ben düğünden sonra istiyorum çünkü Alaçatı da cekim istiyorum. Akşam güneş batarken ve en son denizin icinde kumsalda filab istiyorum. Gelinlik batacagi icin mecburen dugunden snra olacak :)

Günaydın kızlar ne çok dağıtmışım evi :) topla topla bitiremedim :) evlenince işim zor :((

Kızlaaaaar, bunları sepetime attım ama bayram sonrası sipariş vereceğim, bayramda memlekette olacağım için, bir de bunlar ne zaman gelir kestiremiyorum, ben yokken gelme riskine karşın bayram sonrası sipariş vermeyi düşünüyorum. Nasıllar sizce? Bu arada hepsi birlikte 22.47 $ tutuyor ya çok uygun..

h.jpg
Untitled 2.jpg
Untitled 3.jpg
Untitled 4.jpg
Untitled 6.jpg
Untitled 5.jpg

henüz belli değil canım evde konuşmuşlar sevgilim bana söyledi tabi bide benim babama söylemem gerekiyor hadi baba sıra bizde diye ama babam kendi akrabalarına bile bayramda filan gitmez nefret eder ev ziyaretlerinden herkes bize gelsin aman biz gitmeyelim derdindedir nasıl olcak bilmiyorum çok gerilcek o gün:KK17:
Ama alışacak yapacak bişey yok bu dönem biraz taviz verecek evlenince yine bu haline döner.
Kızlaaaaar, bunları sepetime attım ama bayram sonrası sipariş vereceğim, bayramda memlekette olacağım için, bir de bunlar ne zaman gelir kestiremiyorum, ben yokken gelme riskine karşın bayram sonrası sipariş vermeyi düşünüyorum. Nasıllar sizce? Bu arada hepsi birlikte 22.47 $ tutuyor ya çok uygun..

Eki Görüntüle 1248147 Eki Görüntüle 1248148 Eki Görüntüle 1248149 Eki Görüntüle 1248150 Eki Görüntüle 1248152 Eki Görüntüle 1248151
BA YIL DIM..... Ama kızların vücudu on numara :KK61: Canım fiyattan eminsin dimi aşırı uygun çünkü :KK57:

BA YIL DIM..... Ama kızların vücudu on numara :KK61: Canım fiyattan eminsin dimi aşırı uygun çünkü :KK57:

Evet canım aliexpress demiştim ya ordan bunlar da, ama satıcının aldığı puan, yapılan yorumlar falan çok önemli yoksa kazıklanabilirsin de.. İyi araştırıp bulmak gerekiyor. Kargo ücreti de yok :) İşte teslimat biraz uzun sürüyor 1 ay falan..

Evet fizikleri gayet güzel, ben meme büyütme ameliyatı oldum 2 ay önce böyle şeyleri giymek için büyük bir özgüven duyuyorum valla :P

Back