2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım sen ne kadar rahat olursan o kadar rahat geçer bence bu benim düşüncem tabi :) İnşallah inşallah bir aksilik olmaz tatlım ayağını sürüde bizimkilerde tanışsın hoş daha var benimkine
inşallah canım, sizinde allah gönlünüze göre versin inşallah bi adım atılsa gerisi gelir belki de

umuttepedeydim canim:)

Benimde ceyizim var ki :) yakinda insallah topik de acarim:)

annemde bana gırgır alınca bende çok gülmüştüm
Mandalları bedavaya almışsın tebrikler

ayyy bak benim o yok mesela
züccaciye satan yerler olur ya oradan almıştım hiç aklımda yokken aldım hemde öyle ahım şahım değil bildiğimiz tahta mandal şimdi yeni mandallar var süslü püslü pek bi güzeller yaa :)

aman mandal mandaldır o kadar takıntım yok valla
yeterki olsun benim olsun

Ben ne hazirlamistim dedim acaba onu hic hatirlayamadim:/ @evmakinasi

benim ceyizde kucuk ev aletlerim var elektrik supurgesini almadim son zaman alicam galiba,mutfak icinde ufak tefek eksikler kaldi ekmek sepeti gibi minik seyler. Onlari da tamamliyorum yuk olmuyor bana, nevresim arastirmasindayim su siralar. Karaca home yada sarev olacak gibi, topluca alip indirim yaptirmak istiyorum.

En buyuk derdim bohca ve sözle ilgili hersey:/
Minik hediyeler vermek istiyordum ama aklima yatan bisey bulamadim. Minik kavanozlari begeniyordum renkli sekerler koymayi planladim ama aşkulatam soz cikolatasi veriyoruz sacma olur dedi, vazgectim:/
eminonu sark handa kalpli sabunlar gormustum ama tek basina olmaz onlarda :/

ben insanlarin begenecegi ve kullanacagi ise yarar sevimli biseyler olsun istiyorum :/

seninde çeyizin tamammış canım bohçayıda hazırlarsın elbet benim hazır gibi çeyizim az kaldı
benim hediyeliklerimi görmüştün zaten :)

Tanışmaya gelecekler demiştin ya onu sordum tatlım :)

tamam tatlım belki fikrim değişir:)

noldu kiii
Ya bizim hani tanşma sonra isteme olacktı ya ben annmlere öyle demiştim. Bana diyo ki tanşma isteme olsun diyo bende annm öyle olmaz diyo dedim. O kadr kalabalığı bekletcekmiyz dio. Sanki saatler süren bişe. Sonra dedim ki ya gelince siz isteme hemen olur sonra yüzükler takılır sonra da ikramlar yapılır dedim ama yok beyefendi anlamıyo. Annemde bende işi zora sokuyomşuz adetlere göre olsunmş. Bende tamm tanşmaya gelin cuma isteme olsun. Nişanda yarıyıla kalsın düğünde ne zaman olursa artık dedim. Ben kendine zorluk olmasın diye diyorum 2kere gel git yapılsun bitsin bu olay die ama yok uzatmak gerek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…