- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yavaş yavaş başlayıncanım biz ne yapalım o zaman bilemedim
iyiyim canım sen nasılsın :)
bak tatlım mutlaka :)
Alıyorum alıyorum 6 aydır hala aynı bi türlü bitmedi
annemin sözü geldi aklıma sen bu kapıdan çıkana kadar eksiğimiz bitmez kızım hiç boşuna hesap yapma :)
inşallah :)yavaş yavaş başlayın
hafifledi ama ocaga kadar en azından mutfaktan kurtulsam birazda şu evin genel ihtiyaçlarından alabilsem güzel olur
canım biz ne yapalım o zaman bilemedim
nasılsın asker yareni
bekle canım tek gitme :) destek oluruz birbirimize :)Mutfak bitti mi çeyiz bitti demek kuzu :) hepsi olur olur :) mutfakta neyin eksik ki?
Ben şuradan atlıyom amazing sende gel
iç güveysinden hallice december :) bu hallerimize şükür :)
sen nasılsın :)
annemde öyle diyo ama ben baya zorluyorumannemin sözü geldi aklıma sen bu kapıdan çıkana kadar eksiğimiz bitmez kızım hiç boşuna hesap yapma :)
evet bide işin o kısmı varben bir kere sabahın 8,30 unda gitmiştim 300 liramı verip gelmiştim pazarda:)
erken gitmwenin cebe zararı da var yani
wog tavaMutfak bitti mi çeyiz bitti demek kuzu :) hepsi olur olur :) mutfakta neyin eksik ki?
bekle canım tek gitme :) destek oluruz birbirimize :)
wog tava
krep tava
french press
çay tepsisi
keyif tepsisi
ekmek sepeti
peçetelik
önlük takımı
kek fanusu
bölmeli kahvaltı tabakları
kızartma tenceresi
günlük bardaklar sürahi
su takımı
kavanozlar
pano
blendr seti
2 li takımlar
mutfak eksiklerim bunlar kaldı işte canım:)
Canım büyükleri halletmişsin şükür..
french press dediğin ne oluyor kuzu
:) tamam gitmiyorum vazgeçtim işimiz zor inan ki.. Eksik bitmez kiii (( sen neler yapıyorsun peki?[/QUO,
çeyiz anlamında bişi yaptıgım soylenemez canım :) sosyal yasam da calısıyorum memurum, daha isteme falan olmadı ekm gibi düşünüyoruz, hafta sonu erkek ark. annemle tanısacak
Canım o siteyede baktım evde daha çok inceleyecem:)instagram hesbaın var mı canım çk güzel tepsiler oluyor birde facebook ta düş atölyesi tasarım ürünleri diye sayfa var ona bakabilirsin canım
bu canım kahvede bitki çayında filan güzel oluyor :) evet şükür büyük parçalardan kurtuldum :)
su takımını kendim yapıcam zaten
çay takımınıda öyle yaptım :)
Canım bizim memlekette gelin mevlüdü erkek evinde yapılır gelin yine gelinlik giyrr onun için özel beyaz eşarp olur oyalı :) gelenlerede yazma dağıtılır:)Eki Görüntüle 1247204 Eki Görüntüle 1247207 Eki Görüntüle 1247209 Eki Görüntüle 1247210 Eki Görüntüle 1247211 bende ilk bunları buldum biraz süslüyüm sanki hatta o gün gelin beyaz giyse çok güzel olur :)
bitti diyene kadar ben buralarda aaa bişeyim yok diye dolanırımhıııı bende diyorum kendi kendime bu neymiş diye
Evet bitki çayı güzel olur :)
cancağızım daha bişi yok bişi yok deme aaaa
Güzel günlerde Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin inşallah
her yörenin farklı demek ki:)Canım bizim memlekette gelin mevlüdü erkek evinde yapılır gelin yine gelinlik giyrr onun için özel beyaz eşarp olur oyalı :) gelenlerede yazma dağıtılır:)