• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben yokken baya kaynatmışınız yine :) ben okuldan çıkıp eve gidyorum direk baygın yatıyorum :) sıpalar tüm enerjimi sömürüyolar ama değiyo :) hayalseverrr hayalseverrr sen böyle yaptıkça ben ne yapacam diye dert ediyorum :) bi tepsiyi bile beceremedim :)

Ben yokken baya kaynatmışınız yine :) ben okuldan çıkıp eve gidyorum direk baygın yatıyorum :) sıpalar tüm enerjimi sömürüyolar ama değiyo :) hayalseverrr hayalseverrr sen böyle yaptıkça ben ne yapacam diye dert ediyorum :) bi tepsiyi bile beceremedim :)
benim avantajım bu işe erken başlamak oldu canım şimdi söz nişan için eksiğim etiket kutu kıyafet yüzük kıyafetimi nerden alabilceğimi biliyorum kutuları günü gelince sipariş vericem etiket işinide sevgilim halleder yüzüklerimiz Allah'a emanet:KK70:

bitti diyene kadar ben buralarda aaa bişeyim yok diye dolanırım:KK70:
çok sağol canım sende başlasanda daha güzelleri senin olsa:-)

her yörenin farklı demek ki:)
ama çok heveslendim :KK37:

:KK70: Allah seniiii :KK70: Amin Allah razı olsun canım Benm çeyizim var zaten de bohça kısmı duruyor bir eksik o :D :( Bizdede gelin mevlüdü yapılır ama damat tarafında genelde nikah olduğu için nikah saatine bağlı olarak ya nikahtan önce ya nikahtan sonra olur ;)

:KK70: Allah seniiii :KK70: Amin Allah razı olsun canım Benm çeyizim var zaten de bohça kısmı duruyor bir eksik o :D :KK43: Bizdede gelin mevlüdü yapılır ama damat tarafında genelde nikah olduğu için nikah saatine bağlı olarak ya nikahtan önce ya nikahtan sonra olur :KK66:
bak sen bakkk çeyizide varmışş nelerin var kız hiç bahsetmiyosun:KK54:

benim avantajım bu işe erken başlamak oldu canım şimdi söz nişan için eksiğim etiket kutu kıyafet yüzük kıyafetimi nerden alabilceğimi biliyorum kutuları günü gelince sipariş vericem etiket işinide sevgilim halleder yüzüklerimiz Allah'a emanet:KK70:
Valla ben tepsiyi alayım sonra kıyafet ayakkabı yüzük hepsi Allaha emanet:) ama Gaziantepe güveniyorum o konuda:) planımız netleşti :)
6ekim aileler tanışacak
8ekim nişan alışverişi
10ekim isteme söz nişan:)

Valla ben tepsiyi alayım sonra kıyafet ayakkabı yüzük hepsi Allaha emanet:) ama Gaziantepe güveniyorum o konuda:) planımız netleşti :)
6ekim aileler tanışacak
8ekim nişan alışverişi
10ekim isteme söz nişan:)
çok heyecanlı yaaa her ayrıntıyı isteriz burda baştan söyliyim :)
İnşallah herşey çok kolay olur:KK68:

bak sen bakkk çeyizide varmışş nelerin var kız hiç bahsetmiyosun:KK54:
Genelde hep bohçadan söz ettik ya kuzu ondan bahsi geçmemiştir :)
Misafir yemek takımı, çatalı bıçağı, su takımı
Günlük yemek takımı, çatalı bıçağı, su takımı
Kahvaltı seti, tencere takımı
Günlük bardaklar,çerezlikler, kaseler, saklama kapları, reçellikler, günlük kullanmalık kepçe gibi bişiler :KK70:
Amerikan servisleri
nihale
mandal :KK70:
Hazır yorgan, yastık, havlu, tülbent, çetik yani patik, birde
annem yorgan ve yastık yapmıştı onlar
nevresim takımları, saten nevresim takımları, kanaviçe nevresim takımları, seccadeler
Kahve fincanları
Meyve sıkma robotu, tost makinesi, mikrodalga fırın, bulaşık makinesi
aklıma bunlar geldi inan ki hatrlamadığım var mı bakmam lazım :D

Genelde hep bohçadan söz ettik ya kuzu ondan bahsi geçmemiştir :)
Misafir yemek takımı, çatalı bıçağı, su takımı
Günlük yemek takımı, çatalı bıçağı, su takımı
Kahvaltı seti, tencere takımı
Günlük bardaklar,çerezlikler, kaseler, saklama kapları, reçellikler, günlük kullanmalık kepçe gibi bişiler :KK70:
Amerikan servisleri
nihale
mandal :KK70:
Hazır yorgan, yastık, havlu, tülbent, çetik yani patik, birde
annem yorgan ve yastık yapmıştı onlar
nevresim takımları, saten nevresim takımları, kanaviçe nevresim takımları, seccadeler
Kahve fincanları
Meyve sıkma robotu, tost makinesi, mikrodalga fırın, bulaşık makinesi
aklıma bunlar geldi inan ki hatrlamadığım var mı bakmam lazım :D
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Maşallah canım baya şey var daha ne olsun bi topik açsanda görsek ya :)

canım ben çok stres yapıyorum , bi aksilik olmaz inşallah. kurban bayramından sonra

Canım sen ne kadar rahat olursan o kadar rahat geçer bence bu benim düşüncem tabi :) İnşallah inşallah bir aksilik olmaz tatlım :nazar: ayağını sürüde bizimkilerde tanışsın :KK70: hoş daha var benimkine :KK76:

Back