- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
bayıldımmm bayıldımmm çok tatlılarr
aslında vosvosları toptan alabilceğimiz bi yer olsa daha ucuz olur :)
belki eminönünde vardırr bakmak gerek . süslemesi yapılır video izlenir felan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayıldımmm bayıldımmm çok tatlılarr
aslında vosvosları toptan alabilceğimiz bi yer olsa daha ucuz olur :)
saol canımm herşeyin hayırlısı inşallahhErken zamanda olur inşallah canım
kesin vardır bulmak gerek sonuçta bunları yapanlarda bi yerden alıyobelki eminönünde vardırr bakmak gerek . süslemesi yapılır video izlenir felan :)
nerelerdesin sen gelincik:)saol canımm herşeyin hayırlısı inşallahh
ayy aynı anda aynı şeyii yazmışızz kısskesin vardır bulmak gerek sonuçta bunları yapanlarda bi yerden alıyo
nerelerdesin sen gelincik:)
kalp kalbe karşı tabi canım napıyosunayy aynı anda aynı şeyii yazmışızz kıss
bnm avatarım nasıl nikah şekeri çok hoşuma gitti ama çok pahalı ya tanesi 7,50 tl 100 tanesi 750 lşira oluyr
kalp kalbe karşı tabi canım napıyosun
kesin vardır bulmak gerek sonuçta bunları yapanlarda bi yerden alıyo
nerelerdesin sen gelincik:)
mutfak önlüğü bakıyorum tatlım diktirmeye karar verdim şöyle güzel bi model bulsamaynenn yaa=)) hiçç napimm takılıyorumm ölee sen
araştırmak gerek:)
gece uyuyamazsınnnKızlar nasıl uyumuşum ama başım çatlıyo
kesinlikle haklısın davetiye var mı begendiğin :)araştırmak gerek:)
mutfak önlüğü bakıyorum tatlım diktirmeye karar verdim şöyle güzel bi model bulsam
Valla yerimden kalkabilirsem bi güzel evimi temizleyip 2gün rahat etcem :))gece uyuyamazsınnn
onları bende gördüm sanırım yanlış hatırlamıyosam tek önlüğe 100 tl dedi bana bende oldu canım tabi dedimayyy ben facete çok güzel önlükler görmüşştümm örnek üstünde ayşe pişirir ali yer gibi şeyler yazıyoduu
onları bende gördüm sanırım yanlış hatırlamıyosam tek önlüğe 100 tl dedi bana bende oldu canım tabi dedim
takım diktiricem tabi kadın dikerse ama beni kırmaz heralde önlük şapka 2 kurukama bezi tutacak yeter dimi
temizliğini yap ki haftasonu burda olalımValla yerimden kalkabilirsem bi güzel evimi temizleyip 2gün rahat etcem :))