• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya bizim hani tanşma sonra isteme olacktı ya ben annmlere öyle demiştim. Bana diyo ki tanşma isteme olsun diyo bende annm öyle olmaz diyo dedim. O kadr kalabalığı bekletcekmiyz dio. Sanki saatler süren bişe. Sonra dedim ki ya gelince siz isteme hemen olur sonra yüzükler takılır sonra da ikramlar yapılır dedim ama yok beyefendi anlamıyo. Annemde bende işi zora sokuyomşuz adetlere göre olsunmş. Bende tamm tanşmaya gelin cuma isteme olsun. Nişanda yarıyıla kalsın düğünde ne zaman olursa artık dedim. Ben kendine zorluk olmasın diye diyorum 2kere gel git yapılsun bitsin bu olay die ama yok uzatmak gerek ya
ayyy kafamı karıştırdı ama işlerde kız evinin dediği olur ilk gelmede kız istenmezki yangından mal kaçırır gibi beklet bence canım içine sine sine yap insanı delirtcekler illa

kuzum bak senin tahta mandallara değişiklik olur :)
images
104_2902.JPG
mandal.jpg

Yok daha gelmiyorlar tanismaya ki o ben degildim :/bizim taa kasimda olucak:) @ev makinesi

hayalseverrr hayalseverrr evet gormustum canim begendim de. ama bizim ailedeki insanlara bakiyorum da pek bu tarz seyleri anlayacaklarini dusunmuyorum daha cok bu ne niye dagitti ki acaba derler herhalde:/ biraz daha arastiricam vaktim varken.

Birde damat bohcasi benim bildigim nikaha yakin goturulur, o yuzden gelin bohcasina daha dikkat ediyorum suan. Makyaj malzemeleri vs. ben alicam, vericem yavukluma, ugrasmasina gerek yok:) ic camasiri gecelik falanda tabiki ben begenicem belki beraber gider aliriz nette yada cevrede bulamazsam. Eminonunu bu konuda begenmiyorum, insani kaziklamaya calisoyorlar:/

ayyy kafamı karıştırdı ama işlerde kız evinin dediği olur ilk gelmede kız istenmezki yangından mal kaçırır gibi beklet bence canım içine sine sine yap insanı delirtcekler illa
Ya diyecem o perşmbe gelsinler isteme olsun cuma nişan olsn diye

Yok daha gelmiyorlar tanismaya ki o ben degildim :/bizim taa kasimda olucak:) @ev makinesi

hayalseverrr hayalseverrr evet gormustum canim begendim de. ama bizim ailedeki insanlara bakiyorum da pek bu tarz seyleri anlayacaklarini dusunmuyorum daha cok bu ne niye dagitti ki acaba derler herhalde:/ biraz daha arastiricam vaktim varken.

Birde damat bohcasi benim bildigim nikaha yakin goturulur, o yuzden gelin bohcasina daha dikkat ediyorum suan. Makyaj malzemeleri vs. ben alicam, vericem yavukluma, ugrasmasina gerek yok:) ic camasiri gecelik falanda tabiki ben begenicem belki beraber gider aliriz nette yada cevrede bulamazsam. Eminonunu bu konuda begenmiyorum, insani kaziklamaya calisoyorlar:/
sanada uygun bişey buluruz canım mutlaka :)
bizde nişan günü kızın bohçası gelirmiş nişandan sonra uygun bi zamanda damat bohçası gidermiş...
bende alışverişi eminönünden yapmayı planlamıyorum fiyatları tam bilmiyorum ama o kalabalık gözümü çok korkutuyo açıkçası kullandığım şeyler belli zaten bi avm bide fatihe gitmek benim işimi görür açıkçası:)

Kızlar benim yavuklum geliyo yanima..artk ne zaman musait olursam muhabbete dahil olucam :)) cok sekersiniz:KK48::KK49:optum hepinizi

bnm avatarım nasıl nikah şekeri çok hoşuma gitti ama çok pahalı ya tanesi 7,50 tl 100 tanesi 750 lşira oluyr:(

Back