- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
ayyy kafamı karıştırdı ama işlerde kız evinin dediği olur ilk gelmede kız istenmezki yangından mal kaçırır gibi beklet bence canım içine sine sine yap insanı delirtcekler illaYa bizim hani tanşma sonra isteme olacktı ya ben annmlere öyle demiştim. Bana diyo ki tanşma isteme olsun diyo bende annm öyle olmaz diyo dedim. O kadr kalabalığı bekletcekmiyz dio. Sanki saatler süren bişe. Sonra dedim ki ya gelince siz isteme hemen olur sonra yüzükler takılır sonra da ikramlar yapılır dedim ama yok beyefendi anlamıyo. Annemde bende işi zora sokuyomşuz adetlere göre olsunmş. Bende tamm tanşmaya gelin cuma isteme olsun. Nişanda yarıyıla kalsın düğünde ne zaman olursa artık dedim. Ben kendine zorluk olmasın diye diyorum 2kere gel git yapılsun bitsin bu olay die ama yok uzatmak gerek ya
kuzum bak senin tahta mandallara değişiklik olur :)olmuyorr of
Ya diyecem o perşmbe gelsinler isteme olsun cuma nişan olsn diyeayyy kafamı karıştırdı ama işlerde kız evinin dediği olur ilk gelmede kız istenmezki yangından mal kaçırır gibi beklet bence canım içine sine sine yap insanı delirtcekler illa
sanada uygun bişey buluruz canım mutlaka :)Yok daha gelmiyorlar tanismaya ki o ben degildim :/bizim taa kasimda olucak:) @ev makinesi
hayalseverrr evet gormustum canim begendim de. ama bizim ailedeki insanlara bakiyorum da pek bu tarz seyleri anlayacaklarini dusunmuyorum daha cok bu ne niye dagitti ki acaba derler herhalde:/ biraz daha arastiricam vaktim varken.
Birde damat bohcasi benim bildigim nikaha yakin goturulur, o yuzden gelin bohcasina daha dikkat ediyorum suan. Makyaj malzemeleri vs. ben alicam, vericem yavukluma, ugrasmasina gerek yok:) ic camasiri gecelik falanda tabiki ben begenicem belki beraber gider aliriz nette yada cevrede bulamazsam. Eminonunu bu konuda begenmiyorum, insani kaziklamaya calisoyorlar:/
neyini dert etti kendine anlamadım kiYa diyecem o perşmbe gelsinler isteme olsun cuma nişan olsn diye
Kalabalıkta olmazmş o ladar bekletilrimiymiş. Bekleyenler de kardeşimz teyzemz halamz yanineyini dert etti kendine anlamadım ki
iyide o insanlar zaten durumu bilerek geliyo aa bizi ne kadar beklettiler demezler kiKalabalıkta olmazmş o ladar bekletilrimiymiş. Bekleyenler de kardeşimz teyzemz halamz yani
Allah hayırlısıyla bitirip gelmesini nasip etsin inşallah canımAmin canım inşallah.. :) Belki de dediğin gibi.. Birde benim ki askerde ya ondan bir engelimiz var
benimde yaa vakit geçmiyo bugün burasıda sessizcanım sıkılıyor ya offf
İşte anlamak zor bu odunu. Neyse ki ben diyecem ya perşembe gelinsin ya da o gün benim dediğim gibi olsuniyide o insanlar zaten durumu bilerek geliyo aa bizi ne kadar beklettiler demezler ki
bide benim ki gelseeeeKızlar benim yavuklum geliyo yanima..artk ne zaman musait olursam muhabbete dahil olucam :)) cok sekersinizoptum hepinizi
oyuncak vosvosdan nikah şekeri mi yapmışlarbnm avatarım nasıl nikah şekeri çok hoşuma gitti ama çok pahalı ya tanesi 7,50 tl 100 tanesi 750 lşira oluyr
oyuncak vosvosdan nikah şekeri mi yapmışlar
bayıldımmm bayıldımmm çok tatlılarrbaksana şunların güzelliğine :)
http://pusette.blogspot.com.tr/2014/03/fiyat-renk-bilgisi-ve-siparis-icin-0.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?