- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
ayy evet bide programlı olmaya çalışıyorum çeyiz listem çok az kaldı yani mutfak için olan önce onu tamamlıyım dimi yarım kalmasın en azından bi kısmı bitti derim
O bitmeden araya bi sürü şey soktum
illa lila mı olması lazım yoksa sen öyle mi tercih etceksin canım :)bunlarda çok güzelmiş. :)
evet beyaz bir elbise . lilarengi eşarp bağlanacak :)
topiğim var zaten tatlım:)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-son-düzenlemeler-ve-yeni-eklemeler.738412/ bak burda :)ne güzel bitirmişsin topic açsana bakalım senin cicielerine tatlım
çeyiz bitmiyor al al valla:) bnm bir süürü eksiğim var
hayallerdükkanı ve eli tasarım canım ama bi iki resmi direk görsellerden buldum siteye dikkat etmedim :)hangi site bu canım buldukalrın
günaydın tatlım
gelin mevlüdü nasıl oluyor canım ne zaman yapılıyor
hem neler buldun :)
illa lila mı olması lazım yoksa sen öyle mi tercih etceksin canım :)
topiğim var zaten tatlım:)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mutluluk-nedenlerim-son-düzenlemeler-ve-yeni-eklemeler.738412/ bak burda :)
hayallerdükkanı ve eli tasarım canım ama bi iki resmi direk görsellerden buldum siteye dikkat etmedim :)
iyiyim canım sen nasılsın :)Nasılsın kuzu :)
bak tatlım mutlaka :)Lilayı ben çok sevdiğim için lila tercih edeceğim veya mürdüm rengide olabilir.
aa hemen bakıyorum canım.
o siteye bakayım
iyiyim canım sen nasılsın :)
bak tatlım mutlaka :)
iyi yaptın kuzum :) bende bi sayfa buldum ona bakıyodum :) yurt dışından ürün getiriyomuş kadın :)İyiyim çok şükür canım :) bakınıyorum bende muhabettinize dahil olayım dedim
iyi yaptın kuzum :) bende bi sayfa buldum ona bakıyodum :) yurt dışından ürün getiriyomuş kadın :)
çok güzel görünüyolar fiyatda uygun ama tabi kalitesini bilemiyorum
kıyafet canımAraştırmacı güzellik seni
Hangi ülkeden geliyormuş ki ürünler? Hem ne getiriyor ev tekstili falan mı?
kıyafet canım
ama nedense güvenemedim
ben gitmiştim bi kere evet güzel şeyler vardı ama çok erken gitmek lazım biz gittiğimizde bazı tezgahlar topluyodu elimizde mal kalmadı diyipHmmm bilemedim kiii canım içine sinmiyorsa boşver :) Bakırköy pazarında güzel şeyler varmış. Bir gitmek nasipp olmadı yaa
ben gitmiştim bi kere evet güzel şeyler vardı ama çok erken gitmek lazım biz gittiğimizde bazı tezgahlar topluyodu elimizde mal kalmadı diyip
12 gibi filandı heralde o kadar alışveriş için toplanınca bize bişey kalmaması normalHadii yaakaçta gitmiştiniz ki :) sabah ezanı çıkmam lazım o zaman benim
12 gibi filandı heralde o kadar alışveriş için toplanınca bize bişey kalmaması normal
Şu çeyizi tamamlıyımda daha bişey istemem
Alıyorum alıyorum 6 aydır hala aynı bi türlü bitmedi
Kuzu gözünde büyütme bea herşeyin hazır çok şükür
Bizleri gör ozaman stresten kurtulursun
Alıyorum alıyorum 6 aydır hala aynı bi türlü bitmedi
hafifledi ama ocaga kadar en azından mutfaktan kurtulsam birazda şu evin genel ihtiyaçlarından alabilsem güzel olurabooooo
Ben şuradan atlıyorum
bitti bitti kuzum senin işin hafifledi yükün
canım biz ne yapalım o zaman bilemedim
Kuzu gözünde büyütme bea herşeyin hazır çok şükür
Bizleri gör ozaman stresten kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?