2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Uluslararası sularda kaptanların pilotların kıydığı nikah geçerli ya canım :)
Bizim yıl dönümüzde odun yaptı bana bunu kaptan diye arkadaşı çıktı kaptan gibi giyinmiş filan
tekne kiralamıştı biz şimdi evlenelim diye adam sözde nikahımızı kıydı komik bi anı oldu bizim için :)
Sizde teknede yaparsanız böyle bişey renk katar bence
Buse terimin nikahınıda yine temsili olarak yılmaz erdoğan kıymıştı

Canım konuştuk :) annemin kararı sevdicekle aynı ve sonuç

Eklentiler

• 126167227_tn14_0.jpg
    4,6 KB · Görüntüleme: 78

ilk defa duydum .çok güzelmiş ama hahaha:)

Canım konuştuk :) annemin kararı sevdicekle aynı ve sonuç

instagram hesbaın var mı canım çk güzel tepsiler oluyor birde facebook ta düş atölyesi tasarım ürünleri diye sayfa var ona bakabilirsin canım

Gününüz Aydın olsun kızlar...
Bal gibi bir gün geçirmeniz dileği ile.. :)
Hayırlı Cuma'lar dua ile..

kızlar ben gelin mevlüdü için bir güzel eyler buldumki sormayın yani bayıldım ama ilk başta evlenmek gerek. yaharikaydı.

sizler yapıcak mısnız gelin mevlüdü

Gününüz Aydın olsun kızlar...
Bal gibi bir gün geçirmeniz dileği ile.. :)
Hayırlı Cuma'lar dua ile..
günaydın tatlım
kızlar ben gelin mevlüdü için bir güzel eyler buldumki sormayın yani bayıldım ama ilk başta evlenmek gerek. yaharikaydı.

sizler yapıcak mısnız gelin mevlüdü
gelin mevlüdü nasıl oluyor canım ne zaman yapılıyor
hem neler buldun :)

buna akide şekeri koyulacak canım.

buda misafire geldikleri için teşekkür hediyesi

hediyeyi bunun içine koyup dağıtlacak canım.

nasıl?

etiket olarak burcu gelinin mevlüdüne hoşgeldiniz diye yazıp tarih attıp tllere zımbalayacağım :)

böyle şeyler düşüüyorum canım

bende ilk bunları buldum biraz süslüyüm sanki hatta o gün gelin beyaz giyse çok güzel olur :)

Seni zamanın yaklaşıyor bende hiçbir şey yok ben şimdiiden bunları düşünüyorum :)
ayy evet bide programlı olmaya çalışıyorum çeyiz listem çok az kaldı yani mutfak için olan önce onu tamamlıyım dimi yarım kalmasın en azından bi kısmı bitti derim
O bitmeden araya bi sürü şey soktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…