- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Uluslararası sularda kaptanların pilotların kıydığı nikah geçerli ya canım :)Çok ama işte şöyle bir şeyde var ki üyeye o fiyat birde.
boş salona 7 milyar veriyorsun bunda en azından yemekli yapacaksın canım.
yok tekne yapacağım sanırım.
arkadaş çevrem pek olmadığı için nikahtan snra eğlenceye gitmek bana mantıksız geliyor.
kaptan nikahı nasıl oluyor ilk defa duyuyorum canım
Canım konuştuk :) annemin kararı sevdicekle aynı ve sonuçgünaydın tatlım bizede söylersin kararını :)
iyiyiz tatlım sen nasılsın :) bizi çok ihmal etme :)
ben geldikleri gün elektrik süpürgesini bozmuş ampülü patlatmış annemin yıllardır özenle kullandığı yemek takımının 2 tabağını kırmıştım sana kolay gelsin her ayrıntıyı isteriz
7 milyar çok değil mi canım...
Onun yerine tekne hem daha renkli hem bütçeye daha uygun olur
ben olsam teknede yapar üstüne bide kaptan nikahı kıydırırdım temsili
git tabi canım ihmal etme...sağol canım ayaklarım ağrıyor sinirlendiğimde kollarıma vuruyor agrı , halsizlik oluyor fazla bişey yapamıyorum hemen yorulan bir yapım var canım o yüzden kan tahlilil yaptırmak istyorum"
Uluslararası sularda kaptanların pilotların kıydığı nikah geçerli ya canım :)
Bizim yıl dönümüzde odun yaptı bana bunu kaptan diye arkadaşı çıktı kaptan gibi giyinmiş filan
tekne kiralamıştı biz şimdi evlenelim diye adam sözde nikahımızı kıydı komik bi anı oldu bizim için :)
Sizde teknede yaparsanız böyle bişey renk katar bence
Buse terimin nikahınıda yine temsili olarak yılmaz erdoğan kıymıştı
Canım konuştuk :) annemin kararı sevdicekle aynı ve sonuç
benim içinde çok farklı olmuştu :)ilk defa duydum .çok güzelmiş ama hahaha:)
günaydın tatlımGününüz Aydın olsun kızlar...
Bal gibi bir gün geçirmeniz dileği ile.. :)
Hayırlı Cuma'lar dua ile..
gelin mevlüdü nasıl oluyor canım ne zaman yapılıyorkızlar ben gelin mevlüdü için bir güzel eyler buldumki sormayın yani bayıldım ama ilk başta evlenmek gerek. yaharikaydı.
sizler yapıcak mısnız gelin mevlüdü
günaydın tatlım
gelin mevlüdü nasıl oluyor canım ne zaman yapılıyor
hem neler buldun :)
merak ettim :)evlendikten sonra yapılıyor canım
dua okutuluyor nazar gözden uzak eve bereket gelsin diye canım.
du bakim atim resmleri
çok güzelmiş valla bende hveslendim :)etiket olarak burcu gelinin mevlüdüne hoşgeldiniz diye yazıp tarih attıp tllere zımbalayacağım :)
böyle şeyler düşüüyorum canım
çok güzelmiş valla bende hveslendim :)
ayy evet bide programlı olmaya çalışıyorum çeyiz listem çok az kaldı yani mutfak için olan önce onu tamamlıyım dimi yarım kalmasın en azından bi kısmı bitti derimSeni zamanın yaklaşıyor bende hiçbir şey yok ben şimdiiden bunları düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 1247204 Eki Görüntüle 1247207 Eki Görüntüle 1247209 Eki Görüntüle 1247210 Eki Görüntüle 1247211 bende ilk bunları buldum biraz süslüyüm sanki hatta o gün gelin beyaz giyse çok güzel olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?