• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayy evet bide programlı olmaya çalışıyorum çeyiz listem çok az kaldı yani mutfak için olan önce onu tamamlıyım dimi yarım kalmasın en azından bi kısmı bitti derim:KK17:
O bitmeden araya bi sürü şey soktum:KK48:

ne güzel bitirmişsin topic açsana bakalım senin cicielerine tatlım

çeyiz bitmiyor al al valla:) bnm bir süürü eksiğim var

bunlarda çok güzelmiş. :)
evet beyaz bir elbise . lilarengi eşarp bağlanacak :)
illa lila mı olması lazım yoksa sen öyle mi tercih etceksin canım :)

ne güzel bitirmişsin topic açsana bakalım senin cicielerine tatlım

çeyiz bitmiyor al al valla:) bnm bir süürü eksiğim var
topiğim var zaten tatlım:)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-son-düzenlemeler-ve-yeni-eklemeler.738412/ bak burda :)

hangi site bu canım buldukalrın
hayallerdükkanı ve eli tasarım canım ama bi iki resmi direk görsellerden buldum siteye dikkat etmedim :)

illa lila mı olması lazım yoksa sen öyle mi tercih etceksin canım :)

topiğim var zaten tatlım:)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mutluluk-nedenlerim-son-düzenlemeler-ve-yeni-eklemeler.738412/ bak burda :)

hayallerdükkanı ve eli tasarım canım ama bi iki resmi direk görsellerden buldum siteye dikkat etmedim :)

Lilayı ben çok sevdiğim için lila tercih edeceğim veya mürdüm rengide olabilir.

aa hemen bakıyorum canım.
o siteye bakayım

İyiyim çok şükür canım :) bakınıyorum bende muhabettinize dahil olayım dedim :D
iyi yaptın kuzum :) bende bi sayfa buldum ona bakıyodum :) yurt dışından ürün getiriyomuş kadın :)
çok güzel görünüyolar fiyatda uygun ama tabi kalitesini bilemiyorum:KK64:

iyi yaptın kuzum :) bende bi sayfa buldum ona bakıyodum :) yurt dışından ürün getiriyomuş kadın :)
çok güzel görünüyolar fiyatda uygun ama tabi kalitesini bilemiyorum:KK64:

Araştırmacı güzellik seni :KK23:
Hangi ülkeden geliyormuş ki ürünler? Hem ne getiriyor ev tekstili falan mı?

Hmmm bilemedim kiii canım içine sinmiyorsa boşver :) Bakırköy pazarında güzel şeyler varmış. Bir gitmek nasipp olmadı yaa:KK69:
ben gitmiştim bi kere evet güzel şeyler vardı ama çok erken gitmek lazım biz gittiğimizde bazı tezgahlar topluyodu elimizde mal kalmadı diyip:KK70:

12 gibi filandı heralde o kadar alışveriş için toplanınca bize bişey kalmaması normal:KK70:
Şu çeyizi tamamlıyımda daha bişey istemem:KK70:

:KK70::KK70::KK70:
Kuzu gözünde büyütme bea herşeyin hazır çok şükür ;)
Bizleri gör ozaman stresten kurtulursun :KK45::KK45::KK45:

Back