- 18 Eylül 2014
- 266
- 70
- 123
- 33
çalışıyorum canım memurum bendefizyoterapi:) sen okuyo musun çalışıyo musun :)
trendyolda filan indirime girdiği zamanlar oluyo canım yada magazaya gidersin :)Piki nerden alcez biz bunlariiiiiiii
ayy yüzünüzü görmesekte çok güzel olduğunuz belli maşallah canım :)23agustos nişanımızzzdan Sansürlüde olsa buyrun kizlar :)
Eki Görüntüle 1246167
Bu da teklif ettigi gün. .tabi ben teklif edeceğini anladigim icin hazirlikli gitmistim :))Eki Görüntüle 1246187
Canım hepsi birbirinden güzeller bayıldıım
Benim aklım hala bunlarda kızlarrr
Ben bu tarz takımları çok seviyorum :)Canım hepsi birbirinden güzeller bayıldıım
Rahatlığı severiim bende :) Bakıyoruz bakıyoruz gözümüz kalıyor hepBen bu tarz takımları çok seviyorum :)
bu ay alamamda önümüzdeki ay bişeyler alıcam kendim için :)Rahatlığı severiim bende :) Bakıyoruz bakıyoruz gözümüz kalıyor hep
yok tatlım kendim için hiç çamaşır almadım 2 sini halam hediye almıştı
diğerlerinide annem almış bi saten şort takım bi günlük pamuklu gecelik bide tül gecelik
biraz kendim alıyım ama nerden alınır bende bilmiyorum 6 lı takımlarda 300-400 ya hiç ucuzunu görmedim görsem alırım
Ayneen ne güzel canım sevindim valla :)
kızlarrr merhaba bende geldim
Bi bakayım tatlim.bana nisan alışverişinde set aldik.pierre cardin istiyordum ama modellerini beğenmedim. Dokusu guzel olan baska marka aldim.gul kurusu harika bisi :) pierre cardinin tavsanli sortlu tatli geceligini aldirdim
Eki Görüntüle 1246116 .
Cnm biliyorum o siteyi hatta uygulamasini indirmistim ama cok ucuz oldugu icin kalitesine güvenmiyorum
Nrrdeee buuu ..cok guzel gerçekten :)
o kalabalığa girmeye bi cesaret edebilsem neler yaparımda bide yağmurlarda başladıı kaldık internet alışverişine gerçi çeyizimin eksiklerini alıyım diyorum önce az kaldı zaten bitse güzel olur:)ooo süperr :) tatlım valla öyle hep fiyatlar o miktardayanda reklamlar çıkıyor ya fantazigiyim diye oraya bak bir istersen :) eminönü turu yapmak gerek sankim :)
19 yaşındayım canım İzmir'de oturuyorum nişanlıyım :) Askeriim Tokat/Merkez de jandarmaa :) SEnde tanıt istersen canıım :)ooo süperr :) tatlım valla öyle hep fiyatlar o miktardayanda reklamlar çıkıyor ya fantazigiyim diye oraya bak bir istersen :) eminönü turu yapmak gerek sankim :)
Bende çok sevindimnerede asker sevdiceğin peki
Kendini biraz tanıtır mısın tanışmış oluruz :)
Merhabaa canım
Merhaba tatlım
Al valla canım alışveriş yapmak gerçekten rahatlatıyor insanıbu ay alamamda önümüzdeki ay bişeyler alıcam kendim için :)
çalışıyorum canım memurum bende
o kalabalığa girmeye bi cesaret edebilsem neler yaparımda bide yağmurlarda başladıı kaldık internet alışverişine gerçi çeyizimin eksiklerini alıyım diyorum önce az kaldı zaten bitse güzel olur:)
19 yaşındayım canım İzmir'de oturuyorum nişanlıyım :) Askeriim Tokat/Merkez de jandarmaa :) SEnde tanıt istersen canıım :)
adliye de canımne memurusun canım
bu çeyiz işini baya toparladım zatenAl valla canım alışveriş yapmak gerçekten rahatlatıyor insanıBen bunaldığımda ilk işim alışveriş yapmak oluyor :)
ben atlattım güven derdini :)Çok güzel şeyler oluyor da ne bileyim güvenemiyorum kiigözümle görüp elimle dokunmam gerek
Lise mezunuyum canım şuanlık boştayım ameliyat oldum bi de yatıyorum bütün gün evdee :) Bizimde atarsa 125 canımm :)Çok güzel şeyler oluyor da ne bileyim güvenemiyorum kiigözümle görüp elimle dokunmam gerek
Memnun oldum tatlım :) bende İstanbul'da oturuyorum. 24 yaşındayım. Çalışıyorum. Sen çalışıyon mu okuyor musun?
Benim askerimde Kütahya/Merkez de havacıŞafakta 212 :)
Ayrıcaa bende memnun olduumLise mezunuyum canım şuanlık boştayım ameliyat oldum bi de yatıyorum bütün gün evdee :) Bizimde atarsa 125 canımm :)
ben atlattım şükür küt diye düşüp kalmadım ortalıktakızlar ilk aile tanışmalarında neler yapılmalı, fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?