- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Günaydınnn seni ilk kez görüyorum hoşgeldin :)Günaydıııın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnn seni ilk kez görüyorum hoşgeldin :)Günaydıııın
Hemencecik bize geldin yani çokkk mutlu oldummmDaha dün üye oldum buraya çok yeniyiiim
Hayırlısıyla gelir inşallah canımEveeet :) Tabi canım ben İzmir'de oturuyorumm, nişanlıyım ve nişanlım asker :) 2015 gelini olacağım bende inşallah :)
tabi tabi zengin dolap şart
Merhaba gunaydin tatlım guzel dileklerin icin coook sağol :)Amanda aman aramıza yeni gelincikler katılmış, herkese aşk dolu günler diliyorum efenim. Aşkla kalın, hatta aşkla yatın aşkla kalkın felan yani
Eveeet :) Tabi canım ben İzmir'de oturuyorumm, nişanlıyım ve nişanlım asker :) 2015 gelini olacağım bende inşallah :)
yok tatlım kendim için hiç çamaşır almadım 2 sini halam hediye almıştıo zaman ayrı heheh :))) var mi peki netten alisveris yaptigin bir yer Tatlim gunaydin bu arada
Olmaz mı ama bikaçını internetten aldım ve henüz ulaşmadı elime. Haftasonu yeni cicilerimi ekleyeceğimruhun bizimle biliyorum:)
var mı yeni alışverişler :)
19 canımm :) 3 ay sonra 20ye gireceğim :)
Ayneen ne güzel canım sevindim valla :)o zaman ayrı heheh :))) var mi peki netten alisveris yaptigin bir yer Tatlim gunaydin bu arada
Merhaba gunaydin tatlım guzel dileklerin icin coook sağol :)
Merhaba gunaydin Tatlim :) topikte bir yaren daha yihuuuuu
merakla bekliyorum canımOlmaz mı ama bikaçını internetten aldım ve henüz ulaşmadı elime. Haftasonu yeni cicilerimi ekleyeceğim
en küçük bendim sıramı artık sana veriyorum19 canımm :) 3 ay sonra 20ye gireceğim :)
valla bende verdim site adı bişey olmadı hala burdayımKızlar gecelikler için size tavsiyem Pierre Cardin ve sürekli Trendyol ve Markafoni'de indirime giriyor. Ben aldım bikaç takım, çeyizim için. Daha önce de ablam için almıştık, yarı fiyatına düşüyor. Çeyizcilerden almayın derim, kampanyayı görünce size de yazarım
buarada site ismi verdim ama yasak mı acaba bilmiyorum Umarım değildir
iyi ki geldin hoşgeldin nasılsınkızlarrr merhaba bende geldim
benim hiç çamaşır takımım yok
ayyy gerçi yok demiyim 5 takımım var birini ilk gece için saklıyorum gecelik sbahlık çok güzel dantelli tüllü bişey:) bi siyah gecelik ona dantel sabahlık alıcam 1 şort takımım var 2 tanede geceliğim bide var desem neler çıkar bilmiyorum
bizimde kesin değil tahmini yazdık işte beraber heyecan yaşıyoruz burda
benim bohça için alışveriş yaptığım sitelerde geceliklerde var tatlım
aliexpress var aşırı ucuz geliyor ordan kargo ücreti de yok, ben de daha almadım ama alanlar memnun. İngilizceniz varsa ordan da alabilirsiniz. 5 dolara bile harika takımlar babydolller var.
Kızlar ben buna baiyıldım ama kredi kartı limitim yok olanların varsa alsınlar beğeneneler ben çok ebğendimm :)
sağolll :) tesekkürler iyiyim siz ne yapıyorsunuz :) başlıgı görünce dedim ki burası tam benlik, hatta dün senin yaptığın hazırlıkları okudum da helal olsun dedim bugün de üye oldum :)iyi ki geldin hoşgeldin nasılsın
Bi bakayım tatlim.bana nisan alışverişinde set aldik.pierre cardin istiyordum ama modellerini beğenmedim. Dokusu guzel olan baska marka aldim.gul kurusu harika bisi :) pierre cardinin tavsanli sortlu tatli geceligini aldirdim
Eki Görüntüle 1246116 .
Cnm biliyorum o siteyi hatta uygulamasini indirmistim ama cok ucuz oldugu icin kalitesine güvenmiyorum
Nrrdeee buuu ..cok guzel gerçekten :)