• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Daha dün üye oldum buraya çok yeniyiiim :KK16:

Eveeet :) Tabi canım ben İzmir'de oturuyorumm, nişanlıyım ve nişanlım asker :) 2015 gelini olacağım bende inşallah :)

tabi tabi zengin dolap şart:KK70:

:KK70: o zaman ayrı heheh :))) var mi peki netten alisveris yaptigin bir yer Tatlim :KK66: gunaydin bu arada

Amanda aman aramıza yeni gelincikler katılmış, herkese aşk dolu günler diliyorum efenim. Aşkla kalın, hatta aşkla yatın aşkla kalkın felan yani :KK68::KK68::KK68:
Merhaba gunaydin tatlım :KK3: guzel dileklerin icin coook sağol :)

Eveeet :) Tabi canım ben İzmir'de oturuyorumm, nişanlıyım ve nişanlım asker :) 2015 gelini olacağım bende inşallah :)

Merhaba gunaydin Tatlim :) topikte bir yaren daha yihuuuuu En Büyük TÜRKİYE

:KK70: o zaman ayrı heheh :))) var mi peki netten alisveris yaptigin bir yer Tatlim :KK66: gunaydin bu arada
yok tatlım kendim için hiç çamaşır almadım 2 sini halam hediye almıştı
diğerlerinide annem almış bi saten şort takım bi günlük pamuklu gecelik bide tül gecelik:KK70:
biraz kendim alıyım ama nerden alınır bende bilmiyorum 6 lı takımlarda 300-400 ya hiç ucuzunu görmedim görsem alırım:KK54:

Merhaba gunaydin tatlım :KK3: guzel dileklerin icin coook sağol :)

Merhaba gunaydin Tatlim :) topikte bir yaren daha yihuuuuu En Büyük TÜRKİYE
Ayneen ne güzel canım sevindim valla :)

Kızlar gecelikler için size tavsiyem Pierre Cardin ve sürekli Trendyol ve Markafoni'de indirime giriyor. Ben aldım bikaç takım, çeyizim için. Daha önce de ablam için almıştık, yarı fiyatına düşüyor. Çeyizcilerden almayın derim, kampanyayı görünce size de yazarım :KK28::KK28:
buarada site ismi verdim ama yasak mı acaba bilmiyorum :KK17::KK17: Umarım değildir :KK17::oops:

Kızlar ben buna bayıldım ama kredi kartı limitim yok olanların varsa alsınlar beğeneneler ben çok ebğendimm :)

8697532376868_1_org_zoom.jpg

Olmaz mı :D ama bikaçını internetten aldım ve henüz ulaşmadı elime. Haftasonu yeni cicilerimi ekleyeceğim :KK68::KK68:
merakla bekliyorum canım:KK9:
19 canımm :) 3 ay sonra 20ye gireceğim :)
en küçük bendim sıramı artık sana veriyorum:KK70:
Kızlar gecelikler için size tavsiyem Pierre Cardin ve sürekli Trendyol ve Markafoni'de indirime giriyor. Ben aldım bikaç takım, çeyizim için. Daha önce de ablam için almıştık, yarı fiyatına düşüyor. Çeyizcilerden almayın derim, kampanyayı görünce size de yazarım :KK28::KK28:
buarada site ismi verdim ama yasak mı acaba bilmiyorum :KK17::KK17: Umarım değildir :KK17::oops:
valla bende verdim site adı bişey olmadı hala burdayım:KK71:
bende 5 takım var bide bohçaya 6 lı aldırırım
oyshoda güzel ev giyimleri var aslında evde sürekli seksi çamaşırlarla dolaşamayız dimi bütçemi toparlıyım ordan kendime bi kaç parça şey alıcam :):confused:

benim hiç çamaşır takımım yok
ayyy gerçi yok demiyim 5 takımım var birini ilk gece için saklıyorum gecelik sbahlık çok güzel dantelli tüllü bişey:) bi siyah gecelik ona dantel sabahlık alıcam 1 şort takımım var 2 tanede geceliğim:KK70: bide var desem neler çıkar bilmiyorum:KK70:

bizimde kesin değil tahmini yazdık işte beraber heyecan yaşıyoruz burda:KK71:

benim bohça için alışveriş yaptığım sitelerde geceliklerde var tatlım:cool:

Bi bakayım tatlim.bana nisan alışverişinde set aldik.pierre cardin istiyordum ama modellerini beğenmedim. Dokusu guzel olan baska marka aldim.gul kurusu harika bisi :) pierre cardinin tavsanli sortlu tatli geceligini aldirdim :p
201436212535_pierre_cardin_14149_atlet_sort_takim.jpg .
aliexpress var aşırı ucuz geliyor ordan kargo ücreti de yok, ben de daha almadım ama alanlar memnun. İngilizceniz varsa ordan da alabilirsiniz. 5 dolara bile harika takımlar babydolller var.

Cnm biliyorum o siteyi hatta uygulamasini indirmistim ama cok ucuz oldugu icin kalitesine güvenmiyorum :(

Kızlar ben buna baiyıldım ama kredi kartı limitim yok olanların varsa alsınlar beğeneneler ben çok ebğendimm :)

8697532376868_1_org_zoom.jpg

Nrrdeee buuu ..cok guzel gerçekten :)

Bi bakayım tatlim.bana nisan alışverişinde set aldik.pierre cardin istiyordum ama modellerini beğenmedim. Dokusu guzel olan baska marka aldim.gul kurusu harika bisi :) pierre cardinin tavsanli sortlu tatli geceligini aldirdim :p
Eki Görüntüle 1246116 .

Cnm biliyorum o siteyi hatta uygulamasini indirmistim ama cok ucuz oldugu icin kalitesine güvenmiyorum :KK43:

Nrrdeee buuu ..cok guzel gerçekten :)

trendyolda canım annemin kartından aldım bir tane de pijama takımı aldım grtti:)

Back