- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
bende hazırlık bitmez valla ortada söz yok ben karınca misali çalışıp duruyorumsağolll :) tesekkürler iyiyim siz ne yapıyorsunuz :) başlıgı görünce dedim ki burası tam benlik, hatta dün senin yaptığın hazırlıkları okudum da helal olsun dedim bugün de üye oldum :)
Benim aklım hala bunlarda kızlarrr
nasıl yetişebiliyorsun bizim de ekim de isteme olayı olacak çok heyecanlıyım ne yapıp edicem hiç bişi bilmiyorumbende hazırlık bitmez valla ortada söz yok ben karınca misali çalışıp duruyorum
Oysho canım ev giyiminde en begendiğim markabunar nerden ya harikalar
pahalı değilmi canım oranın ürünleriOysho canım ev giyiminde en begendiğim marka
biraz erken başladım canım eksik olmasın rahat hazırlanıyım bütçede sorun yaşamıyım diye onun avantajını kullanıyorum bohça bile hazırnasıl yetişebiliyorsun bizim de ekim de isteme olayı olacak çok heyecanlıyım ne yapıp edicem hiç bişi bilmiyorum
kalitesi güzel canım ürünlerde biraz pahalı ama indirimler sagolsunpahalı değilmi canım oranın ürünleri
kalitesi nasıl bn hiç bilmiyorum
iş görüşmesine gtmiştim kutu gfbi odaya almışlardı hç beğenmemiştim o oldu bir daha mağzasına grmedim.:)
kalitesi güzel canım ürünlerde biraz pahalı ama indirimler sagolsun
bi ara uğra çok güzel şeyler var
tamam tatlım haber veririm mutlakaHMM canım sen haber versene indirim dönemlerinde canım aklımda tutamam ben girmediğim için o mağazaya.
iş hayatın var mı bide o varsa sende kesin mucizevi bi güç var dicembiraz erken başladım canım eksik olmasın rahat hazırlanıyım bütçede sorun yaşamıyım diye onun avantajını kullanıyorum bohça bile hazır
Bunlar nerdennnnn?????? Bayildimmmmmmm
Benim aklım hala bunlarda kızlarrr
oysho danmış canımBunlar nerdennnnn?????? Bayildimmmmmmm
Oysho kalbimdeki yeri çok başka saten geceliklerde neymiş ben bunlarla daha güzel olurumBunlar nerdennnnn?????? Bayildimmmmmmm
okul variş hayatın var mı bide o varsa sende kesin mucizevi bi güç var dicem
ne okuyorsunokul var
fizyoterapi:) sen okuyo musun çalışıyo musun :)ne okuyorsun
Piki nerden alcez biz bunlariiiiiiiiOysho kalbimdeki yeri çok başka saten geceliklerde neymiş ben bunlarla daha güzel olurum
bu takım çok tatlıymışşşşBi bakayım tatlim.bana nisan alışverişinde set aldik.pierre cardin istiyordum ama modellerini beğenmedim. Dokusu guzel olan baska marka aldim.gul kurusu harika bisi :) pierre cardinin tavsanli sortlu tatli geceligini aldirdim
Eki Görüntüle 1246116 .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?