• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

23agustos nişanımızzzdan Sansürlüde olsa buyrun kizlar :)

11028780362.jpg
Bu da teklif ettigi gün. .tabi ben teklif edeceğini anladigim icin hazirlikli gitmistim :)) IMG_140750790656119.jpeg

yok tatlım kendim için hiç çamaşır almadım 2 sini halam hediye almıştı
diğerlerinide annem almış bi saten şort takım bi günlük pamuklu gecelik bide tül gecelik:KK70:
biraz kendim alıyım ama nerden alınır bende bilmiyorum 6 lı takımlarda 300-400 ya hiç ucuzunu görmedim görsem alırım:KK54:

ooo süperr :) tatlım valla öyle hep fiyatlar o miktarda :( yanda reklamlar çıkıyor ya fantazigiyim diye oraya bak bir istersen :) eminönü turu yapmak gerek sankim :)

Ayneen ne güzel canım sevindim valla :)

Bende çok sevindim :D nerede asker sevdiceğin peki
Kendini biraz tanıtır mısın tanışmış oluruz :)

kızlarrr merhaba bende geldim :KK76:

Merhabaa canım :KK3:

Bi bakayım tatlim.bana nisan alışverişinde set aldik.pierre cardin istiyordum ama modellerini beğenmedim. Dokusu guzel olan baska marka aldim.gul kurusu harika bisi :) pierre cardinin tavsanli sortlu tatli geceligini aldirdim :p
Eki Görüntüle 1246116 .

Cnm biliyorum o siteyi hatta uygulamasini indirmistim ama cok ucuz oldugu icin kalitesine güvenmiyorum :KK43:

Nrrdeee buuu ..cok guzel gerçekten :)

Merhaba tatlım :KK3:

ooo süperr :) tatlım valla öyle hep fiyatlar o miktarda :KK43: yanda reklamlar çıkıyor ya fantazigiyim diye oraya bak bir istersen :) eminönü turu yapmak gerek sankim :)
o kalabalığa girmeye bi cesaret edebilsem neler yaparımda bide yağmurlarda başladıı kaldık internet alışverişine gerçi çeyizimin eksiklerini alıyım diyorum önce az kaldı zaten bitse güzel olur:)

ooo süperr :) tatlım valla öyle hep fiyatlar o miktarda :KK43: yanda reklamlar çıkıyor ya fantazigiyim diye oraya bak bir istersen :) eminönü turu yapmak gerek sankim :)

Bende çok sevindim :D nerede asker sevdiceğin peki
Kendini biraz tanıtır mısın tanışmış oluruz :)

Merhabaa canım :KK3:

Merhaba tatlım :KK3:
19 yaşındayım canım İzmir'de oturuyorum nişanlıyım :) Askeriim Tokat/Merkez de jandarmaa :) SEnde tanıt istersen canıım :)

o kalabalığa girmeye bi cesaret edebilsem neler yaparımda bide yağmurlarda başladıı kaldık internet alışverişine gerçi çeyizimin eksiklerini alıyım diyorum önce az kaldı zaten bitse güzel olur:)

Çok güzel şeyler oluyor da ne bileyim güvenemiyorum kii :( gözümle görüp elimle dokunmam gerek :KK70:

19 yaşındayım canım İzmir'de oturuyorum nişanlıyım :) Askeriim Tokat/Merkez de jandarmaa :) SEnde tanıt istersen canıım :)

Memnun oldum tatlım :) bende İstanbul'da oturuyorum. 24 yaşındayım. Çalışıyorum. Sen çalışıyon mu okuyor musun?
Benim askerimde Kütahya/Merkez de havacı :D Şafakta 212 :)

Al valla canım alışveriş yapmak gerçekten rahatlatıyor insanı :D Ben bunaldığımda ilk işim alışveriş yapmak oluyor :)
bu çeyiz işini baya toparladım zaten:KK9:

Çok güzel şeyler oluyor da ne bileyim güvenemiyorum kii :KK43: gözümle görüp elimle dokunmam gerek :KK70:
ben atlattım güven derdini :) :KK70:hangi siteden alınır henüz bilmiyorum bide kapıda ödeme olması lazım benim kartım yok

Çok güzel şeyler oluyor da ne bileyim güvenemiyorum kii :KK43: gözümle görüp elimle dokunmam gerek :KK70:

Memnun oldum tatlım :) bende İstanbul'da oturuyorum. 24 yaşındayım. Çalışıyorum. Sen çalışıyon mu okuyor musun?
Benim askerimde Kütahya/Merkez de havacı :D Şafakta 212 :)
Lise mezunuyum canım şuanlık boştayım ameliyat oldum bi de yatıyorum bütün gün evdee :) Bizimde atarsa 125 canımm :)

kızlar ilk aile tanışmalarında neler yapılmalı, fikirlerinizi bekliyorum
ben atlattım şükür küt diye düşüp kalmadım ortalıkta:KK70:

ben hayatımda böyle heyecan yaşamadım ilk sevgilim tek geldi 2 gün sonrada ailesiyle geldi:)
sevgilim merdivenlerden çıkarken benim gözlerim doldu stresten oturup ağlayacaktım...
sonra geldi
oturdu şaşkın şaşkın bakıyo etrafa gelirken baklavayla lokum almıştı
saat 6 gibi geldi bize sohbet ettiler babam ve kardeşimle maç izlediler babam bişeyler sordu işten siyasetten izmitten bahsettiler
babama böyle bi kızınız olduğu için gurur duymalısınız böyle bir kız yetiştirdiğiniz için çok teşekkür ederim dedi babamın yelkenler suda tabi
beraber yemek yedik tam konuşurken sevgilimin annesi beni aradı herşey yolunda mı diyo
yemekten sonra tatlılarımızı ikram ettik çayla beraber
ondan sonra tavla oynadılar kahve içtiler herşey çok güzeldi babam çok sıcak davrandı

ailece saat 7.30 da geldiler...
kapıda karşıladık biraz kalabalık olduğumuz için kadınlar erkekler ayrı oturmak zorundaydı...
içeri geçtiklerinde babasının elini öpmek istedim adam bana elini öptürmedi mutfaga geçtim başladım ağlamaya
megerse adam benim ben olduğumu bilmiyormuş başkası sanmış
ablası yengem filan beni susturmaya çalışıyor tabi
neyse annesi benimle çok ilgilendi bol bol resim çektirdik
iftarımızı yaptık
her şey çok güzeldi babalarımız çok iyi anlaştı benim babam sevgilimin eniştesinden hoşlanmadı kibirli buldu
onun babası benim bir kuzenimden hoşlanmamış ama genel olarak her şey çok güzeldi...
giderlerken babası bana elini öptürdü hemde sarılıp yanaklarımdan öptü
herkes çok şaşırdı (Sevgilim bana sakın babama sarılmaya kalkma hoşlanmaz demişti)
bizi de davet ettiler babam bi gün geliriz dedi adam bu işi uzatmıycaz en yakın zamanda misafirim olacaksınız dedi:)
akşam yemegi hazırlamıştık biz canım baya kalabalık bi menüydü :)

Back