- 18 Eylül 2014
- 266
- 70
- 123
- 33
çalışıyorum canım memurum bendefizyoterapi:) sen okuyo musun çalışıyo musun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çalışıyorum canım memurum bendefizyoterapi:) sen okuyo musun çalışıyo musun :)
trendyolda filan indirime girdiği zamanlar oluyo canım yada magazaya gidersin :)Piki nerden alcez biz bunlariiiiiiii
ayy yüzünüzü görmesekte çok güzel olduğunuz belli maşallah canım :)23agustos nişanımızzzdan Sansürlüde olsa buyrun kizlar :)
Eki Görüntüle 1246167
Bu da teklif ettigi gün. .tabi ben teklif edeceğini anladigim icin hazirlikli gitmistim :))Eki Görüntüle 1246187
Canım hepsi birbirinden güzeller bayıldıım
Benim aklım hala bunlarda kızlarrr
Ben bu tarz takımları çok seviyorum :)Canım hepsi birbirinden güzeller bayıldıım
Rahatlığı severiim bende :) Bakıyoruz bakıyoruz gözümüz kalıyor hepBen bu tarz takımları çok seviyorum :)
bu ay alamamda önümüzdeki ay bişeyler alıcam kendim için :)Rahatlığı severiim bende :) Bakıyoruz bakıyoruz gözümüz kalıyor hep
yok tatlım kendim için hiç çamaşır almadım 2 sini halam hediye almıştı
diğerlerinide annem almış bi saten şort takım bi günlük pamuklu gecelik bide tül gecelik
biraz kendim alıyım ama nerden alınır bende bilmiyorum 6 lı takımlarda 300-400 ya hiç ucuzunu görmedim görsem alırım
Ayneen ne güzel canım sevindim valla :)
kızlarrr merhaba bende geldim
Bi bakayım tatlim.bana nisan alışverişinde set aldik.pierre cardin istiyordum ama modellerini beğenmedim. Dokusu guzel olan baska marka aldim.gul kurusu harika bisi :) pierre cardinin tavsanli sortlu tatli geceligini aldirdim
Eki Görüntüle 1246116 .
Cnm biliyorum o siteyi hatta uygulamasini indirmistim ama cok ucuz oldugu icin kalitesine güvenmiyorum
Nrrdeee buuu ..cok guzel gerçekten :)
o kalabalığa girmeye bi cesaret edebilsem neler yaparımda bide yağmurlarda başladıı kaldık internet alışverişine gerçi çeyizimin eksiklerini alıyım diyorum önce az kaldı zaten bitse güzel olur:)ooo süperr :) tatlım valla öyle hep fiyatlar o miktarda yanda reklamlar çıkıyor ya fantazigiyim diye oraya bak bir istersen :) eminönü turu yapmak gerek sankim :)
19 yaşındayım canım İzmir'de oturuyorum nişanlıyım :) Askeriim Tokat/Merkez de jandarmaa :) SEnde tanıt istersen canıım :)ooo süperr :) tatlım valla öyle hep fiyatlar o miktarda yanda reklamlar çıkıyor ya fantazigiyim diye oraya bak bir istersen :) eminönü turu yapmak gerek sankim :)
Bende çok sevindim nerede asker sevdiceğin peki
Kendini biraz tanıtır mısın tanışmış oluruz :)
Merhabaa canım
Merhaba tatlım
Al valla canım alışveriş yapmak gerçekten rahatlatıyor insanı Ben bunaldığımda ilk işim alışveriş yapmak oluyor :)bu ay alamamda önümüzdeki ay bişeyler alıcam kendim için :)
çalışıyorum canım memurum bende
o kalabalığa girmeye bi cesaret edebilsem neler yaparımda bide yağmurlarda başladıı kaldık internet alışverişine gerçi çeyizimin eksiklerini alıyım diyorum önce az kaldı zaten bitse güzel olur:)
19 yaşındayım canım İzmir'de oturuyorum nişanlıyım :) Askeriim Tokat/Merkez de jandarmaa :) SEnde tanıt istersen canıım :)
adliye de canımne memurusun canım
bu çeyiz işini baya toparladım zatenAl valla canım alışveriş yapmak gerçekten rahatlatıyor insanı Ben bunaldığımda ilk işim alışveriş yapmak oluyor :)
ben atlattım güven derdini :) hangi siteden alınır henüz bilmiyorum bide kapıda ödeme olması lazım benim kartım yokÇok güzel şeyler oluyor da ne bileyim güvenemiyorum kii gözümle görüp elimle dokunmam gerek
Lise mezunuyum canım şuanlık boştayım ameliyat oldum bi de yatıyorum bütün gün evdee :) Bizimde atarsa 125 canımm :)Çok güzel şeyler oluyor da ne bileyim güvenemiyorum kii gözümle görüp elimle dokunmam gerek
Memnun oldum tatlım :) bende İstanbul'da oturuyorum. 24 yaşındayım. Çalışıyorum. Sen çalışıyon mu okuyor musun?
Benim askerimde Kütahya/Merkez de havacı Şafakta 212 :)
Ayrıcaa bende memnun olduumLise mezunuyum canım şuanlık boştayım ameliyat oldum bi de yatıyorum bütün gün evdee :) Bizimde atarsa 125 canımm :)
ben atlattım şükür küt diye düşüp kalmadım ortalıktakızlar ilk aile tanışmalarında neler yapılmalı, fikirlerinizi bekliyorum