- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Tecrübe sıfır şu an ama bulursam tabi ki :)güzel bi site bulursan bizede söyle :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tecrübe sıfır şu an ama bulursam tabi ki :)güzel bi site bulursan bizede söyle :)
kışın masraflar artıyo tabiŞu kömür parası beni bitirdi ya, aklımda bir sürü şey vardı alacak ama temkinli olmam lazım para konusunda, off..
hoşgeldinnnnmerabalarrr
hoşbuldumm naberr canımcımhoşgeldinnnn
tatlım böyle elbiseyi netten alma bence büyük risk olur bide şikayet görmüştüm netten alınmış pınar şems yada gamze polattı kız kendine gelen elbiseyle sayfadakini göstermişti ikisinin birbiriyle alakası yoktuKızlar pınarşemsin bi elbisesini gördüm nişan için sizce nasıl olur. Bide netten alacm o nasıl olur acaba
çok hoşmuş bencee..nişan nerde olcak pekiiKızlar pınarşemsin bi elbisesini gördüm nişan için sizce nasıl olur. Bide netten alacm o nasıl olur acaba
iyiyim tatlım sen nasılsınhoşbuldumm naberr canımcım
aslında oda sanki yemek yapmamı istiyor :) elimden hiç bişi yemedi de ama gündüz gelecek ben o yuzden kararsız kalmıştım ama o zaman yemek yapmak mantıklıben yemek hazırlamıştım tatlım sevgilimede ailesinede :) hatta özellikle onun sevdiği yemekleri yapmıştım :)
hoşgeldin tatlım sende katıl bize hayatını yaşaAyy ne güzel toplanmışsınız bende 2015 gelini olacağım inşallah
kaynatmaya devam gelincik nerelerdeydin :)ben yokken iyi kaynatmışssınızz kızlarrr :) napıyonuzzz bakalımm :)
Dimiii katılıyorum tamamhoşgeldin tatlım sende katıl bize hayatını yaşa
kaynatmaya devam gelincik nerelerdeydin :)
iyiyim tatlım sen nasılsın
Kızlar pınarşemsin bi elbisesini gördüm nişan için sizce nasıl olur. Bide netten alacm o nasıl olur acaba
benimde kısmetse Allah izin verirse 2015 ben de katıldımm kiiDimiii katılıyorum tamam
bende çok heyecanlıyım kararsız kaldım daha ilkinde böyle sonra neler olacak bilmiyorum ya uffffCanım benim sevgilimin annesi ve yakın dostları bi kadın ve sevgilim 3 kişi yarın geliyorlar bize İLK DEFAAA sen benim durumumu düşün artık YARINNN Canım gündüz oturmasına gelecekleri için pasta börek yapıyoruz biz. Sevgilim cuma çıkışında onları alıp getirecek bize en erken saat 3te bizde olurlar 5-6'ya kadar otururlar zaten tanuşma bu isteme falan değil o yüzden biz böyle uygun gördük ama baya bi çeşit yapıcaz inşallah bakalım
kışın masraflar artıyo tabi
Ayy ne güzel toplanmışsınız bende 2015 gelini olacağım inşallah
sevdiği yemekleri yaparsan stresi azalır :)aslında oda sanki yemek yapmamı istiyor :) elimden hiç bişi yemedi de ama gündüz gelecek ben o yuzden kararsız kalmıştım ama o zaman yemek yapmak mantıklı
Az paradaa değil korkuyorum o yüzden bende almaya. Şubeleerinde bakacam artık mecburtatlım böyle elbiseyi netten alma bence büyük risk olur bide şikayet görmüştüm netten alınmış pınar şems yada gamze polattı kız kendine gelen elbiseyle sayfadakini göstermişti ikisinin birbiriyle alakası yoktu