2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim atlet sorunu yok ya kısın bile atlet giymez. Yazın da evde üstü çıplak durur genelde, e benim işime gelir

bu çeyiz işini baya toparladım zaten

ben atlattım güven derdini :) hangi siteden alınır henüz bilmiyorum bide kapıda ödeme olması lazım benim kartım yok

heheheh Az banada sürün bende atlatayım
Aynen benimde kredi kartım yok o önemliii bir ayrıntı.. Çoğu firma kapıda ödemede fark alıyor çok saçma

Lise mezunuyum canım şuanlık boştayım ameliyat oldum bi de yatıyorum bütün gün evdee :) Bizimde atarsa 125 canımm :)

Ayrıcaa bende memnun olduum

aaaa çok geçmiş olsun:) Süper şafaklar azalmış senin askerin gelecek arkadan benm asker yuppiiiii

Çok sağol canıımm aynen öyle olacak.. Hayırlısıyla gelsinler inşallah

tese
tesekkür ederim canım paylaştığın için :) çok zor işler ya nasıl olacak anlamıyorum, bu cumartesi günü erkek arkadasım annem ile tanısacak ben calıştıgım için tek yasıyorum ailem farklı bi şehir de hafta sonu küçücük ilk adımı atacağız diyebiliriz ama ben hala yemek mi hazırlayayım yoksa pasta börek mi bilemedim, sizce hangisi daha iyi olur ?

Günaydınnn gelincikler
Günaydınnn

Canım o sitelerde kapıda ödeme var mı? Yani nakit ödeme
Bende İstanbul'da oturuyorum :) Hangi semttesin peki?

Küçükçekmecedeyim canım ama evlenince büyük ihtimal anadolu yakasına geçiş yapıcam. sevgili orda oturuyor çünkü :) sen nerdesin canım?

Ya var ya internetten alışveriş yapmayan tek fosil ben kaldım heralde yaa bir tek yemek siparişi yapıyorum o kadar kendimi 80 yaşında falan hissediyorum

ben yemek hazırlamıştım tatlım sevgilimede ailesinede :) hatta özellikle onun sevdiği yemekleri yapmıştım :)

Canım benim sevgilimin annesi ve yakın dostları bi kadın ve sevgilim 3 kişi yarın geliyorlar bize İLK DEFAAA sen benim durumumu düşün artık YARINNN Canım gündüz oturmasına gelecekleri için pasta börek yapıyoruz biz. Sevgilim cuma çıkışında onları alıp getirecek bize en erken saat 3te bizde olurlar 5-6'ya kadar otururlar zaten tanuşma bu isteme falan değil o yüzden biz böyle uygun gördük ama baya bi çeşit yapıcaz inşallah bakalım

Şu kömür parası beni bitirdi ya, aklımda bir sürü şey vardı alacak ama temkinli olmam lazım para konusunda, off..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…