• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın tatlım :)
güzel haber ama aileler bilcek mi bu durumu :)
evlenme teklifi aldın mı :)

Hayır erkekler bilmicek ama ablam annem blir onuun ailesi zaten hepsi biliyor. maddi durumdan dolayı söz yapamıyoruz şu anda ailelere açamıyorz koonuyu canım

Hayır evlenme teklifi almadım ama ancak önümüzdeki ay takacağız yüzükleri sanırım .

Hayır erkekler bilmicek ama ablam annem blir onuun ailesi zaten hepsi biliyor. maddi durumdan dolayı söz yapamıyoruz şu anda ailelere açamıyorz koonuyu canım

Hayır evlenme teklifi almadım ama ancak önümüzdeki ay takacağız yüzükleri sanırım .
ben daha önce yapmamıştım böyle bişey :)
evlenme teklifi aldım sadece bende yüzük var sevgilimde yok ama enişte böyle istediyse yapın bence sonuçta zararı olan bi durum değil :)

avrupa yakasındayım :)
bu yıl okulum bitiyor şubat mart gibi söz nişan diyoruz temmuz ağustos gibide düğün inşallah 2015 te muradıma ercem sanırım:KK54:

Inşallah canım :) ben tedaviden dolayı Ekim gelini olacağım nasipse :)
Bizde Ramazan ayı girmeden söz nişan düşünüyoruz bakalım aile ne dicek :) herşey gönlümüzce olur inşallah :)

teşekkür ederim canım.

var konularımdan bakabilirsin december90 çeyiz hazırlığı konu başlığım tatlım . sayfa aralarında var hep kimi aldıklarımı ekleyemedim anasayfaya yükleyemiyorum canım .
24 yaşındayım 1 yıllık sevgiliyiz. çalışıyorum hemde okuyorum aöf kamu yönetimi 3/4 .

kızlar hafta sonu yüzük takalım dedi kendi aramızda öyle hevesli göründüğünden tamam dedim böyle yapanınız var mı bu arada günaydın :)

Tamam canım bakarım. Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah :)) ;)
Tebrik ederim canım :)

Bizde Ramazan ayı girmeden söz nişan düşünüyoruz bakalım aile ne dicek :) herşey gönlümüzce olur inşallah :)
ee sen çeyiz filan alıyo musun canım neler yapıyosun düğünü nasıl düşünüyosun :)

ee sen çeyiz filan alıyo musun canım neler yapıyosun düğünü nasıl düşünüyosun :)
Aldım canım almam mı :KK48:
Artık annem yeter koyacak yer olmadığı için alma işini durdurdum :KK47:
Taksitler bitsin hele artık anneannemin evine göz diktim:KK45:
Ben aslında nikah ve nikah sonrası yakın akrabalar arası yemek istiyorm ama benimki düğün istiyor.
Sen neler yapıyorsun peki :) hem tabloya benim adımı da ekler misin :KK22:

Ben aslında nikah ve nikah sonrası yakın akrabalar arası yemek istiyorm ama benimki düğün istiyor.
tabi eklerim tatlım nasıl unuttum :)
yaz bilgilerini hemen ekliyim :)
ben büyük şeyleri aldım taksitlerden kurtuldum şükür :) ama bizim evdede yer kalmadı ondan bohça için gerekli şeyleri alıyorum çok yer kaplamıyo diye teselli ediyorum annemi:KK70:

tabi eklerim tatlım nasıl unuttum :)
yaz bilgilerini hemen ekliyim :)
ben büyük şeyleri aldım taksitlerden kurtuldum şükür :) ama bizim evdede yer kalmadı ondan bohça için gerekli şeyleri alıyorum çok yer kaplamıyo diye teselli ediyorum annemi:KK70:

Bende sanırım annemi öyle ikna etmeliyim:KK53::KK53: Benimde Aralık gibi bitecek çok şükür :KK28:
Tanışma tarihimiz : 16.06.2013
Söz-nişan-evlilik 2015 ama işte tarihler tam belli değil :KK64::KK75:

Tamam canım bakarım. Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah :)) :KK66:
Tebrik ederim canım :)

AMİN CANIM SENİN VAR MI TOPİĞİN

TEŞEKKÜRLER:)

ben daha önce yapmamıştım böyle bişey :)
evlenme teklifi aldım sadece bende yüzük var sevgilimde yok ama enişte böyle istediyse yapın bence sonuçta zararı olan bi durum değil :)

Peki takıyor musun canım ?

Yani ama baba bilmedikten sonra ne bilim canım.
neyse artık takarız yüzüklermizi kırılmamış olur teklifi getiren o .

ben şu sıralar durdurmuştum çeyiz almayı ama dün aldım işte :)

Biz bu zamana kadar szlenmiş olurduk ama işte maddi durumdan dolayı elimiz kolumuz bağlı:(

niye düğün istemiyorsun ?

ben düğün olsun istiyorum fakat salonlar pahalı :(

Bende sanırım annemi öyle ikna etmeliyim:KK53::KK53: Benimde Aralık gibi bitecek çok şükür :KK28:
Tanışma tarihimiz : 16.06.2013
Söz-nişan-evlilik 2015 ama işte tarihler tam belli değil :KK64::KK75:
24 yaşındaydın tatlım dimi okuyo musun çalışıyo musun :) ne iş yaptığınıda söylersen :)

Peki takıyor musun canım ?

Yani ama baba bilmedikten sonra ne bilim canım.
neyse artık takarız yüzüklermizi kırılmamış olur teklifi getiren o .

ben şu sıralar durdurmuştum çeyiz almayı ama dün aldım işte :)

Biz bu zamana kadar szlenmiş olurduk ama işte maddi durumdan dolayı elimiz kolumuz bağlı:KK43:
takıyorum canım yüzüğümü babam biliyo zaten evlenme teklifi aldığımda bizim beklememizin sebebi nişan düğün arası uzun olmaz demeleri yoksa çoktan takmıştık alyanslarımızı ama bekliyoruz işte:KK43:

takıyorum canım yüzüğümü babam biliyo zaten evlenme teklifi aldığımda bizim beklememizin sebebi nişan düğün arası uzun olmaz demeleri yoksa çoktan takmıştık alyanslarımızı ama bekliyoruz işte:KK43:

hımm sevgilimde nişan ile düğün arasını uzun tutmak istemediğinden yüzük takamıyoz kısa olsun istyorz işte bakalım eşyaları alıp borcunu bitrdiğimizde yüzükleri takıp düğün için para atacak kenara canım

Yok canım benim çeyiz topiğim :)
Sizinkileri görünce aşka geldim Bende mi koysam ne :p

Canım benim babamın tarafı öyle çalgı olan yere gelmez. Salon dolmaz diye korkuyorum işte :KK43:

hımm bende çok seviyorum bende korkuyorum dolmaz diye küçük restoran tarzı yerde olabilir canım

bn büyük ihtimak teknede yapacağım

hımm sevgilimde nişan ile düğün arasını uzun tutmak istemediğinden yüzük takamıyoz kısa olsun istyorz işte bakalım eşyaları alıp borcunu bitrdiğimizde yüzükleri takıp düğün için para atacak kenara canım
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım sürekli bişeyleri beklemek zorunda kalıyoruz :(

Back