• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hangi siteden sipariş verdin canım ya ben kol düğmesini begenmedim rica ettim değiştirebilir miyiz diye kabul ettiler gönderdim sitede istediğimi kargoya verdi ama kargo ne hikmetse cumartesi gününden beri beni evde bulamıyo:KK62:
şubeye ulaşabilenede helal olsun arıyorum açan yok:mad:

canım morhipodan kemer ve cuzdan aldm ama set olarka değil..hemen hemen netteki tüm setli takımlara baktım ama beğenmedim onları. biri iyiyse diğeri hoşumuza gitmedi. [5][1][900x1234].jpg [img][5][1][900x1234].jpg kol düğmeside seneye damtalıkla birlikte alıcam.ona uygun bişi bakarız o vakit.
buda boş boş onlar öyle gelmesin diye yanına eklediğim dondurmalık setim :KK70::KK70: 6lı aldım.

Eklentiler

• [img][5][1][900x123b.jpg
    [img][5][1][900x123b.jpg
    145,1 KB · Görüntüleme: 30
canım morhipodan kemer ve cuzdan aldm ama set olarka değil..hemen hemen netteki tüm setli takımlara baktım ama beğenmedim onları. biri iyiyse diğeri hoşumuza gitmedi. Eki Görüntüle 1243775 Eki Görüntüle 1243777 kol düğmeside seneye damtalıkla birlikte alıcam.ona uygun bişi bakarız o vakit.
buda boş boş onlar öyle gelmesin diye yanına eklediğim dondurmalık setim :KK70::KK70: 6lı aldım.
boş boş gelmesin diye mi ayy çok tatlısınn:KK70::KK70:
yurtiçi kargo beni kargodan soğuttu resmen ya başıma bunlar gelcek bilseydim değiştirirmiydim:KK17:
benim ki siyah hastası o yüzden pierrre cardin tam ona uygundu aldım tepe tepe kullansın onun yüzünden yaşadığım strese bak:mad:

boş boş gelmesin diye mi ayy çok tatlısınn:KK70::KK70:
yurtiçi kargo beni kargodan soğuttu resmen ya başıma bunlar gelcek bilseydim değiştirirmiydim:KK17:
benim ki siyah hastası o yüzden pierrre cardin tam ona uygundu aldım tepe tepe kullansın onun yüzünden yaşadığım strese bak:mad:
ayy kıyamam canım yaa :( bi sorun yoktur ya sıkma canını..alla alla şikayet edersn bişi olsa en fazla..hakkını ararız merk etme :KK62:

ayy kıyamam canım yaa :KK43: bi sorun yoktur ya sıkma canını..alla alla şikayet edersn bişi olsa en fazla..hakkını ararız merk etme :KK62:
hayır ya bakıyolar basit paket bi ağırlığı fişlan yok ya önemsemiyolar tabi 2 defa geldiklerini idda ediyolar insan sinirleniyo inat edicem gidip şubeden almıycam o düğme buraya gelicek:KK62:

hangi siteden sipariş verdin canım ya ben kol düğmesini begenmedim rica ettim değiştirebilir miyiz diye kabul ettiler gönderdim sitede istediğimi kargoya verdi ama kargo ne hikmetse cumartesi gününden beri beni evde bulamıyo:KK62:
şubeye ulaşabilenede helal olsun arıyorum açan yok:mad:

Benim başıma geldi öyle tam 1 buçuk ay şubeden eve gelmedi kargo ya.. Aramadığım yer kalmadı, şikayet ettim falan yok. Sonra kargo şirketinin üst yöneticilerinden biri beni aradı tutuşmuş tabi, ben dava açıcam demiştim, ürünlerim kayboldu falan diye.. Adam öyle kibar konuşuyor ki, bana özel mail atmış falan fişman, ordaki ekibin görevine son verdik dedi. Bir şikayetiniz olursa direkt bana ulaşın bir daha dedi. Ben evde yokken özel bir araba gelmiş paketimi bırakmış. Paketin hali dumandı tabi.. Kıyafetler bumburuşuktu, o şirkete karşı bir antipati oluştu bende, onunla iş yapan sitelerden alışveriş yapmıyorum, özellikle de soruyorum.

Benim başıma geldi öyle tam 1 buçuk ay şubeden eve gelmedi kargo ya.. Aramadığım yer kalmadı, şikayet ettim falan yok. Sonra kargo şirketinin üst yöneticilerinden biri beni aradı tutuşmuş tabi, ben dava açıcam demiştim, ürünlerim kayboldu falan diye.. Adam öyle kibar konuşuyor ki, bana özel mail atmış falan fişman, ordaki ekibin görevine son verdik dedi. Bir şikayetiniz olursa direkt bana ulaşın bir daha dedi. Ben evde yokken özel bir araba gelmiş paketimi bırakmış. Paketin hali dumandı tabi.. Kıyafetler bumburuşuktu, o şirkete karşı bir antipati oluştu bende, onunla iş yapan sitelerden alışveriş yapmıyorum, özellikle de soruyorum.
valla cumaya kadar bende bekliycem canım bi kaç yere ulaştım konuştum mail filan attım en son pazartesi arıycam ya bu kargo gelir yada davalık oluruz diycem gelmediklerinide çok rahat kanıtlarım kamera görüntülerinden insanı sinir ediyolar ya 2 adım öteye getirceksin be adam neyini zorluyosun gelip almanız lazım dedi üşünmesem zaten gider magzadan alışveriş yaparım o kargo eve gelicek dedim

valla cumaya kadar bende bekliycem canım bi kaç yere ulaştım konuştum mail filan attım en son pazartesi arıycam ya bu kargo gelir yada davalık oluruz diycem gelmediklerinide çok rahat kanıtlarım kamera görüntülerinden insanı sinir ediyolar ya 2 adım öteye getirceksin be adam neyini zorluyosun gelip almanız lazım dedi üşünmesem zaten gider magzadan alışveriş yaparım o kargo eve gelicek dedim

Ya aynen boşa mı kargo ücreti veriliyor bunlara.. Bu dediğim şirket bu olaydan sonra tekrar kargo getirecekti eve annem bilmiyormuş o şirket olduğunu, adam aramış diyormuş ki ben şurdayım şu an, siz gelip alsanız olmaz mı? Annem de ben gelemem demiş adam öyle getirmiş. İnsanı deli eder bunlar. İşini hakkıya yapacak onca insan var ya.. Ben şikayetvar.coma da yazmıştım, bir de ne göreyim mesajımın altına o şirket not düşmüş müşteri ile ilgilenildi diye ama ortada kargo falan yoktu ve kimse benle ilgilenmedi. :KK57:

Ya aynen boşa mı kargo ücreti veriliyor bunlara.. Bu dediğim şirket bu olaydan sonra tekrar kargo getirecekti eve annem bilmiyormuş o şirket olduğunu, adam aramış diyormuş ki ben şurdayım şu an, siz gelip alsanız olmaz mı? Annem de ben gelemem demiş adam öyle getirmiş. İnsanı deli eder bunlar. İşini hakkıya yapacak onca insan var ya.. Ben şikayetvar.coma da yazmıştım, bir de ne göreyim mesajımın altına o şirket not düşmüş müşteri ile ilgilenildi diye ama ortada kargo falan yoktu ve kimse benle ilgilenmedi. :KK57:
delinin zoruna bak oldu canım sen otur ben dağıtırım kargoları deseymiş annen insanı resmen delirtiyolar ya gerçi ilk kargomda bi problem yaşamadım bu pek basit göründü heralde ondan önemsemiyolar:KK62:

Kızlarrr içimde kelebekler uçuşuyorr odunum gelmiş bana sürpriz yapmış beraber yemek yedik :)
Bıktım senin betonundan şantiyenden diyorum adam balkona çık hava al diyo ısrarla bi çıktım o gelmişşşş ayy çok özlemişim:KK23:

hiç öyle düşünme sayılı gün çok çabuk geçiyor bende geçmez geçmicek diye kendimi paraladım biteli iki yıl oldu :)

Ne mutlu size insallah bende o gunleri gorebilirim :)) Kaç yasindasin acaba :) nerede oturuyorsun canim :) evlilik yada Nisan nezamana insallah :)

i

İyiyim canım seni sormalı

Iyiyim çok şükür canım ;) Çeyizine aldığın şeyler çok hoş canım :) başka ne gibi hazırlıkların var :) çeyiz topiğin var mı bakalım çeyizlerine :) bu arada nerede oturuyorsun :) biraz kendini tanıtır mısın :)

Hayirli geceler kozlar ben gündüzleri pek göremiyorum. Valla benimkinin ailesi düğünü köydedisarida yapmaya düşünüyor çoğu akrabasi oradaymis bende pek istemiyorum ama sorun cikmasin diye Dr bir şey soylemiyorum .Bugün biraz tartistik ve moralim çok bozuktu.

Ne mutlu size insallah bende o gunleri gorebilirim :)) Kaç yasindasin acaba :) nerede oturuyorsun canim :) evlilik yada Nisan nezamana insallah :)

Iyiyim çok şükür canım :KK66: Çeyizine aldığın şeyler çok hoş canım :) başka ne gibi hazırlıkların var :) çeyiz topiğin var mı bakalım çeyizlerine :) bu arada nerede oturuyorsun :) biraz kendini tanıtır mısın :)
23 Yaşndayım canım izmirde oturuyorum sözlüyüm bi yıldır seneye kısmetse ağustosta düğün darısı en yakn zmanda başına :)

Günaydınlar kızlarrrrrrrr en erkenci bnm galiba bgunnn nasılsınızzzz :) :)

sende dün katıl ya aramıza canım sende tanıt kendini:) yada tanıttında ben mi görmedim :)
Hayirli geceler kozlar ben gündüzleri pek göremiyorum. Valla benimkinin ailesi düğünü köydedisarida yapmaya düşünüyor çoğu akrabasi oradaymis bende pek istemiyorum ama sorun cikmasin diye Dr bir şey soylemiyorum .Bugün biraz tartistik ve moralim çok bozuktu.
belki farklı olabilir ama akrabaların günü değil sonuçta canım senin günün ve ilk sana ne istediğin sorulmalı böyle haksızlık oluyor:(
Günaydınlar kızlarrrrrrrr en erkenci bnm galiba bgunnn nasılsınızzzz :) :)
Günaydın tatlım çok iyiyim bugün dün sevgilimi gördüm sen nasılsın :)

23 Yaşndayım canım izmirde oturuyorum sözlüyüm bi yıldır seneye kısmetse ağustosta düğün darısı en yakn zmanda başına :)

Bende 24 yaşındayım :) istanbulda oturuyorm. Bizim aileler biliyor askerlik en büyük sorundu işte :( askerim Nisan'da gelecek ve ozaman zaten başlayacak herşey :) 2015 gelini olucam bende :D birde tel tedavisi görüyorum Ekim'de bitecek sanırım Ekim gelini olacağım :)

sende dün katıl ya aramıza canım sende tanıt kendini:) yada tanıttında ben mi görmedim :)

belki farklı olabilir ama akrabaların günü değil sonuçta canım senin günün ve ilk sana ne istediğin sorulmalı böyle haksızlık oluyor:KK43:

Günaydın tatlım çok iyiyim bugün dün sevgilimi gördüm sen nasılsın :)

Yok yok daha tanıtmadım canm :) tarihler tam belli olmasada 2015 te evliler kervanına katılacağım inşallah bende :D
24 yaşındayım İstanbul da oturuyorm :) bizim aileler biliyor ama askerlik sorun olduğu için babam gelmelerini istemedi :( Nisan'da nasipse gelecek ve hazırlıklara başlayacağız inşallah :) birde tel tedavisi görüyorum Ekim'de bitecek sanırım Ekim gelini olacağım :))

Yok yok daha tanıtmadım canm :) tarihler tam belli olmasada 2015 te evliler kervanına katılacağım inşallah bende :D
24 yaşındayım İstanbul da oturuyorm :) bizim aileler biliyor ama askerlik sorun olduğu için babam gelmelerini istemedi :KK43: Nisan'da nasipse gelecek ve hazırlıklara başlayacağız inşallah :) birde tel tedavisi görüyorum Ekim'de bitecek sanırım Ekim gelini olacağım :))
askerin inşallah hayırlısıyla gelir canım :) bende istanbuldayım :)
aileleri tanıştırdık bizde gerisini bekliyoruz kendi kendime hazırlanıyorum :)

askerin inşallah hayırlısıyla gelir canım :) bende istanbuldayım :)
aileleri tanıştırdık bizde gerisini bekliyoruz kendi kendime hazırlanıyorum :)
Istanbulun neresindesin? :) âmin canm Allah razı olsun ;) bende kendi kendime yapıyom bişiler :) sizin nasipse düğün nezaman :)

Istanbulun neresindesin? :) âmin canm Allah razı olsun :KK66: bende kendi kendime yapıyom bişiler :) sizin nasipse düğün nezaman :)
avrupa yakasındayım :)
bu yıl okulum bitiyor şubat mart gibi söz nişan diyoruz temmuz ağustos gibide düğün inşallah 2015 te muradıma ercem sanırım:KK54:

Iyiyim çok şükür canım :KK66: Çeyizine aldığın şeyler çok hoş canım :) başka ne gibi hazırlıkların var :) çeyiz topiğin var mı bakalım çeyizlerine :) bu arada nerede oturuyorsun :) biraz kendini tanıtır mısın :)

teşekkür ederim canım.

var konularımdan bakabilirsin december90 çeyiz hazırlığı konu başlığım tatlım . sayfa aralarında var hep kimi aldıklarımı ekleyemedim anasayfaya yükleyemiyorum canım .
24 yaşındayım 1 yıllık sevgiliyiz. çalışıyorum hemde okuyorum aöf kamu yönetimi 3/4 .

kızlar hafta sonu yüzük takalım dedi kendi aramızda öyle hevesli göründüğünden tamam dedim böyle yapanınız var mı bu arada günaydın :)

teşekkür ederim canım.

var konularımdan bakabilirsin december90 çeyiz hazırlığı konu başlığım tatlım . sayfa aralarında var hep kimi aldıklarımı ekleyemedim anasayfaya yükleyemiyorum canım .
24 yaşındayım 1 yıllık sevgiliyiz. çalışıyorum hemde okuyorum aöf kamu yönetimi 3/4 .

kızlar hafta sonu yüzük takalım dedi kendi aramızda öyle hevesli göründüğünden tamam dedim böyle yapanınız var mı bu arada günaydın :)
günaydın tatlım :)
güzel haber ama aileler bilcek mi bu durumu :)
evlenme teklifi aldın mı :)

Back