- 9 Kasım 2007
- 16.975
- 248
- 88
ikisinede bayıldım canım çok güzellerrrr
teşekkür ederim canım ablam pahalı buldu ama napim kalpli olan ne varsa almak istiyorum:)
daha güzelleri sein olsun
çeyiz topiğiniz var mı kızlar bakalım çeyzlere:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikisinede bayıldım canım çok güzellerrrr
İnsanın ilk hevesle gözü para filan görmüyo valla özellikle böyle şirin detaylarda :)teşekkür ederim canım ablam pahalı buldu ama napim kalpli olan ne varsa almak istiyorum:)
daha güzelleri sein olsun
çeyiz topiğiniz var mı kızlar bakalım çeyzlere:)
gel kuzum gell bu topikte sessizlik yasakOooo ben dersteyken kaynatmışsınız :) ben kışın yapacam salondan başka çarem yok
Canım bizim 2düğün olacak bizim memlekettiki için 2tane salon var düşündüğüm :) ama hangisi olur bilmiyorum:)gel kuzum gell bu topikte sessizlik yasak
sen araştırdın mı canım var mı aklında bi yer :)
hayırlısıyla inşallah en güzeli olur canım :)Canım bizim 2düğün olacak bizim memlekettiki için 2tane salon var düşündüğüm :) ama hangisi olur bilmiyorum:)
nişan hazırlıkları ne alemdeBenim şimdi öncelik nişan :) düğün sonra :) 25gün kaldıııı
Canm kıyafet ve alyanslar kaldı. Annemde o büyüklerle olur dedi:) 1haftaya sığdıracaznişan hazırlıkları ne alemde
1 haftada çok rahat bulursunuz canım ben o kıyafet alyans işini bir günde halletmeyi planlıyorumCanm kıyafet ve alyanslar kaldı. Annemde o büyüklerle olur dedi:) 1haftaya sığdıracaz
napalım canım dolanıyoruz buralarda valla bende bugün okula gitseydim iyi olcaktı ama hiç canım istemedi psikolojik olarak kendimi uyum sürecinin içine soktum ''MUTLU OKULA GİTMEK ZORUNDASIN'' diye söylenip duruyorumKızlar napıyonuuuuz? Ben çok fenayım valla okulun ilk günü hiç de güzel değildi
napalım canım dolanıyoruz buralarda valla bende bugün okula gitseydim iyi olcaktı ama hiç canım istemedi psikolojik olarak kendimi uyum sürecinin içine soktum ''MUTLU OKULA GİTMEK ZORUNDASIN'' diye söylenip duruyorum
Dünyanın en zor işlerinden biri heralde tamam çocukları seviyorum ama bi okul dolusu çocuk düşününce hiç sevimli görünmüyolar gözüme Allah sabır versinBazen düşünüyorum da ömür boyu okula gidicem, inanabiliyor musun? Aklımdan zorum mu vardı acaba? Şu an okulda 2 öğretmen kaldık biz, o yüzden çok kötü ya, 4 öğretmen eksiğimiz var, tüm sınıflara yetemiyor insan.. Şu hafta geçse de atanan atansın, atanamayan ücretli gelsin, yoksa kafayı yerim.
Dünyanın en zor işlerinden biri heralde tamam çocukları seviyorum ama bi okul dolusu çocuk düşününce hiç sevimli görünmüyolar gözüme Allah sabır versin
Öğrenciyi seven öğretmene cok ihtiyacı var bu ülkenin bence en güzel işlerden birini yapıyosun canım :)Bazen deli etseler de seviyor işte insan naparsın
Öğrenciyi seven öğretmene cok ihtiyacı var bu ülkenin bence en güzel işlerden birini yapıyosun canım :)
valla bende bekliyorum dün ayakkabı sipariş verdm. nişanlımın bohçasına da kemer cüzdan sipariş ettim. eksik hiç bitmiyo valla. watsondan bakım ürünleri aldım baya.bide saç sakal bakım kiti aldım bimeksten.eksik kalanlarda tamamlandı allaha şükürvee ben yine kargo bekliyorummmm
hangi siteden sipariş verdin canım ya ben kol düğmesini begenmedim rica ettim değiştirebilir miyiz diye kabul ettiler gönderdim sitede istediğimi kargoya verdi ama kargo ne hikmetse cumartesi gününden beri beni evde bulamıyovalla bende bekliyorum dün ayakkabı sipariş verdm. nişanlımın bohçasına da kemer cüzdan sipariş ettim. eksik hiç bitmiyo valla. watsondan bakım ürünleri aldım baya.bide saç sakal bakım kiti aldım bimeksten.eksik kalanlarda tamamlandı allaha şükür