• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Oooo ben dersteyken kaynatmışsınız :) ben kışın yapacam salondan başka çarem yok:(

Benim şimdi öncelik nişan :) düğün sonra :) 25gün kaldıııı:rolleyes:

Canm kıyafet ve alyanslar kaldı. Annemde o büyüklerle olur dedi:) 1haftaya sığdıracaz :KK43:
1 haftada çok rahat bulursunuz canım ben o kıyafet alyans işini bir günde halletmeyi planlıyorum
1 günde benim bohça alışverişimi yapsak 2 gün yeter işte :)
herşeyi planladım ben kafamda:KK48:

Kızlar napıyonuuuuz? Ben çok fenayım valla okulun ilk günü hiç de güzel değildi :KK47:

Kızlar napıyonuuuuz? Ben çok fenayım valla okulun ilk günü hiç de güzel değildi :KK47:
napalım canım dolanıyoruz buralarda valla bende bugün okula gitseydim iyi olcaktı ama hiç canım istemedi psikolojik olarak kendimi uyum sürecinin içine soktum ''MUTLU OKULA GİTMEK ZORUNDASIN'' diye söylenip duruyorum:KK70:

napalım canım dolanıyoruz buralarda valla bende bugün okula gitseydim iyi olcaktı ama hiç canım istemedi psikolojik olarak kendimi uyum sürecinin içine soktum ''MUTLU OKULA GİTMEK ZORUNDASIN'' diye söylenip duruyorum:KK70:

Bazen düşünüyorum da ömür boyu okula gidicem, inanabiliyor musun? Aklımdan zorum mu vardı acaba? :KK57: Şu an okulda 2 öğretmen kaldık biz, o yüzden çok kötü ya, 4 öğretmen eksiğimiz var, tüm sınıflara yetemiyor insan.. Şu hafta geçse de atanan atansın, atanamayan ücretli gelsin, yoksa kafayı yerim.

Bazen düşünüyorum da ömür boyu okula gidicem, inanabiliyor musun? Aklımdan zorum mu vardı acaba? :KK57: Şu an okulda 2 öğretmen kaldık biz, o yüzden çok kötü ya, 4 öğretmen eksiğimiz var, tüm sınıflara yetemiyor insan.. Şu hafta geçse de atanan atansın, atanamayan ücretli gelsin, yoksa kafayı yerim.
Dünyanın en zor işlerinden biri heralde tamam çocukları seviyorum ama bi okul dolusu çocuk düşününce hiç sevimli görünmüyolar gözüme Allah sabır versin:KK48:

Öğrenciyi seven öğretmene cok ihtiyacı var bu ülkenin bence en güzel işlerden birini yapıyosun canım :)

Evet ben de seviyorum mesleğimi ama öğretmenleri robot gibi düşünüyor pek çok insan, bizim de bir sabrımız olduğunu unutuyorlar, nasıl ki bir anne evdeki çocuklarına bile zamanı gelince sinirleniyorsa bizim de sinirlenmemiz çok doğal, kaldı ki onlarca çocukla aynı anda iletişimdeyiz. Yıpranma payı çok yüksek bir meslek grubu..

vee ben yine kargo bekliyorummmm:KK62:
valla bende bekliyorum :KK53: dün ayakkabı sipariş verdm. nişanlımın bohçasına da kemer cüzdan sipariş ettim. eksik hiç bitmiyo valla. watsondan bakım ürünleri aldım baya.bide saç sakal bakım kiti aldım bimeksten.eksik kalanlarda tamamlandı allaha şükür

valla bende bekliyorum :KK53: dün ayakkabı sipariş verdm. nişanlımın bohçasına da kemer cüzdan sipariş ettim. eksik hiç bitmiyo valla. watsondan bakım ürünleri aldım baya.bide saç sakal bakım kiti aldım bimeksten.eksik kalanlarda tamamlandı allaha şükür
hangi siteden sipariş verdin canım ya ben kol düğmesini begenmedim rica ettim değiştirebilir miyiz diye kabul ettiler gönderdim sitede istediğimi kargoya verdi ama kargo ne hikmetse cumartesi gününden beri beni evde bulamıyo:KK62:
şubeye ulaşabilenede helal olsun arıyorum açan yok:mad:

Back