• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım sürekli bişeyleri beklemek zorunda kalıyoruz :KK43:

aynen öyle düşün düşün bekle bekle nereye kadar canım.

ben dün gece düşünüyorum kına var davetiye var düğün var bir sürü masraf nasl yapacağz nasl yetiştireceiz bilmiyorum ev için depozito alıyorlar.
birde çk düşük maaş alıyor şu okulu bitse çk rahatlıcaz bakalım bi iş var inşallah olurda herşey istediğimiz gbi olur.

siz hepiniz evlenmiş olursunz ben burda beklerim :)

NE DEMEK TATLIM ARTIK SENDE DAİMİ GELİNCİKLERİMİZDENSİN :)

İnşallah tatlım.. Allah inşallah bize nasip eder o güzel günleri :)

hımm bende çok seviyorum bende korkuyorum dolmaz diye küçük restoran tarzı yerde olabilir canım

bn büyük ihtimak teknede yapacağım
Evet canım ama yemekli olunca işte salondan daha masraflı oluyor.. Canım sen İzmirdeydin demi?

aynen öyle düşün düşün bekle bekle nereye kadar canım.

ben dün gece düşünüyorum kına var davetiye var düğün var bir sürü masraf nasl yapacağz nasl yetiştireceiz bilmiyorum ev için depozito alıyorlar.
birde çk düşük maaş alıyor şu okulu bitse çk rahatlıcaz bakalım bi iş var inşallah olurda herşey istediğimiz gbi olur.

siz hepiniz evlenmiş olursunz ben burda beklerim :)
bende babama yük olmamak için çırpınıp duruyorum valla yaparız kızım kredi çekeriz kızım diyip duruyor bende arkamda borç bırakmak istemiyorum...
söz nişan evde olur dedik ikramlıklar var bohça var yine unuttuğum bişeyler mutlaka çıkar tek maaşla 2 çocuk okutup ev geçindiriyo adam ben nasıl baba şuda olsun buda olsun diyim ki:KK43:
çeyizimin çok büyük bi kısmını hallettim bohçayıda hazırlıyorum hediyeliklerim filanda hazır şu an gözümde en çok büyüyen şey nişanda takılcak olan saat... onuda alabilirsem biraz daha rahatlıycam :KK43:
bizim evimiz filan var zaten onların durumu bizden çok çok iyi gereken herşeyi yaparız diyolar ama babamda ben kızım için gerekeni yapcam diyo geri adım atmıyo üzülüyorumda böyle yükünü hafifletmeye çalışıyorum işte :KK43:

İnşallah tatlım.. Allah inşallah bize nasip eder o güzel günleri :)

Evet canım ama yemekli olunca işte salondan daha masraflı oluyor.. Canım sen İzmirdeydin demi?

yok ben yemekli yapmayacağım zaten kendim hazırlıcam ikranlıklarımı yok istanbuldayım canım

bende babama yük olmamak için çırpınıp duruyorum valla yaparız kızım kredi çekeriz kızım diyip duruyor bende arkamda borç bırakmak istemiyorum...
söz nişan evde olur dedik ikramlıklar var bohça var yine unuttuğum bişeyler mutlaka çıkar tek maaşla 2 çocuk okutup ev geçindiriyo adam ben nasıl baba şuda olsun buda olsun diyim ki:KK43:
çeyizimin çok büyük bi kısmını hallettim bohçayıda hazırlıyorum hediyeliklerim filanda hazır şu an gözümde en çok büyüyen şey nişanda takılcak olan saat... onuda alabilirsem biraz daha rahatlıycam :KK43:
bizim evimiz filan var zaten onların durumu bizden çok çok iyi gereken herşeyi yaparız diyolar ama babamda ben kızım için gerekeni yapcam diyo geri adım atmıyo üzülüyorumda böyle yükünü hafifletmeye çalışıyorum işte :KK43:

bende öyle aileme borç bırakmak istemiyorum .
saatler o kadar pahalı değilki canım 350 tl felan çk güzel saatler var nişanda mı takıyorsunuz siz? ben düğünde takacağım
senin herşeyn hazır o zaman canım bişey kalmamş.

baba işte herşeyi yapmak istiyor.

bnim erkek arkadaşımının dumu iyi değil düğünü felan kendimiz yapacağız canım.

yok ben yemekli yapmayacağım zaten kendim hazırlıcam ikranlıklarımı yok istanbuldayım canım

Hmmm anladım canım :) Anadolu-Avrupa hangi yakadasın? Bende İstanbul Anadolu oturuyorum bende :)
İyi ozaman canım kendiniz yapacaksanız ikramlıkları en azından masraflar biraz hafifler :)

bende öyle aileme borç bırakmak istemiyorum .
saatler o kadar pahalı değilki canım 350 tl felan çk güzel saatler var nişanda mı takıyorsunuz siz? ben düğünde takacağım
senin herşeyn hazır o zaman canım bişey kalmamş.

baba işte herşeyi yapmak istiyor.

bnim erkek arkadaşımının dumu iyi değil düğünü felan kendimiz yapacağız canım.
evet ama o prayı biriktirip kenara koymam gerekiyor...
büyük olasılıkla lidyanadan alırım saatini güzel indirimler oluyor...
bu bohçaya konulanların sayısı önemli mi sence ben kalabalık görüntü olsun istemediğimden set halinde aldım 3 kutu yapıyor hepsi acaba az mı görünür bilmiyorum ki:KK17:

evet ama o prayı biriktirip kenara koymam gerekiyor...
büyük olasılıkla lidyanadan alırım saatini güzel indirimler oluyor...
bu bohçaya konulanların sayısı önemli mi sence ben kalabalık görüntü olsun istemediğimden set halinde aldım 3 kutu yapıyor hepsi acaba az mı görünür bilmiyorum ki:KK17:

Bence kullanılabilirliliği önemli canım.. 3 kutu diyorsun iyi yani :) burada sandık yada bir tek bohçada geliyor ;)

Bence kullanılabilirliliği önemli canım.. 3 kutu diyorsun iyi yani :) burada sandık yada bir tek bohçada geliyor :KK66:
3 kutu derken yanlış anladın heralde canım:) 0030223_pierre-cardin-pc09-erkek-gomlek-kol-dugmesi-hediye-seti.jpeg 1172092_0_b.jpg n-01 (9)-500x500.JPG bu şekilde aslında bohçada olması gereken herşeyi böyle set aldım fazla kalabalıktan uzak dursun diye :)
acaba yine çorap çamaşır filan almak gerekirmi hepsi bir adet ya az derler mi:KK64:

3 kutu derken yanlış anladın heralde canım:)Eki Görüntüle 1244451 Eki Görüntüle 1244452 Eki Görüntüle 1244453 bu şekilde aslında bohçada olması gereken herşeyi böyle set aldım fazla kalabalıktan uzak dursun diye :)
acaba yine çorap çamaşır filan almak gerekirmi hepsi bir adet ya az derler mi:KK64:

ayy aynen yanlış anlamışım :-) yok canım neden az desinler ki? Böyle daha düzenli duruyor. Traş takımı da aldın mı yada alacak mısın? He bir de terlikte var :KK73: Daha ne olsun canım ;)
Anne ve babasına varsa kardeşlere de bohça yapacak mısınız? Benimkinin annesi o kadar masrafa gerek yok diyor, kendi annemde olur mu öyle adettendir yapacağız diyor kafam karıştı:KK64:

ayy aynen yanlış anlamışım :-) yok canım neden az desinler ki? Böyle daha düzenli duruyor. Traş takımı da aldın mı yada alacak mısın? He bir de terlikte var :KK73: Daha ne olsun canım :KK66:
Anne ve babasına varsa kardeşlere de bohça yapacak mısınız? Benimkinin annesi o kadar masrafa gerek yok diyor, kendi annemde olur mu öyle adettendir yapacağız diyor kafam karıştı:KK64:
evet canım tek derdim düzenli durması aslında...
bunların dışında havlu lif terlik olucak onlar içinde kese diktirdim zaten :)
diğer bohçada seccade takımı olucak seccade kuran kabı tesbih takke(kılıfı) lavanta kesesi
bakım seti alıcam canım onun içinde kutu hazırlattım ona koyucam o da baya teferruatlı bide günlük kıyafet alıcam yine onun içinde kılıf hazırlattım :)
biz anne baba ve yakınlarada bohça hazırlıycaz onlarında listesi hazır hatta :)

evet canım tek derdim düzenli durması aslında...
bunların dışında havlu lif terlik olucak onlar içinde kese diktirdim zaten :)
diğer bohçada seccade takımı olucak seccade kuran kabı tesbih takke(kılıfı) lavanta kesesi
bakım seti alıcam canım onun içinde kutu hazırlattım ona koyucam o da baya teferruatlı bide günlük kıyafet alıcam yine onun içinde kılıf hazırlattım :)
biz anne baba ve yakınlarada bohça hazırlıycaz onlarında listesi hazır hatta :)

Canım süpersin daha ne olsun bohçada tam takım yapmışsın maşallah :nazar::nazar:
Ailesi için yaptığınız bohçaya ne koyacaksınız peki :) belki değişik bir fikir olursa senin bohçandan fikir edinirim :nazar::KK22:

Canım süpersin daha ne olsun bohçada tam takım yapmışsın maşallah :nazar::nazar:
Ailesi için yaptığınız bohçaya ne koyacaksınız peki :) belki değişik bir fikir olursa senin bohçandan fikir edinirim :nazar::KK22:
kayınvalidenin bohçası
kanaviçe takımı
seccade
namazlık
tesbih
havlu
lif
patik
tülbent
terlik
çorap
çamaşır
omuz şalı

kayınpederin bohçası

nevresim takımı
seccade
takke
tesbih
havlu
lif
gömlek
terlik
çorap
çamaşır

ablasına
kanaviçe takımı
seccade
namazlık
tesbih
havlu
lif
patik
tülbent
terlik
çorap
çamaşır

hırka

eltilere
yastık kılıfı
havlu
lif
seccade
namazlık
tesbih
tülbent
patik
çorap

kayınvalidenin çok kıymetli kardeşlerine
elbiselik kumaş
yastık kılıfı
havlu
lif
seccade
namazlık
tesbih
tülbent
patik
çorap

böyle canım benim listeler 15 bohça hazırlanıcak işte... bohçalar hazır aslında içerikleri için küçük detaylar var aklımda onları uyguladıgım zaman göze hitap edicek duruma gelicekler :)

kayınvalidenin bohçası
kanaviçe takımı
seccade
namazlık
tesbih
havlu
lif
patik
tülbent
terlik
çorap
çamaşır
omuz şalı

kayınpederin bohçası

nevresim takımı
seccade
takke
tesbih
havlu
lif
gömlek
terlik
çorap
çamaşır

ablasına
kanaviçe takımı
seccade
namazlık
tesbih
havlu
lif
patik
tülbent
terlik
çorap
çamaşır

hırka

eltilere
yastık kılıfı
havlu
lif
seccade
namazlık
tesbih
tülbent
patik
çorap

elbiselik kumaş
yastık kılıfı
havlu
lif
seccade
namazlık
tesbih
tülbent
patik
çorap

böyle canım benim listeler 15 bohça hazırlanıcak işte... bohçalar hazır aslında içerikleri için küçük detaylar var aklımda onları uyguladıgım zaman göze hitap edicek duruma gelicekler :)

Maşallah canım :nazar::nazar: Baya bohça yapacaksınız anlaşılan.. Kayınvalidenin kardeşlerine derken bir imada bulundun sanırım çok kıymetli derken.. :KK45: İyi kayınpederin kardeşlerine yapmayacaksınız:KK17:

Maşallah canım :nazar::nazar: Baya bohça yapacaksınız anlaşılan.. Kayınvalidenin kardeşlerine derken bir imada bulundun sanırım çok kıymetli derken.. :KK45: İyi kayınpederin kardeşlerine yapmayacaksınız:KK17:
bana göre yapmasakta olurdu ama kardeşlerimide yapalım dedi bi alakasını anlayamadık tabi ama basit bişey içinde kalp kırmaya değmez napalım dedik:)
eger bunlar hazır olmasa elimde ciddi bi bütçe gerekcekti o zaman napardım bilmiyorum valla:KK57:

kayınvalidenin bohçası
kanaviçe takımı
seccade
namazlık
tesbih
havlu
lif
patik
tülbent
terlik
çorap
çamaşır
omuz şalı

kayınpederin bohçası

nevresim takımı
seccade
takke
tesbih
havlu
lif
gömlek
terlik
çorap
çamaşır

ablasına
kanaviçe takımı
seccade
namazlık
tesbih
havlu
lif
patik
tülbent
terlik
çorap
çamaşır

hırka

eltilere
yastık kılıfı
havlu
lif
seccade
namazlık
tesbih
tülbent
patik
çorap

elbiselik kumaş
yastık kılıfı
havlu
lif
seccade
namazlık
tesbih
tülbent
patik
çorap

Mutluhatun bu nasıl bir listedir yahu o_O:KK17:

bana göre yapmasakta olurdu ama kardeşlerimide yapalım dedi bi alakasını anlayamadık tabi ama basit bişey içinde kalp kırmaya değmez napalım dedik:)
eger bunlar hazır olmasa elimde ciddi bi bütçe gerekcekti o zaman napardım bilmiyorum valla:KK57:

Haklısın tatlım kalp kırmaya değmez tabi birde hazırda varsa.. o bütçeler yok mu zaten bizi bitiren :( Annesi ev halkında bulunan kişilere yaparız fazla masrafa gerek yok demişti. Ev halkında kendisi eşi bir kız kardeşi birde erkek kardeşi. Normalde bizde anneanne,babaanne,dedeler, yengeler, teyzelere ve onların eşlerine yapılır. Anneme dedim öyle şey olur mu dedi kafam karıştı işte.. Annem yani yapmak istiyor bakalım.. Artık ufaktan da olsa birşeyler koyacağız :)

Biz 2 ay en az bohçaya çalışırız bu gidişle :KK57::KK71:
benim en büyük şansım bunların hazır olması annemle anneaanem saolsunlar yoksa ölmüştümde ağlayanım yoktu damat dışında diğer bohçalar için en fazla 200 lira bi harcamam olucak...
damat bohçasınıda baya indirimli aldım zaten :KK54:

Back