• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benim en büyük şansım bunların hazır olması annemle anneaanem saolsunlar yoksa ölmüştümde ağlayanım yoktu damat dışında diğer bohçalar için en fazla 200 lira bi harcamam olucak...
damat bohçasınıda baya indirimli aldım zaten :KK54:

Ben dantel,kanaviçe tarzı şeyleri sevmediğim için anneme yaptırmadım ki, ayy ben nerelere gidem

Haklısın tatlım kalp kırmaya değmez tabi birde hazırda varsa.. o bütçeler yok mu zaten bizi bitiren :KK43: Annesi ev halkında bulunan kişilere yaparız fazla masrafa gerek yok demişti. Ev halkında kendisi eşi bir kız kardeşi birde erkek kardeşi. Normalde bizde anneanne,babaanne,dedeler, yengeler, teyzelere ve onların eşlerine yapılır. Anneme dedim öyle şey olur mu dedi kafam karıştı işte.. Annem yani yapmak istiyor bakalım.. Artık ufaktan da olsa birşeyler koyacağız :)
annesi eltilere kardeşlerime bi seccade havlu lif yeter dedi annemde öyle olmaz yapıcaksam tam yaparım dedi öyle olunca liste uzadı gitti :)
çok güzel basit detaylar var öyle yapıcam :) 10448877_420503914756349_620696417_n.jpg 10644061_750444268354791_93562909_n.jpg 10556337_257039987753474_969387803998964491_n.jpg böyle detaylar olucak bohçalarda :)

Ben dantel,kanaviçe tarzı şeyleri sevmediğim için anneme yaptırmadım ki, ayy ben nerelere gidem
bende sevmiyorum ama şimdi o kanaviçeleri eski kumaşlardan çıkarıp öyle güzel nevresim takımları yapıyolar ki
ayyy o da ne yaa diyen ben ayyy bu çok güzel diyorum:confused:
taa annemin çeyizinden kalma şeyler yoksa bitmiştim bende annem öyle güzel saklamış ki ilk gün ki gibi duruyo bide gençler sevmesede orta yaşlılar filan hani dantel diyo ben 60 yaşında kadına english homedan nevresim takımı alsam bu ne der begenmez:KK70:

Okuldan geldim kızlar resmen 2günde enerjim kalmadı :(

bende sevmiyorum ama şimdi o kanaviçeleri eski kumaşlardan çıkarıp öyle güzel nevresim takımları yapıyolar ki
ayyy o da ne yaa diyen ben ayyy bu çok güzel diyorum:confused:
taa annemin çeyizinden kalma şeyler yoksa bitmiştim bende annem öyle güzel saklamış ki ilk gün ki gibi duruyo bide gençler sevmesede orta yaşlılar filan hani dantel diyo ben 60 yaşında kadına english homedan nevresim takımı alsam bu ne der begenmez:KK70:

Benim aklımda hep beyaz çarşaflara dikilmiş danteller geliyor, ondan sanırsam ama dediğin gibi olursa bende sevebilirim..:D Bende annemi madame coco'ya soktum beğendi kumaşlarını onay aldım anneden :KK71:

Şu an için öyle bir düşüncem yok şahsen, ama ne olur bilemedim..Ama abim ve ablamda gördüğüm kadarıyla yaptılar bohça..Sadece damada bohca yapsak olmuyormu ki
olur canım hatta çok güzel olur ama birazda ailenin isteklerine bağlı bi durum :)
bana bıraksalardı sadece bize yeterdi ama öyle olmadı :)

olur canım hatta çok güzel olur ama birazda ailenin isteklerine bağlı bi durum :)
bana bıraksalardı sadece bize yeterdi ama öyle olmadı :)

Annem sağolsun, benim istediklerime önem verir..Erkek arkadaşımın annesi de gördüğüm ve duyduğum kadarıyla gereksiz buluyormuş..Kendi evinde kullanmıyormuş o yüzden israfa gerek yok :KK50:

evet ama o prayı biriktirip kenara koymam gerekiyor...
büyük olasılıkla lidyanadan alırım saatini güzel indirimler oluyor...
bu bohçaya konulanların sayısı önemli mi sence ben kalabalık görüntü olsun istemediğimden set halinde aldım 3 kutu yapıyor hepsi acaba az mı görünür bilmiyorum ki:KK17:

hhmmm

bencede kullanıma bağlı canım

ben bohçaya eşofman takımı spor aykkabıda koyacağım. birbirimizi aynı takımları alacağız :)

bn anneye babaya ablaya abilere yapmayacağım gerek görmüyorum masraf yani.

zaten düğünden snra el öpmeye gidildiğinde ancak bohça yapıp götüreceğim anne babaya onlarda İstanbul dışında yaşıyolar.

Ben de sadece damada bohça yapıcam canım, gereksiz buluyorum sülaleye yapmayı..

bencede nişanda gerek yok . bizde düğünden sonra el öpmeye gidildiğinde yapılır. eğerki sorun yaşamazsam bohça yapacağım yaşarsam hiç bişey yapmam :)

sende dün katıl ya aramıza canım sende tanıt kendini:) yada tanıttında ben mi görmedim :)

belki farklı olabilir ama akrabaların günü değil sonuçta canım senin günün ve ilk sana ne istediğin sorulmalı böyle haksızlık oluyor:KK43:
Haklisin aslinda neyse o zaman gelsinde bakariz gene ben yavas yavas ikna etmeye calisiyorum.

Günaydın tatlım çok iyiyim bugün dün sevgilimi gördüm sen nasılsın :)

Annem sağolsun, benim istediklerime önem verir..Erkek arkadaşımın annesi de gördüğüm ve duyduğum kadarıyla gereksiz buluyormuş..Kendi evinde kullanmıyormuş o yüzden israfa gerek yok :KK50:
öyle düşünüyolarsa haklısın tabi :)

hhmmm

bencede kullanıma bağlı canım

ben bohçaya eşofman takımı spor aykkabıda koyacağım. birbirimizi aynı takımları alacağız :)

bn anneye babaya ablaya abilere yapmayacağım gerek görmüyorum masraf yani.

zaten düğünden snra el öpmeye gidildiğinde ancak bohça yapıp götüreceğim anne babaya onlarda İstanbul dışında yaşıyolar.

bilmiyorum ki hala kararsızım bizde tek bohça yapılırmış bi seferde çıkılırmış işin içinden:)

Back