• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hoşbuldum canım günlerdir düşünüyorum sevgilim bu yüzden kredi çekecek ama istemiyorum çekmesini senelerce öde dur.
3 saatlik için uygun bir yer düşünüyorum canım
nerde oturuyosunuz ? dugun.com diye bi site var her il için düğün salonlarını tanıtmışlar fiyat teklifi edinebiliyosun uygun olanlarda var uçanlarda var tabi :)

Merhaba :KK54:
Beni de alır mısınız aranıza :)
Tabi ki artık sende bizdensinn:KK19:
sadece tekne canım kokteyl kapasiteli .

aynen ona para buna para masrafların altondan kalkılmaz malaesef.
teknede eğerki yaparsam herkes bişeyler yapacak canım görümcem yengem biz kanepeler kurabiyeler şeker köşesi yapacağım. meyve suları şeker hamurundan pastayı kendimde yapabilirim yaptırabilirmde o zamanki durumuma bağlı canım.

böyle dşünüyorum canım salondan tamemen vazgeçmiş durumdayım .
En mantıklısı canım bende çok isterim tekne ama olmaz malesef...
Her bütçeye uygun çok şık düğünler çıkar aslında ortaya biraz yaratıcılık biraz emek gerekiyor dilek balonlarıda uçurabilirsiniz çok farklı bi an olur :)

Her bütçeye uygun çok şık düğünler çıkar aslında ortaya biraz yaratıcılık biraz emek gerekiyor dilek balonlarıda uçurabilirsiniz çok farklı bi an olur :)

Çok mutlu oldum:) nasılsın canım :)

kızlar ben çeyizime 2 tane cici aldım:)
6926426350182_1_org_zoom[1].jpg
6926426351035_1_org_zoom[1].jpg

evet olabilir dilek balonu hiç aklıma gelmemişti .

nerde oturuyosunuz ? dugun.com diye bi site var her il için düğün salonlarını tanıtmışlar fiyat teklifi edinebiliyosun uygun olanlarda var uçanlarda var tabi :)

İstanbul Avrupa yakasında canım

öyle bilmiyordum ben bir bakayım bir ara oraya söylediğin için teşekkür ederim canım

alternatifler var ama bazıları fiyatları ciddi abartıyo:KK43:
aslında tarihi bi mekanda nişan yada düğün çok isterim :)
Ahh şu paranın gözü kör olsunnn hayal kurmak cok hoş oluyoda istediğini bulamayınca insan zor oluyo :( inş bulursunz istediklerinizi kızlar :)

Back