- 1 Eylül 2014
- 1.291
- 1.442
- 158
- 33
Tabi kiii hoşgeldin canımm :) :)Merhaba
Beni de alır mısınız aranıza :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi kiii hoşgeldin canımm :) :)Merhaba
Merhaba
nerde oturuyosunuz ? dugun.com diye bi site var her il için düğün salonlarını tanıtmışlar fiyat teklifi edinebiliyosun uygun olanlarda var uçanlarda var tabi :)hoşbuldum canım günlerdir düşünüyorum sevgilim bu yüzden kredi çekecek ama istemiyorum çekmesini senelerce öde dur.
3 saatlik için uygun bir yer düşünüyorum canım
Tabi kiii hoşgeldin canımm :) :)
merhaba hoş geldin asker yareni:) allah kavuştursun
sağoll canım iş güç koşturmaca :) Sen nasılsınn şafak kaçç :):)Hoş buldum tatlım nasılsın:) çok sıcak karşılandığım için mutlu oldum :)
Hoş buldum canım :)
Allah razı olsun âmin inşallah :)
Nasılsın:)
Tabi ki artık sende bizdensinnMerhaba
En mantıklısı canım bende çok isterim tekne ama olmaz malesef...sadece tekne canım kokteyl kapasiteli .
aynen ona para buna para masrafların altondan kalkılmaz malaesef.
teknede eğerki yaparsam herkes bişeyler yapacak canım görümcem yengem biz kanepeler kurabiyeler şeker köşesi yapacağım. meyve suları şeker hamurundan pastayı kendimde yapabilirim yaptırabilirmde o zamanki durumuma bağlı canım.
böyle dşünüyorum canım salondan tamemen vazgeçmiş durumdayım .
Iyiyim çok şükür bende işe gidicem birazdan :) şafak biraz karanlık :))) $:215 :)sağoll canım iş güç koşturmaca :) Sen nasılsınn şafak kaçç :):)
Tabi ki artık sende bizdensinn
En mantıklısı canım bende çok isterim tekne ama olmaz malesef...
Her bütçeye uygun çok şık düğünler çıkar aslında ortaya biraz yaratıcılık biraz emek gerekiyor dilek balonlarıda uçurabilirsiniz çok farklı bi an olur :)
hiç öyle düşünme sayılı gün çok çabuk geçiyor bende geçmez geçmicek diye kendimi paraladım biteli iki yıl oldu :)Iyiyim çok şükür bende işe gidicem birazdan :) şafak biraz karanlık :))) $:215 :)
Tabi ki artık sende bizdensinn
En mantıklısı canım bende çok isterim tekne ama olmaz malesef...
Her bütçeye uygun çok şık düğünler çıkar aslında ortaya biraz yaratıcılık biraz emek gerekiyor dilek balonlarıda uçurabilirsiniz çok farklı bi an olur :)
nerde oturuyosunuz ? dugun.com diye bi site var her il için düğün salonlarını tanıtmışlar fiyat teklifi edinebiliyosun uygun olanlarda var uçanlarda var tabi :)
daha çokk fikir çıkar bizden çok güzel düğünlerimiz olur :)evet olabilir dilek balonu hiç aklıma gelmemişti .
Hoş buldum tatlım nasılsın:) çok sıcak karşılandığım için mutlu oldum :)
Hoş buldum canım :)
Allah razı olsun âmin inşallah :)
Nasılsın:)
istanbul için alternatif daha da çoktur tahminimce :)İstanbul Avrupa yakasında canım
öyle bilmiyordum ben bir bakayım bir ara oraya söylediğin için teşekkür ederim canım
alternatifler var ama bazıları fiyatları ciddi abartıyoistanbul için alternatif daha da çoktur tahminimce :)
Ahh şu paranın gözü kör olsunnn hayal kurmak cok hoş oluyoda istediğini bulamayınca insan zor oluyo inş bulursunz istediklerinizi kızlar :)alternatifler var ama bazıları fiyatları ciddi abartıyo
aslında tarihi bi mekanda nişan yada düğün çok isterim :)
ikisinede bayıldım canım çok güzellerrrrkızlar ben çeyizime 2 tane cici aldım:)Eki Görüntüle 1243684 Eki Görüntüle 1243685
Ahh şu paranın gözü kör olsunnn hayal kurmak cok hoş oluyoda istediğini bulamayınca insan zor oluyo inş bulursunz istediklerinizi kızlar :)
bakalım nasıl olcak biri hayrına nişanımı sultan sarnıcında yapsa asla hayır dememAhh şu paranın gözü kör olsunnn hayal kurmak cok hoş oluyoda istediğini bulamayınca insan zor oluyo inş bulursunz istediklerinizi kızlar :)