- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
ayy kahkaha attım şu an
1.5 yılı geçti yeter artık evleniyim ben 1.5 yıl bir adamın kahrını çekmek hiç kolay değil valla
Ben 4 ayda dedim tamam evlenelim kabul diye, sen baya sabretmişsin yani tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy kahkaha attım şu an
1.5 yılı geçti yeter artık evleniyim ben 1.5 yıl bir adamın kahrını çekmek hiç kolay değil valla
yok canım biz 3 ayda karar verdik evlenme teklifinide aldımBen 4 ayda dedim tamam evlenelim kabul diye, sen baya sabretmişsin yani tebrikler
Ohh ohh yandan Gelincik adayı seni de tanıyalım biraz, çeyiz alışverişleri başladı mı sende de
şantiye miii yapmıycaktın bunu gelincik en hassas yerimden vurdun beni25 yaşındayım,İstanbuldayım, inşaatcıyım, şantiyede çalışıyorum..Sevgilimle de şantiyede tanıştık.. 10 aylık bir ilişkim var..erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım,o da benim ablamla tanışabildi henüz..Ocak , şubat gibi tanışmaya gelecekler kısmetse..3 gün önce babama erkek arkadışımı anlattım, aile olarak şokta herkes Çünkü ters bir yapısı vardır babacığımın ..Nasıl oldu ben bile anlayamadan patır patır anlattım herşeyi, deli cesareti geldi sanırsam Bu arada çeyize dair pek bişeyim yok, ilk ev eşyamızı sevgilim hediye etti..1 adet arçelik tost makinem var (reklamımı da yaptım)
Woww şantiyede aşk başkaymiş demekki ben de yeniyim canim hazirlanicaz artik hep birlikte. Bizimde aileler henuz tanismadi, zamanla hepsi olur nasipse ama ceyize ufaktan basla sende canimşantiye miii yapmıycaktın bunu gelincik en hassas yerimden vurdun beni
benimkinden artık aşkım ama şantiye aşkım bugün beton var aşkım dur şu projeyi incelenmem lazım laflarını duymaktan daraldım şantiyenin bittiği gün dinamitle yerle bir edicem her yeri
şantiye miii yapmıycaktın bunu gelincik en hassas yerimden vurdun beni
benimkinden artık aşkım ama şantiye aşkım bugün beton var aşkım dur şu projeyi incelenmem lazım laflarını duymaktan daraldım şantiyenin bittiği gün dinamitle yerle bir edicem her yeri
Woww şantiyede aşk başkaymiş demekki ben de yeniyim canim hazirlanicak artik hep birlikte. Bizimde aileler henuz tanismadi, zamanla hepsi olur nasipse ama ceyize ufaktan basla sende canim
Woww şantiyede aşk başkaymiş demekki ben de yeniyim canim hazirlanicaz artik hep birlikte. Bizimde aileler henuz tanismadi, zamanla hepsi olur nasipse ama ceyize ufaktan basla sende canim
Yeniyiz derken greenandblue ve beni kastettim. Mutluhatunumuz baya eski ceyiz konusunda
valla ne projelerden bişey anlıyorum nede yaptığı hesaplardan üstüne bide dalga geçiyo benimle benim garezim olmasında kimin olsunowww, susayım ben o zaman,şantiye zevklidir yahu, şantiye tozu yutan bırakamaz . Bende betoncuyum fena beton dökerim ..Senin neden garezin var bizim ekmek kapımıza
ayy böyle söyleyince kendimi baya yaşlı hisettim ama en küçüğünüz benimYeniyiz derken greenandblue ve beni kastettim. Mutluhatunumuz baya eski ceyiz konusunda
ohooo bende ne fikirler var bi bilsenizEvet ya mutluhatunun maşallahı var ..Napalım bizde onun deneyimlerinden faydalanırız işte
valla ne projelerden bişey anlıyorum nede yaptığı hesaplardan üstüne bide dalga geçiyo benimle benim garezim olmasında kimin olsun
ayy böyle söyleyince kendimi baya yaşlı hisettim ama en küçüğünüz benim
ohooo bende ne fikirler var bi bilseniz
tüm fikirlerim sizlerin olsun tepe tepe kullanınHımmm ..Nasıl olsa çevrelerimiz farklı, çalarız izninle
tüm fikirlerim sizlerin olsun tepe tepe kullanın
siz ne güzel aynı sektörün içindesiniz bizde konu iş olunca ikimizde aptallaşıyoruz aşkım bu ne bu ne diye sorup duruyoruz açıklamalarımız hazır tabi anlayan yok
benim son senen fizyoterapi ve rehabilitasyon odunda inşaat mühendisi bu sene mezun oldu:)teşekkür ederim Sizin sektörünüz neydi?
benim son senen fizyoterapi ve rehabilitasyon odunda inşaat mühendisi bu sene mezun oldu:)
aminn çok az kaldııDarısı sizin başınıza o zaman
En yasliniz benim canim amaaa akil yasta degil bastadir hatunum sen bizden erken davranmissin , şanslisinSende haklısın , uyuz bir durum tabii En yaşlınız benim sanırsam
doğrudur :)canım bizim burda kuru salonlar 7-8 milyar en uyduruk yerler oda çeşmedeki oteller hele uçuyoo 15-20 bin gibi bi bütçe lazım :)