- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Kızlar size evin fotoğraflarını getirdim ama yükleyemiyorum
nedenki yaaaKızlar size evin fotoğraflarını getirdim ama yükleyemiyorum
Neden yüklenmiyor kiKızlar size evin fotoğraflarını getirdim ama yükleyemiyorum
her yolu denedim yüklenmiyor sinir oldum ya
Ay yok ben alışveriş olayından baya bi koptum sanırım hiç bakmıyorum bile artıkAuralee ütü masası aldın mı bime gelmişti ben baktım güzeldi :)
Aa niye böyle oldu acaba yaher yolu denedim yüklenmiyor sinir oldum ya
İş görüşmesindedir belki kızlar.
Sizin yıldönümleri maşallah ne kadar çokmuşyaaa kızlar ne sorucamm bu hafta tanışma yıldönümümüz ne alsam hala karar veremedim
Ay en sevmediğim kısım hediyeyaaa kızlar ne sorucamm bu hafta tanışma yıldönümümüz ne alsam hala karar veremedim
Ayy inşallah öyledir kuzucum ya. Darısı başımaAy yok ben alışveriş olayından baya bi koptum sanırım hiç bakmıyorum bile artıkNe kadarmış
Aa niye böyle oldu acaba ya
Sizin yıldönümleri maşallah ne kadar çokmuşHer hafta bir şeyler kutlanıyor :) Öff benimki nişanlandığımız günü bile kutlamaz kesin
Ya canım bence bulmadan çıkma sen, bilmiyorum çok streslidir ama maddi olarak da zorlanacaksanız o da stres yaratır gibiAy en sevmediğim kısım hediyeçok zor oluyor yaa cüzdan ? Bizimde ikinci ayımız bugün
Ayy inşallah öyledir kuzucum ya. Darısı başıma
yaaa kızlar ne sorucamm bu hafta tanışma yıldönümümüz ne alsam hala karar veremedim
ne zaman kutladıkki kuzu birinci ayı kutladık sadeceAy yok ben alışveriş olayından baya bi koptum sanırım hiç bakmıyorum bile artıkNe kadarmış
Sizin yıldönümleri maşallah ne kadar çokmuşHer hafta bir şeyler kutlanıyor :) Öff benimki nişanlandığımız günü bile kutlamaz kesin
amannn maşallah kuzum, Allah daim etsin :) yaa cüzdanı almıştım aslında yelek ihtiyacı var onumu alsam dedim yoksa saat mi alsamAy en sevmediğim kısım hediyeçok zor oluyor yaa cüzdan ? Bizimde ikinci ayımız bugün
Ayy inşallah öyledir kuzucum ya. Darısı başıma
aaa doğru seninde bu aralardı dimiii varmı aklında bişeytakipteyim, aynı durumdayım
60 liraydı sanırım güzeldi büyük ben canlı gördüm de :)Ay yok ben alışveriş olayından baya bi koptum sanırım hiç bakmıyorum bile artıkNe kadarmış
amannn maşallah kuzum, Allah daim etsin :) yaa cüzdanı almıştım aslında yelek ihtiyacı var onumu alsam dedim yoksa saat mi alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?