2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzu maksimum 640x480 piksel istiyordu bir de boyut 100kb aşmayacakmış, ben boyutu düzenliyordum 100kbı geçtiğini görmemişim

Auralee ütü masası aldın mı bime gelmişti ben baktım güzeldi :)
Ay yok ben alışveriş olayından baya bi koptum sanırım hiç bakmıyorum bile artık Ne kadarmış
her yolu denedim yüklenmiyor sinir oldum ya
Aa niye böyle oldu acaba ya

Evet ya deniyorum ama olmuyor bir ara uğraşıcam yine. Evet ya nerelerde bu kıızz Mrs Pink
İş görüşmesindedir belki kızlar.
yaaa kızlar ne sorucamm bu hafta tanışma yıldönümümüz ne alsam hala karar veremedim
Sizin yıldönümleri maşallah ne kadar çokmuş Her hafta bir şeyler kutlanıyor :) Öff benimki nişanlandığımız günü bile kutlamaz kesin

yaaa kızlar ne sorucamm bu hafta tanışma yıldönümümüz ne alsam hala karar veremedim
Ay en sevmediğim kısım hediye çok zor oluyor yaa cüzdan ? Bizimde ikinci ayımız bugün
Ayy inşallah öyledir kuzucum ya. Darısı başıma

Ay en sevmediğim kısım hediye çok zor oluyor yaa cüzdan ? Bizimde ikinci ayımız bugün

Ya canım bence bulmadan çıkma sen, bilmiyorum çok streslidir ama maddi olarak da zorlanacaksanız o da stres yaratır gibi

ne zaman kutladıkki kuzu birinci ayı kutladık sadece

amannn maşallah kuzum, Allah daim etsin :) yaa cüzdanı almıştım aslında yelek ihtiyacı var onumu alsam dedim yoksa saat mi alsam

60 liraydı sanırım güzeldi büyük ben canlı gördüm de :)

amannn maşallah kuzum, Allah daim etsin :) yaa cüzdanı almıştım aslında yelek ihtiyacı var onumu alsam dedim yoksa saat mi alsam

Amin kuzucum hepimize maşallah Saat için btçen uygunsa olabilir aslında bizimki 10 keredee saat alsam sevinir mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…