2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aynen öyle içim içimi yiyor ve hafıza kaybı yaşıyorum iki gündür yine Stres tetikliyor bu durumu
Olmadı bir üst makamlamı konuşsam diye düşünüyorum şimdi

Aynen öyle içim içimi yiyor ve hafıza kaybı yaşıyorum iki gündür yine Stres tetikliyor bu durumu
Olmadı bir üst makamlamı konuşsam diye düşünüyorum şimdi
Bak yaa, sen de hala doktora gitmiyorsun yani. Vallahi delirteceksin bence sen bizi,, gerçekten kızıyorum...
Ayrıca konuş tabi canım kendi kendini bu hale getireceğine , değer mi hiç

Bak yaa, sen de hala doktora gitmiyorsun yani. Vallahi delirteceksin bence sen bizi,, gerçekten kızıyorum...
Ayrıca konuş tabi canım kendi kendini bu hale getireceğine , değer mi hiç

Şu belirsizlik geçsin gidicem kuzucum stres yüzünden oluyor işte

özel olarak atarım sana

Evet hasta ediyorlar resmen insanı saygıszılık yani 5 dknı ayır konuş dimi ama
Ayrıca bende isterim foto

anlayışlı iş veren görmedim henüz, o yüzden sadece sen kendini önemse lütfen..senin sağlığından değerli değil dimi ?

nasıl atayım fikir verin bana

Şu belirsizlik geçsin gidicem kuzucum stres yüzünden oluyor işte
Git mutlaka kuzu artık gerçekten...
Belirsizliği de yok etmek için bence konuşabileceğin kim varsa onunla konuş. Diğeriyle görüşmen zaman alacak belli ki.
özel olarak atarım sana
Heyoo tamam
anlayışlı iş veren görmedim henüz, o yüzden sadece sen kendini önemse lütfen..senin sağlığından değerli değil dimi ?

sosyal mecralara başvurulabilir :d

Değil tabi ki doğru söylüyorsun
Eposta olarak göndermeye çalışırken küçültmeyi seçip öyle atabilirsin aslında

Git mutlaka kuzu artık gerçekten...
Belirsizliği de yok etmek için bence konuşabileceğin kim varsa onunla konuş. Diğeriyle görüşmen zaman alacak belli ki.

Heyoo tamam

sosyal mecralara başvurulabilir :d

Onu ezip bir üstüne gidebilirim işte

Ayy kızlar sabahtan beri hiç bildirim gelmemiş bana @blisss sen hatırlatmazsan hiç konuşmazlar, ayrıca sadece stresten olacak olsa bu hafıza kaybı, her insan balık sürüsü gibi gezerdi. Git artık bir an önce doktora :/

Ay banada bildirim gelmemişş ahah çok güldüm balık sürüsü gibimi gezerdi

Öyle tabi, bu devirde stressiz insan mı kaldı
ay ben buaralar hiç iyi değilim kafamda kırk tilki dönüyor işi bırakmak istiyorum sonra diyorum kızım nereye bırakıosun borç var başka iş bul diyorum sonra kocanda burda otur oturduğun yerde diyorum ama bu saçmalıklar geliyo sonra aklıma aman karmakarışığım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…