Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben öyle hatırlamışım o zamanne zaman kutladıkki kuzu birinci ayı kutladık sadece
Bütçenize göre bak bence, sonuçta önemli olan düşünülmek, hangisine ihtiyaç daha çoksa o da iyi olabilir tabi.amannn maşallah kuzum, Allah daim etsin :) yaa cüzdanı almıştım aslında yelek ihtiyacı var onumu alsam dedim yoksa saat mi alsam
Kuzu ağlama ya Çok iyi anlıyorum seni, eski iş yerimde çok çekmiştim açık açık suçtu çünkü bi kişinin yaptığı muameleler. Ama dayanılıyo, geçecek elbet ummadığın yerden bi kapı açılacaktır. Etrafında iş aradığını bilen kişiler olsun oralardan da bi kapı aralanabilir :)Auralee ya maddi açıdan evet sıkışır aldığım tazminat kısa bir süre idare eder. Sonrası sıkıntı ama şuanda utanmasam sinirimden ağlıcam ya
Söyledim bir kaç kişiye bakalım bekliyorum tez zamanda kurtulayım buradan işimden soğuttular resmen..Ben öyle hatırlamışım o zaman
Bütçenize göre bak bence, sonuçta önemli olan düşünülmek, hangisine ihtiyaç daha çoksa o da iyi olabilir tabi.
Kuzu ağlama ya Çok iyi anlıyorum seni, eski iş yerimde çok çekmiştim açık açık suçtu çünkü bi kişinin yaptığı muameleler. Ama dayanılıyo, geçecek elbet ummadığın yerden bi kapı açılacaktır. Etrafında iş aradığını bilen kişiler olsun oralardan da bi kapı aralanabilir :)
Ay nasıl ne ara hangisi buuKuzular ben evdeyim şuaan:)
Cuma günü gittiğim iş görüşmesinden olumlu cevap geldi çok şükür yarın ya da öbür gün başlıyorum. Bugün öğleden sonra şuan çalıştığım yere gidicem son raporları falan teslim etmek üzere :)
greenandblue ayy özel mii, ne anısı vardı metak ederim şimdi
aaa doğru seninde bu aralardı dimiii varmı aklında bişey
yaa çok sevindim hadi hayırlısı olsun kuzu nasıl bir yerKuzular ben evdeyim şuaan:)
Cuma günü gittiğim iş görüşmesinden olumlu cevap geldi çok şükür yarın ya da öbür gün başlıyorum. Bugün öğleden sonra şuan çalıştığım yere gidicem son raporları falan teslim etmek üzere :)
bizimkide öyle ama uygun güzel bi saat bulamıyorumAmin kuzucum hepimize maşallah Saat için btçen uygunsa olabilir aslında bizimki 10 keredee saat alsam sevinir mesela
İnşallah canım sen sakin kalmaya çalış, strese girme. Elbet her şey düzelecek, o günleri öyle hayal meyal hatırlayacaksın.Söyledim bir kaç kişiye bakalım bekliyorum tez zamanda kurtulayım buradan işimden soğuttular resmen..
Hayırlısı artık
Of evet uygun olmuyor pek saatler kampanyalara baktınmı trendyoldan falanbizimkide öyle ama uygun güzel bi saat bulamıyorum
belki bu ay olduğunu söylemişimdir kuzu puffff bütce sorun tabide ne biliyiimBen öyle hatırlamışım o zaman
Bütçenize göre bak bence, sonuçta önemli olan düşünülmek, hangisine ihtiyaç daha çoksa o da iyi olabilir tabi.
Kuzu ağlama ya Çok iyi anlıyorum seni, eski iş yerimde çok çekmiştim açık açık suçtu çünkü bi kişinin yaptığı muameleler. Ama dayanılıyo, geçecek elbet ummadığın yerden bi kapı açılacaktır. Etrafında iş aradığını bilen kişiler olsun oralardan da bi kapı aralanabilir :)
Kocaman amin ozaman kuzucumİnşallah canım sen sakin kalmaya çalış, strese girme. Elbet her şey düzelecek, o günleri öyle hayal meyal hatırlayacaksın.
aaa cok sevindim kuzu hayırlı olsun :)Kuzular ben evdeyim şuaan:)
Kuzular ben evdeyim şuaan:)
benim fikirler ortada işte kuzu anca buyok ki yine özel günleri teğet geçen beynim iflas etti
baktım bi tane beğendim 500 küsürdüOf evet uygun olmuyor pek saatler kampanyalara baktınmı trendyoldan falan
Kuzuu sizde cumartesi kutlicaksınız o zaaman ayyy bizimki bişeyler düşünüyomu napar hiç bilmiyorumaaaa süper ya çok sevindim, hayırlı olsun şimdiden..Darısı @blisss 'e inşallahh
Biz baş tasarımcı ile ilk orada buluştuk, tanıştık, yemek yedik ( ben heyecandan yiyemedim o ayrı ) 21 kasımdı..
evlenme teklifini de orada almıştım 1.sene de
Özeniyorsun tabi Kaçıncı yıl oluyor şimdibelki bu ay olduğunu söylemişimdir kuzu puffff bütce sorun tabide ne biliyiim
saatlerde şimdikinden daha geç gibi napıcaksın peki kuzu nasıl bi iş yani, yer nasıl çalışanlar falan