• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ay ben buaralar hiç iyi değilim kafamda kırk tilki dönüyor işi bırakmak istiyorum sonra diyorum kızım nereye bırakıosun borç var başka iş bul diyorum sonra kocanda burda otur oturduğun yerde diyorum ama bu saçmalıklar geliyo sonra aklıma aman karmakarışığım ben :KK53::KK53:
Ya çok normal, iş yerinde huzursuzluk çok can sıkıcı çünkü günün 10-11 saati orada, hayatın orada. Eh sıkıntılı iş direk hayatın olmuş oluyor ruh halin değişiyor. Ama eşinin orada olması büyük avantaj tabi :) Sen yine bakın, cazip bişey bulunca kaçarsın :KK55:

Ya çok normal, iş yerinde huzursuzluk çok can sıkıcı çünkü günün 10-11 saati orada, hayatın orada. Eh sıkıntılı iş direk hayatın olmuş oluyor ruh halin değişiyor. Ama eşinin orada olması büyük avantaj tabi :) Sen yine bakın, cazip bişey bulunca kaçarsın :KK55:

Tam olarak öyle moral sıfır yani, bakınıyorum bakalım işin kötüsü çok farklı güzergahta iş bulursam yol masrafı artacak :D

İşe gelmekten nefret ediyorum artık ayaklarım geri geri gidiyor burası da sessiz :(

Bi an önce atarsın inşallah şu stresi kuzu sağlığına da iyi gelmiyor
Evet malesef öyle :(
hadi yaa bugün sıkıştır o zaman kuzu peki ne konuşacaksın ki direk işten ayrılmak istediğinimi söyliceksin
Şikayetleirmi söylücem kendisine yanlış iletilenleri anlatıcam duruma göre onun konuşmasına göre işten ayrılacağımı söylerim herhalde, işte bulamadım henüz ama bilmiyorum

Evet malesef öyle :KK43:

Şikayetleirmi söylücem kendisine yanlış iletilenleri anlatıcam duruma göre onun konuşmasına göre işten ayrılacağımı söylerim herhalde, işte bulamadım henüz ama bilmiyorum
anladım kuzu hayırlısı olsun inşallah çözüme ulaşır

Back