- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Kuzuu sizde cumartesi kutlicaksınız o zaaman ayyy bizimki bişeyler düşünüyomu napar hiç bilmiyorum
8 bitiyo 9 a giriyoruz sanırım 2007 den beri işte :)Özeniyorsun tabiKaçıncı yıl oluyor şimdi
ben ondan bekliyorum yemek fikrini23 aslında bizim tarih, ama 21 de özel tabiyemeğe mi çıkarsan , ne yapsam bende
Maşallah çok uygunmuşbaktım bi tane beğendim 500 küsürdü
hayırlısı olsun kuzum maaş kendini gösterince artar sanırım başlangıç olarak kabul ettiğini belirt bence. İçine sindimi iş yeri ?
Kuzu aynı iş yine, görüştüğüm avukat baya çatlaktı , nasıl olacak bilmiyorım Saati şuan için yatım saar dark ediyor da yazın 1,5 saat fark var tabi . Ama burda işe gitmek çok zordu yol açısından burası daha kolay bi yerde . Bakalıö nr olacak bekleyip görücem dr düşününce stres oluyorum tabii yeni ortam yeni işsaatlerde şimdikinden daha geç gibi napıcaksın peki kuzu nasıl bi iş yani, yer nasıl çalışanlar falan
Maşallah8 bitiyo 9 a giriyoruz sanırım 2007 den beri işte :)
Maşallah çok uygunmuş
hayırlısı olsun kuzum maaş kendini gösterince artar sanırım başlangıç olarak kabul ettiğini belirt bence. İçine sindimi iş yeri ?
aa daha mı yakın bu iş ne güzel işte kuzu yakın olsun bence en önemli sebeplerden biri :) alışırsın zamanla ya :)Kuzu aynı iş yine, görüştüğüm avukat baya çatlaktı , nasıl olacak bilmiyorım Saati şuan için yatım saar dark ediyor da yazın 1,5 saat fark var tabi . Ama burda işe gitmek çok zordu yol açısından burası daha kolay bi yerde . Bakalıö nr olacak bekleyip görücem dr düşününce stres oluyorum tabii yeni ortam yeni iş
aman maşallahh :) eee tam olarak şu gün başladık dediğiniz bişey yokmuMaşallahBizim de şu sıralar konuşmaya başladığımız zamanlardı, ne sevgili ne değil flört evreleri, ama kıskançlık da mevcuttu tabi 6 bitmiş 7ye girmişiz ama net tarih yok işte ne zaman nasıl oldu bi netlik yok
Yok kuzu yakın değil aslında, gitmek daha kolay sadece. Şuan çalıştığım yere tek bir minibüs var ve çok çok nadir geliyor 50dk beklediğimi bilitim kaç kez. Şuanki yere otobüs minibüs bolca ve sıkca var :) o eziyetten sonra bana bir artı gibi geldi tabi. :)aa daha mı yakın bu iş ne güzel işte kuzu yakın olsun bence en önemli sebeplerden biri :) alışırsın zamanla ya :)
Hiç bi tarihi tutmadık kiaman maşallahh :) eee tam olarak şu gün başladık dediğiniz bişey yokmu
artı zaten kuzu beklemek zorunda kalmassın daha erken varırsın :)Yok kuzu yakın değil aslında, gitmek daha kolay sadece. Şuan çalıştığım yere tek bir minibüs var ve çok çok nadir geliyor 50dk beklediğimi bilitim kaç kez. Şuanki yere otobüs minibüs bolca ve sıkca var :) o eziyetten sonra bana bir artı gibi geldi tabi. :)
kutlama yapmayı sevmiyosunuz heralde kuzu siz :)Hiç bi tarihi tutmadık kiAslında ilk buluşma var ama hiç böyle aklımızda kalsın kutlayalım dediğimiz bi gün olmadı, en net tarih nişan
Yani ben severim de ne bileyim karşı tarafta o ilgiyi görmeyince hevesim kırılmasın diye uzaklaşıyorumkutlama yapmayı sevmiyosunuz heralde kuzu siz :)
ayyy niyeki@Conchiglia bende açılmıyor yolladıkların
bende böyle hevesleniyorumda sonucu görücezYani ben severim de ne bileyim karşı tarafta o ilgiyi görmeyince hevesim kırılmasın diye uzaklaşıyorumAma evlilik yıldönümünü affetmem
Atlanmaz sizde bence :)bende böyle hevesleniyorumda sonucu görücez
Bilmiyorum açamadım valla kuzucum yelekmi baktınayyy niyeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?