- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
dimii inşallah planladığım gibi olur :)Bu daha güzel bir fikir bence de
Ben bu hafta kendisine hayli yüklendiğimden izin verdim
haklısın kuzu o yüzden cuma akşamına bırakmaya çalışıyorum benevi dağıık görmeye dayanamıyorum hadi akşamdan temizliyim diyorum ama bu seferde zaman kalmıyor oturum vakit geçirmeye öyle oturursam sabah kalkamıyorum işe gitmek çok zor oluyor
hoşgeldinnn canmmMerhaba hatunlar,Hayırlı cumalar herkese
Haha inşallah kuzucum, başarılar diliyorumdimii inşallah planladığım gibi olur :)
hoşgeldinnn canmm
bende bu akşam biraz yapıcam ama asıl temizliği yrn yaparımhaklısın kuzu o yüzden cuma akşamına bırakmaya çalışıyorum ben
güle güle kullan canımm :) hala mı ?bana bu sayfadan bildirim gelmiyor ya, sabahtan beri d
hoşbuldum canım, bu arada sehpalar geldi çok beğendimama fotoğraf yükleyemiyorum
ayyy teşekkür ederim canımHaha inşallah kuzucum, başarılar diliyorum
kuzu bidaha hatırlatsanKızlarr içim sıkıldı müdürle görüşücem sıkıntılarımı iki gündür adam yok, geldi hala hadi gel konuşalım demedi darlandım ya
güle güle kullan canımm :) hala mı ?
Aaa çko merak etmiştim ben sehpaları ama yaaaabana bu sayfadan bildirim gelmiyor ya, sabahtan beri d
hoşbuldum canım, bu arada sehpalar geldi çok beğendimama fotoğraf yükleyemiyorum
Bence de bir hatırlatma yapmalısın kuzuuKızlarr içim sıkıldı müdürle görüşücem sıkıntılarımı iki gündür adam yok, geldi hala hadi gel konuşalım demedi darlandım ya
kuzu bidaha hatırlatsan
Aaa çko merak etmiştim ben sehpaları ama yaaaa
Bence de bir hatırlatma yapmalısın kuzuu
Çıktı gitti kızlar geri de dönmücek büyük ihtimal şirkete ne yapayım şimdi ben ya
2 gündür bekliyorum ama normalmi bu hareket şimdi haberi var sonuçtaYarın konuşsan ?
Aaa çko merak etmiştim ben sehpaları ama yaaaa
Bence de bir hatırlatma yapmalısın kuzuu
2 gündür bekliyorum ama normalmi bu hareket şimdi haberi var sonuçta
Ayy merakımdan çatlayayım mı o zaman yaniiiikk ya da mesaj attım fotoğraf ile ilgili , dönüş olmadı
O konuşma yapılmadıkça içi içini yiyo insanın anlıyorum seniii.Sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?