2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kulak vermek istemiyorum zaten de işte ne diyeyim cınım ne diyeyim Sıkıldım valla uğraşmıyorum artık böyle şeylerle, başkalarına uyalım, pahalılaşsın yiyelim kazığı oturalım
Ayrıcaa çok uygun değil mii http://www.trendyol.com/6-li-Natural-Supla-Set/UrunDetay/39947/14310650

bugün içim sıkılıyo resmen
Hayırdır inşallaaah kuzucum.
Gerçi ben de gün çabuk bitsin istiyorum sıkıldım şimdidennn

Enee gerçekten de çıok uygunmuş fiyatlarrrr. Ama kare olmayınca neyleyelim biz uygunluğunu

evet yaa kare çok zor bulunuyo ayy bana bakmasıda zevkli gelmiyo artık bu hafta yine düğün var yaaa yoruldum
Bu sene düğünler bitmek bilmedi mi yoksa işin içindeyiz diye mi öyle geliyor acaba
Enee gerçekten de çıok uygunmuş fiyatlarrrr. Ama kare olmayınca neyleyelim biz uygunluğunu
Aa deme benim işime yarar Ama almıycam nişanda bir sürü bişeyler almıştık hatırlamıyorum bile tam, ama gümüş renkli tabaklar falan vardı galiba, annem bana saklamış onları yine.

Hayırdır inşallaaah kuzucum.
Gerçi ben de gün çabuk bitsin istiyorum sıkıldım şimdidennn

Bilmiyorum ya bu hafta iş anlamında iyiydi baya ama bugün sıkıldım nedense boş kalınca sıkılıyorum sanırım kuzu birde evi temizlemek ve bi sürü ütü yapmak lazım

ayyy yok gerçekten bitmedi bu yıl

Aa deme benim işime yarar Ama almıycam nişanda bir sürü bişeyler almıştık hatırlamıyorum bile tam, ama gümüş renkli tabaklar falan vardı galiba, annem bana saklamış onları yine.
Oo gizli çeyizler var demeeeek
Bilmiyorum ya bu hafta iş anlamında iyiydi baya ama bugün sıkıldım nedense boş kalınca sıkılıyorum sanırım kuzu birde evi temizlemek ve bi sürü ütü yapmak lazım
Aynı dert bende de de vaaaar , kader ortağın burada üzülme
Akşam eşim annesine gidecek evle ilgili bişeyler varmış yapılacak.
Ben gitmeyeyim de akşamdan bu işleri halledeyim haftasonu da bize kalsın dedim ama bakalım planım tutacak mı :) Yoksa bırakıp çıkamıyor da insan. Huzursuzluk veriyo resmen

iyidir canım sen ne yapıyorsun

napim canım işteyim çalışıyorum bende seninle aynı durumdayım. İşte canım sıkılıyor bazen iyi giiyor ama geelde sıkıcı hiç çalışmak istemiyorum. Evde kalmak istiyorum sabahları uyanmak zor oluyor. Ev işleri desen aynı dediğin gibi ev çok çabuk karışıyor sürekli toz oluyor çok darlandım

İvitt gizli hazine Ay nolucak yarın da temizlik yapabilirsin ayrıca :)

Yaa evet ama eşim ilk kez hem cumartesi hem pazar izinli olacak , bugün aradan çıksın haftasonu hiç bunlarla vakit kaybedip uğraşmayalşm istediiim. Hem onun işi var sıkılırım ben orda

Bende akşam beraber yapalım diciiim

ooo bir dertli daha napıcaz böyle

ooo bir dertli daha napıcaz böyle
evi dağıık görmeye dayanamıyorum hadi akşamdan temizliyim diyorum ama bu seferde zaman kalmıyor oturum vakit geçirmeye öyle oturursam sabah kalkamıyorum işe gitmek çok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…