Kulak vermek istemiyorum zaten de işte ne diyeyim cınım ne diyeyimFiyatların pahalı olduğu aşikar da @Conchiglia nın da dediği gibi gittikçe pahalılaşıyor. Ve bence de ertelendikçe daha da zorlaşacak ev almak herkes için. Kuzucum ödeyecek olan, o evde yaşayacak olan sizsiniz. Bütçe sizin bütçeniz, hayat sizin hayatınız. Bu durumda kendi hesaplarınızla yola çıkmanız en mantıklısı. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor , hepsine kulak veremezsin neticede. Önemli olan sizin ne düşündüğünüz.
ne güzelmiş ama yuvarlak
Hiç kare yoktu ya, ama fiyatlar aşırı uygun geldi bana. Almıycam da bakması da eğlenceline güzelmiş ama yuvarlak
evet yaa kare çok zor bulunuyo ayy bana bakmasıda zevkli gelmiyo artıkHiç kare yoktu ya, ama fiyatlar aşırı uygun geldi bana. Almıycam da bakması da eğlenceli
Hayırdır inşallaaah kuzucum.bugün içim sıkılıyo resmen
Kulak vermek istemiyorum zaten de işte ne diyeyim cınım ne diyeyimSıkıldım valla uğraşmıyorum artık böyle şeylerle, başkalarına uyalım, pahalılaşsın yiyelim kazığı oturalım
Ayrıcaa çok uygun değil mii http://www.trendyol.com/6-li-Natural-Supla-Set/UrunDetay/39947/14310650
Bu sene düğünler bitmek bilmedi mi yoksa işin içindeyiz diye mi öyle geliyor acabaevet yaa kare çok zor bulunuyo ayy bana bakmasıda zevkli gelmiyo artıkbu hafta yine düğün var yaaa yoruldum
Aa deme benim işime yararEnee gerçekten de çıok uygunmuş fiyatlarrrr. Ama kare olmayınca neyleyelim biz uygunluğunu
Bilmiyorum ya bu hafta iş anlamında iyiydi baya ama bugün sıkıldım nedense boş kalınca sıkılıyorum sanırım kuzu birde evi temizlemek ve bi sürü ütü yapmak lazımHayırdır inşallaaah kuzucum.
Gerçi ben de gün çabuk bitsin istiyorum sıkıldım şimdidennn
Enee gerçekten de çıok uygunmuş fiyatlarrrr. Ama kare olmayınca neyleyelim biz uygunluğunu
ayyy yok gerçekten bitmedi bu yılBu sene düğünler bitmek bilmedi mi yoksa işin içindeyiz diye mi öyle geliyor acaba
Aa deme benim işime yararAma almıycam nişanda bir sürü bişeyler almıştık hatırlamıyorum bile tam, ama gümüş renkli tabaklar falan vardı galiba, annem bana saklamış onları yine.
Oo gizli çeyizler var demeeeekAa deme benim işime yararAma almıycam nişanda bir sürü bişeyler almıştık hatırlamıyorum bile tam, ama gümüş renkli tabaklar falan vardı galiba, annem bana saklamış onları yine.
Aynı dert bende de de vaaaar , kader ortağın burada üzülmeBilmiyorum ya bu hafta iş anlamında iyiydi baya ama bugün sıkıldım nedense boş kalınca sıkılıyorum sanırım kuzu birde evi temizlemek ve bi sürü ütü yapmak lazım
iyidir canım sen ne yapıyorsun
Bilmiyorum ya bu hafta iş anlamında iyiydi baya ama bugün sıkıldım nedense boş kalınca sıkılıyorum sanırım kuzu birde evi temizlemek ve bi sürü ütü yapmak lazım
Ahahah
İvitt gizli hazineOo gizli çeyizler var demeeeek
Aynı dert bende de de vaaaar , kader ortağın burada üzülme
Akşam eşim annesine gidecek evle ilgili bişeyler varmış yapılacak.
Ben gitmeyeyim de akşamdan bu işleri halledeyim haftasonu da bize kalsın dedim ama bakalım planım tutacak mı :) Yoksa bırakıp çıkamıyor da insan. Huzursuzluk veriyo resmen
Bende akşam beraber yapalım diciiimOo gizli çeyizler var demeeeek
Aynı dert bende de de vaaaar , kader ortağın burada üzülme
Akşam eşim annesine gidecek evle ilgili bişeyler varmış yapılacak.
Ben gitmeyeyim de akşamdan bu işleri halledeyim haftasonu da bize kalsın dedim ama bakalım planım tutacak mı :) Yoksa bırakıp çıkamıyor da insan. Huzursuzluk veriyo resmen
ooo bir dertli daha napıcaz böylenapim canım işteyim çalışıyorum bende seninle aynı durumdayım. İşte canım sıkılıyor bazen iyi giiyor ama geelde sıkıcı hiç çalışmak istemiyorum. Evde kalmak istiyorum sabahları uyanmak zor oluyor. Ev işleri desen aynı dediğin gibi ev çok çabuk karışıyor sürekli toz oluyor çok darlandım
Bu daha güzel bir fikir bence deBende akşam beraber yapalım diciiim
evi dağıık görmeye dayanamıyorum hadi akşamdan temizliyim diyorum ama bu seferde zaman kalmıyor oturum vakit geçirmeye öyle oturursam sabah kalkamıyorum işe gitmek çok zor oluyorooo bir dertli daha napıcaz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?