2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

takip et kuzu bidaha yaparlar yakın zamanda :)
Şu ev olayı bi netleşse keşke artık çok sıkıldım Olmayacaksa da 2-3 aya kiralık bakmaya başlanacak, o kadar süre kala eşya alması bilmem nesi her şey son aylara yığılıcak çok sinir bozucu. Ben kafamı baya olacak diye hazırlamışım. Şimdi de ordan burdan birileri çıkıp çıkıp şimdi almayın ev demeye başladı, bundan önce de sizin kiraya çıkmanız çok saçma diyorlardı. Kim ne dese ona yöneliyoruz zaten...

neden öyle diyolar ki ?

Pahalıymış şu an evler, bekleyelimmiş. Ben bişey anlamıyorum artık, kendimiz oturup hesabımızı kitabımızı yapıyoruz, hep birileri çıkıp maydanoz oluyor hemen onun planına dönüyoruz.
Kuzuu siz ne istiyorsanız onu yapın evler pahalı diyolarda evlerin fiyatı hiç düşmüyoki her yıl yeniden artıyo üç yıl önce ev 180 se şimdi 300 olmuş sürekli artıyo ve bence bundan sonra asıl almak daha zor olucak

Bence de öyle..

Pahalıymış şu an evler, bekleyelimmiş. Ben bişey anlamıyorum artık, kendimiz oturup hesabımızı kitabımızı yapıyoruz, hep birileri çıkıp maydanoz oluyor hemen onun planına dönüyoruz.
Fiyatların pahalı olduğu aşikar da @Conchiglia nın da dediği gibi gittikçe pahalılaşıyor. Ve bence de ertelendikçe daha da zorlaşacak ev almak herkes için. Kuzucum ödeyecek olan, o evde yaşayacak olan sizsiniz. Bütçe sizin bütçeniz, hayat sizin hayatınız. Bu durumda kendi hesaplarınızla yola çıkmanız en mantıklısı. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor , hepsine kulak veremezsin neticede. Önemli olan sizin ne düşündüğünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…