ne güzelmiş buhttp://www.morhipo.com/kampanya/detay/5878198/40639/electrolux-t8-zt-3550-hepa-filtreli-supurge
Kızlar kaçan kampanyaya bakın
Kaçtı gitti artıkne güzelmiş bu
takip et kuzu bidaha yaparlar yakın zamanda :)Kaçtı gitti artık
Şu ev olayı bi netleşse keşke artık çok sıkıldımtakip et kuzu bidaha yaparlar yakın zamanda :)
neden öyle diyolar ki ?Şu ev olayı bi netleşse keşke artık çok sıkıldımOlmayacaksa da 2-3 aya kiralık bakmaya başlanacak, o kadar süre kala eşya alması bilmem nesi her şey son aylara yığılıcak çok sinir bozucu. Ben kafamı baya olacak diye hazırlamışım. Şimdi de ordan burdan birileri çıkıp çıkıp şimdi almayın ev demeye başladı, bundan önce de sizin kiraya çıkmanız çok saçma diyorlardı. Kim ne dese ona yöneliyoruz zaten...
Pahalıymış şu an evler, bekleyelimmiş. Ben bişey anlamıyorum artık, kendimiz oturup hesabımızı kitabımızı yapıyoruz, hep birileri çıkıp maydanoz oluyor hemen onun planına dönüyoruz.neden öyle diyolar ki ?
Kuzuu siz ne istiyorsanız onu yapın evler pahalı diyolarda evlerin fiyatı hiç düşmüyoki her yıl yeniden artıyo üç yıl önce ev 180 se şimdi 300 olmuş sürekli artıyo ve bence bundan sonra asıl almak daha zor olucakPahalıymış şu an evler, bekleyelimmiş. Ben bişey anlamıyorum artık, kendimiz oturup hesabımızı kitabımızı yapıyoruz, hep birileri çıkıp maydanoz oluyor hemen onun planına dönüyoruz.
Bence de öyle..Kuzuu siz ne istiyorsanız onu yapın evler pahalı diyolarda evlerin fiyatı hiç düşmüyoki her yıl yeniden artıyo üç yıl önce ev 180 se şimdi 300 olmuş sürekli artıyo ve bence bundan sonra asıl almak daha zor olucak
iyidir canım sen ne yapıyorsunnasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz
Fiyatların pahalı olduğu aşikar da @Conchiglia nın da dediği gibi gittikçe pahalılaşıyor. Ve bence de ertelendikçe daha da zorlaşacak ev almak herkes için. Kuzucum ödeyecek olan, o evde yaşayacak olan sizsiniz. Bütçe sizin bütçeniz, hayat sizin hayatınız. Bu durumda kendi hesaplarınızla yola çıkmanız en mantıklısı. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor , hepsine kulak veremezsin neticede. Önemli olan sizin ne düşündüğünüz.Pahalıymış şu an evler, bekleyelimmiş. Ben bişey anlamıyorum artık, kendimiz oturup hesabımızı kitabımızı yapıyoruz, hep birileri çıkıp maydanoz oluyor hemen onun planına dönüyoruz.
Bunu ben de merak ediyoruuuummneden artık konuşmuyoruz
Bunu ben de merak ediyoruuuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?