• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy merakımdan çatlayayım mı o zaman yaniiii :KK70:
Benim kafamda canlandırdığım renkler di ya bi de o yüzden daha fena merak ettim şimdi

O konuşma yapılmadıkça içi içini yiyo insanın anlıyorum seniii.
Ama çalışanalrın dertleri onları da ilgilendirmediğinden olacak ki böyle şeyleri pek akıllarında tutmuyorlar , ya da vakit ayıramıyorlar öncelik hep başka şeylerde.
Çok gıcık bir durum ama artık bir dahaki gelişinde söylemesini beklemeyip sen git madem kuzu.
Aynen öyle içim içimi yiyor ve hafıza kaybı yaşıyorum iki gündür yine :KK11: Stres tetikliyor bu durumu :KK51:
Olmadı bir üst makamlamı konuşsam diye düşünüyorum şimdi

Aynen öyle içim içimi yiyor ve hafıza kaybı yaşıyorum iki gündür yine :KK11: Stres tetikliyor bu durumu :KK51:
Olmadı bir üst makamlamı konuşsam diye düşünüyorum şimdi
Bak yaa, sen de hala doktora gitmiyorsun yani. Vallahi delirteceksin bence sen bizi,, gerçekten kızıyorum...
Ayrıca konuş tabi canım kendi kendini bu hale getireceğine , değer mi hiç

Bak yaa, sen de hala doktora gitmiyorsun yani. Vallahi delirteceksin bence sen bizi,, gerçekten kızıyorum...
Ayrıca konuş tabi canım kendi kendini bu hale getireceğine , değer mi hiç

Şu belirsizlik geçsin gidicem kuzucum stres yüzünden oluyor işte :(

Ayy merakımdan çatlayayım mı o zaman yaniiii :KK70:
Benim kafamda canlandırdığım renkler di ya bi de o yüzden daha fena merak ettim şimdi

O konuşma yapılmadıkça içi içini yiyo insanın anlıyorum seniii.
Ama çalışanalrın dertleri onları da ilgilendirmediğinden olacak ki böyle şeyleri pek akıllarında tutmuyorlar , ya da vakit ayıramıyorlar öncelik hep başka şeylerde.
Çok gıcık bir durum ama artık bir dahaki gelişinde söylemesini beklemeyip sen git madem kuzu.

özel olarak atarım sana :confused::KK8:

Evet hasta ediyorlar resmen insanı saygıszılık yani 5 dknı ayır konuş dimi ama :KK12:
Ayrıca bende isterim foto:-)

anlayışlı iş veren görmedim henüz, o yüzden sadece sen kendini önemse lütfen..senin sağlığından değerli değil dimi ?

nasıl atayım fikir verin bana :KK53::KK51:

Şu belirsizlik geçsin gidicem kuzucum stres yüzünden oluyor işte :KK43:
Git mutlaka kuzu artık gerçekten...
Belirsizliği de yok etmek için bence konuşabileceğin kim varsa onunla konuş. Diğeriyle görüşmen zaman alacak belli ki.
özel olarak atarım sana :confused::KK8:
Heyoo tamam :D
anlayışlı iş veren görmedim henüz, o yüzden sadece sen kendini önemse lütfen..senin sağlığından değerli değil dimi ?

sosyal mecralara başvurulabilir :D :d :D

Değil tabi ki doğru söylüyorsun :(
Eposta olarak göndermeye çalışırken küçültmeyi seçip öyle atabilirsin aslında

Git mutlaka kuzu artık gerçekten...
Belirsizliği de yok etmek için bence konuşabileceğin kim varsa onunla konuş. Diğeriyle görüşmen zaman alacak belli ki.

Heyoo tamam :KK70:

sosyal mecralara başvurulabilir :KK70: :d :KK70:

Onu ezip bir üstüne gidebilirim işte :-)

Merhaba, ben Dekorazon'dan bu lambaderi sipariş verdim. Siz hangisini almıştınız?

G5ARa6.jpg

Ayy kızlar sabahtan beri hiç bildirim gelmemiş bana :KK57: @blisss sen hatırlatmazsan hiç konuşmazlar, ayrıca sadece stresten olacak olsa bu hafıza kaybı, her insan balık sürüsü gibi gezerdi. Git artık bir an önce doktora :/

Ayy kızlar sabahtan beri hiç bildirim gelmemiş bana :KK57: @blisss sen hatırlatmazsan hiç konuşmazlar, ayrıca sadece stresten olacak olsa bu hafıza kaybı, her insan balık sürüsü gibi gezerdi. Git artık bir an önce doktora :/
Ay banada bildirim gelmemişş ahah çok güldüm balık sürüsü gibimi gezerdi :D

Öyle tabi, bu devirde stressiz insan mı kaldı :KK53:
ay ben buaralar hiç iyi değilim kafamda kırk tilki dönüyor işi bırakmak istiyorum sonra diyorum kızım nereye bırakıosun borç var başka iş bul diyorum sonra kocanda burda otur oturduğun yerde diyorum ama bu saçmalıklar geliyo sonra aklıma aman karmakarışığım ben :KK53::KK53:

Back