- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
Bugün gün baya bi aymış bizegünaydınnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün gün baya bi aymış bizegünaydınnnn
Bizde inşallah 30 nisanda yapıcaz düğünü tarih kararlaştırıldı gibi salon bakıcaz bu hafta sonumayıs 2016 düğünümüz nasip olursa tesekkur ederim
Ben gecelik olarak siyah inciden birde kompedan penti gibi mağazalardan alışveriş yaptım. Markafoni trendyolada geliyor iç giyim mağzaları oraları takip et derimgecelik vb. konusunda bana yardımcı olurmusunuz internetten bakıyorum ama nereye bakıcagımıda bilmiyorum açıkçası
bennn geldimmm :)Kimseler yok muuu :)
Hoşgeldşn kuzuuu :)bennn geldimmm :)
hoşbuldummm :) evet yaa kimsecikler yokHoşgeldşn kuzuuu :)
Yine bir sessizlik çöktü üstümüze yaaa
kendi kendimize nazar mı değdirdik noldu anlamadım kiiihoşbuldummm :) evet yaa kimsecikler yok
oh hoşgeldin sen de kuzucuumbende geldim kızlarr
hoşgeldinnn :)bende geldim kızlarr
olabilir napsakkikendi kendimize nazar mı değdirdik noldu anlamadım kiii
olabilir napsakki
herhalde ben hariç herkes yoğun gibiii :)Kızlar bu aralar herkes yoğun herhalde
Ayy var mı gelişme kuzu yaaaa, lütfen olsuuundekorazon peşindeyim
henüz yok sabhatan beride kendilerine ulaşmaya çalışıyorum. yarım saattir hatta bekliyorum. 14 kişi vardı şuan 5 kişi kaldı inatla bekliyorumAyy var mı gelişme kuzu yaaaa, lütfen olsuuun
Haha dün ben de inatla bekledim kuzu 17 kişiyle başladım 22. dakikada bağlandım. Ha gayret diyorum !henüz yok sabhatan beride kendilerine ulaşmaya çalışıyorum. yarım saattir hatta bekliyorum. 14 kişi vardı şuan 5 kişi kaldı inatla bekliyorum