- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
ama kuzu buraya bişey yazınca bildirim gelmiyomu sana
yok gelmedi ki, senin etiketlemen gözüktü sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama kuzu buraya bişey yazınca bildirim gelmiyomu sana
Aa vivense hatta v i v e n s esite ismi çıkmadı heralde
Hahah sabahtan beri bahçede oturduyosun görmedik sanma cınııııım
Deme yaaa öyle ayyderse geç kalmış gibi hissettim ya , yapılır mı bu
Heh yine can alıcı noktadan yakaladın tebrik ediyorumHahah sabahtan beri bahçede oturduyosun görmedik sanma cınııııım
500 ne yaa ayy içime oturdukızlar konu akış verişten açılmışken, benimde zigon sehpa almam lazım hafta sonu mağazalara baktık o neydi öyle abartısız 500 tl ye zigon vardı siz bütçesini bilen hatunlar nereden almıştınız? sanırım @Conchiglia sen netten almıştın
Ayyy orta sehpaya 500 lira vermeye kıyamam ben ki kıymadım da zatenkızlar konu akış verişten açılmışken, benimde zigon sehpa almam lazım hafta sonu mağazalara baktık o neydi öyle abartısız 500 tl ye zigon vardı siz bütçesini bilen hatunlar nereden almıştınız? sanırım @Conchiglia sen netten almıştın
Hihihi tişikirleerHeh yine can alıcı noktadan yakaladın tebrik ediyorum
Hadiii yaa bana hep geliyoO konuda hakkını yedirmem , zaman zaman gelmiyor vallahi
Ben bakıyorum orda kimse yok hop diğer tarafa. Manuel bir şekilde arıyorum sizi ne yapayım
neysekiii tek başına oturmana gönlümüz razı gelmediyok gelmedi ki, senin etiketlemen gözüktü sadece
evett gayette güzel geldiler :)kızlar konu akış verişten açılmışken, benimde zigon sehpa almam lazım hafta sonu mağazalara baktık o neydi öyle abartısız 500 tl ye zigon vardı siz bütçesini bilen hatunlar nereden almıştınız? sanırım @Conchiglia sen netten almıştın
Deme yaaa öyle ayy
Heh yine can alıcı noktadan yakaladın tebrik ediyorum
500 ne yaa ayy içime oturdu
Ayyy yok o kadar da değil bence ama şu an canlandırdım gözümde daha bi güldümlisede bir kız vardı, sınıfta espri yapıldığında herkesle birlikte güler, daha sonra neye gülüyorlar diye sıra arkadaşına sorardı onunla aynı hissiyatı hissediyorum şu an
vallahi 500 tl bile zigon var, gözümle gördüm yani
Ayyy hahaha yine çok fena güldüm o nası bişeymiş öyle yalisede bir kız vardı, sınıfta espri yapıldığında herkesle birlikte güler, daha sonra neye gülüyorlar diye sıra arkadaşına sorardı onunla aynı hissiyatı hissediyorum şu an
vallahi 500 tl bile zigon var, gözümle gördüm yani
Ayyy orta sehpaya 500 lira vermeye kıyamam ben ki kıymadım da zaten
Hatunlar şimdi güzel bir yol gösterirler kuzu ortalama 200-250 ye aldını diye hatırlıyorum amaa.
Hihihi tişikirleer
evett gayette güzel geldiler :)
gittigidiyordan canım :) adı mobilyakervanı hatta instagramdada vargördüm gördüm baktım şimdi albümüne bende öyle renkli renkli istiyorum nerden aldın ki
Ayyy yok o kadar da değil bence ama şu an canlandırdım gözümde daha bi güldüm
Ayrıca o ne ama yazık günah biz yatak odası takımını 1500e halledicez 3 zigon parası mı yani
Ne o ifade öyle, kendi başına çorap ördüğünü mü simgeliyor yoksa nişanlının başına öreceğin çorapları mı?Bu arada 186 gün kalmışş
Ayyy hahaha yine çok fena güldüm o nası bişeymiş öyle ya
gittigidiyordan canım :) adı mobilyakervanı hatta instagramdada var