• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar konu akış verişten açılmışken, benimde zigon sehpa almam lazım :KK53: hafta sonu mağazalara baktık o neydi öyle :KK57: abartısız 500 tl ye zigon vardı :KK57: siz bütçesini bilen hatunlar nereden almıştınız? sanırım @Conchiglia sen netten almıştın :KK55:

derse geç kalmış gibi hissettim ya , yapılır mı bu :KK69:o_O
Deme yaaa öyle ayy :D:D:D
Hahah sabahtan beri bahçede oturduyosun görmedik sanma cınııııım :KK70: :KK70:
Heh yine can alıcı noktadan yakaladın tebrik ediyorum :D
kızlar konu akış verişten açılmışken, benimde zigon sehpa almam lazım :KK53: hafta sonu mağazalara baktık o neydi öyle :KK57: abartısız 500 tl ye zigon vardı :KK57: siz bütçesini bilen hatunlar nereden almıştınız? sanırım @Conchiglia sen netten almıştın :KK55:
500 ne yaa ayy içime oturdu :D

Ayyy orta sehpaya 500 lira vermeye kıyamam ben ki kıymadım da zaten :D
Hatunlar şimdi güzel bir yol gösterirler kuzu ortalama 200-250 ye aldını diye hatırlıyorum amaa.
Heh yine can alıcı noktadan yakaladın tebrik ediyorum :KK70:
Hihihi tişikirleer :D :D

Deme yaaa öyle ayy :KK70::KK70::KK70:

Heh yine can alıcı noktadan yakaladın tebrik ediyorum :KK70:

500 ne yaa ayy içime oturdu :KK70:

lisede bir kız vardı, sınıfta espri yapıldığında herkesle birlikte güler, daha sonra neye gülüyorlar diye sıra arkadaşına sorardı :KK53::KK53: onunla aynı hissiyatı hissediyorum şu an :confused:

vallahi 500 tl bile zigon var, gözümle gördüm yani :KK53:

lisede bir kız vardı, sınıfta espri yapıldığında herkesle birlikte güler, daha sonra neye gülüyorlar diye sıra arkadaşına sorardı :KK53::KK53: onunla aynı hissiyatı hissediyorum şu an :confused:

Ayyy yok o kadar da değil bence ama şu an canlandırdım gözümde daha bi güldüm :KK70::KK70:
Ayrıca o ne ama yazık günah biz yatak odası takımını 1500e halledicez :KK70::KK70: 3 zigon parası mı yani :KK70::KK70:

Ayyy hahaha yine çok fena güldüm o nası bişeymiş öyle ya :D :D :D

Ayyy orta sehpaya 500 lira vermeye kıyamam ben ki kıymadım da zaten :KK70:
Hatunlar şimdi güzel bir yol gösterirler kuzu ortalama 200-250 ye aldını diye hatırlıyorum amaa.

Hihihi tişikirleer :KK70: :KK70:

ayy bende vermem , verdirmem..600 tl ye de orta sehpa vardı düşün :KK53: saçmalık :KK69:

Ayyy yok o kadar da değil bence ama şu an canlandırdım gözümde daha bi güldüm :KK70::KK70:
Ayrıca o ne ama yazık günah biz yatak odası takımını 1500e halledicez :KK70::KK70: 3 zigon parası mı yani :KK70::KK70:

:KK70::KK70: bende saf gibi güldüm kendime de

ya zaten abartı fiyat , bizde hiç ciddiye almadık :KK55:

Back