• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ahahah :KK70: İnanmıyorum ya sana gerçekten artık :KK70: Ben de hayal meyal okuyorum kime okutacak bunlar topiği kim okutuyo diyorum :KK70:
HAhah hacıya hocaya işte kuzu, başka kimse derdimize derman olamaz çünkü :D
ahhaahh olabilir :KK70: :KK70: iş durumu nasıl kuzu ?
Ay hiçbir gelişme yok henüz kuzuu, bekliyorum bakalım bişey çıkacak mı diye...

Mrs Pink Mrs Pink canım sonunda ulaştım. tedarikçiden direkt olarak kargolandığı için takip numarasını giremeyebiliyorlar sisteme ama süreniz dolmuş mutlaka kargolanmıştır dedi sisteme baktı. sonrada bilgi göremiyorum mutlaka göndermişlerdir tedairkçiyle görüşüp size dönüş yapalım dedi :(

Mrs Pink Mrs Pink canım sonunda ulaştım. tedarikçiden direkt olarak kargolandığı için takip numarasını giremeyebiliyorlar sisteme ama süreniz dolmuş mutlaka kargolanmıştır dedi sisteme baktı. sonrada bilgi göremiyorum mutlaka göndermişlerdir tedairkçiyle görüşüp size dönüş yapalım dedi :KK43:

Pöff gıcık oldum bunlara ya, muamma yani ne olacağı hala.. Kimbilir ne durumda. Dün de bana üretimiyle ilgili problem var , ellerinde yokmuş gibi bişeyler de gevelemişlerdi anlamadım bu işi ben :(

Pöff gıcık oldum bunlara ya, muamma yani ne olacağı hala.. Kimbilir ne durumda. Dün de bana üretimiyle ilgili problem var , ellerinde yokmuş gibi bişeyler de gevelemişlerdi anlamadım bu işi ben :KK43:
üretiminde sıkıntı olan bir ürünü neden hala kampanyalı satışı sunarlar anlamıyorum :( iptal edicem en son o olacak ama böyle uygunu da bulamayız :(

üretiminde sıkıntı olan bir ürünü neden hala kampanyalı satışı sunarlar anlamıyorum :KK43: iptal edicem en son o olacak ama böyle uygunu da bulamayız :KK43:
Ya işte 20 lira farkı var aynı modelin o koltuk ve üniteyi aldığım sitede.
Baştan bilseydim böyle olacağını oradan alırdım yaa :( Ne olacak verildi mi verilmedi mi bilsem yine iptal edicem de böyle bilinmemesi çok saçma

Ya işte 20 lira farkı var aynı modelin o koltuk ve üniteyi aldığım sitede.
Baştan bilseydim böyle olacağını oradan alırdım yaa :KK43: Ne olacak verildi mi verilmedi mi bilsem yine iptal edicem de böyle bilinmemesi çok saçma
hangi siteydi orası canım

hangi siteydi orası canım
vivense.com kuzu
Ya köşe koltuk aldım 15 gün dedi 5. gün gönderdi üniteyi aldım 17-18 gün diyodu 2 güne falan da onu gönderdi. O açıdan çok seviyorum orayı ben. İlk alışverişe de %5 indirim varmış bişey değiştirmiyo gerçi pek ama olsun :)

kadinlarkulubu.com kuzu
Ya köşe koltuk aldım 15 gün dedi 5. gün gönderdi üniteyi aldım 17-18 gün diyodu 2 güne falan da onu gönderdi. O açıdan çok seviyorum orayı ben. İlk alışverişe de %5 indirim varmış bişey değiştirmiyo gerçi pek ama olsun :)
site ismi çıkmadı heralde

Back