- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
Ahahah İnanmıyorum ya sana gerçekten artık Ben de hayal meyal okuyorum kime okutacak bunlar topiği kim okutuyo diyorumTopiği okutayım diyorum ne dersin
Ay sıkılmaktan da sıkıldım, değişik bir boyuta geçiş yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah İnanmıyorum ya sana gerçekten artık Ben de hayal meyal okuyorum kime okutacak bunlar topiği kim okutuyo diyorumTopiği okutayım diyorum ne dersin
ahhaahh olabilir iş durumu nasıl kuzu ?Topiği okutayım diyorum ne dersin
HAhah hacıya hocaya işte kuzu, başka kimse derdimize derman olamaz çünküAhahah İnanmıyorum ya sana gerçekten artık Ben de hayal meyal okuyorum kime okutacak bunlar topiği kim okutuyo diyorum
Ay hiçbir gelişme yok henüz kuzuu, bekliyorum bakalım bişey çıkacak mı diye...ahhaahh olabilir iş durumu nasıl kuzu ?
Mrs Pink canım sonunda ulaştım. tedarikçiden direkt olarak kargolandığı için takip numarasını giremeyebiliyorlar sisteme ama süreniz dolmuş mutlaka kargolanmıştır dedi sisteme baktı. sonrada bilgi göremiyorum mutlaka göndermişlerdir tedairkçiyle görüşüp size dönüş yapalım dedi
Sorma kuzu yaaa hala gelmedi işte durum da belirsiz görüldüğü gibisizin lambaderler hala gelmedimi ya kaç gün oldu
üretiminde sıkıntı olan bir ürünü neden hala kampanyalı satışı sunarlar anlamıyorum iptal edicem en son o olacak ama böyle uygunu da bulamayızPöff gıcık oldum bunlara ya, muamma yani ne olacağı hala.. Kimbilir ne durumda. Dün de bana üretimiyle ilgili problem var , ellerinde yokmuş gibi bişeyler de gevelemişlerdi anlamadım bu işi ben
Sorma kuzu yaaa hala gelmedi işte durum da belirsiz görüldüğü gibi
İlk kez alışveriş yapmıştım burdan çok sinir oldum kendilerine
Ya işte 20 lira farkı var aynı modelin o koltuk ve üniteyi aldığım sitede.üretiminde sıkıntı olan bir ürünü neden hala kampanyalı satışı sunarlar anlamıyorum iptal edicem en son o olacak ama böyle uygunu da bulamayız
hadi inşallah çıkar kuzuHAhah hacıya hocaya işte kuzu, başka kimse derdimize derman olamaz çünkü
Ay hiçbir gelişme yok henüz kuzuu, bekliyorum bakalım bişey çıkacak mı diye...
İnşallah kuzucum inşallahhhadi inşallah çıkar kuzu
hangi siteydi orası canımYa işte 20 lira farkı var aynı modelin o koltuk ve üniteyi aldığım sitede.
Baştan bilseydim böyle olacağını oradan alırdım yaa Ne olacak verildi mi verilmedi mi bilsem yine iptal edicem de böyle bilinmemesi çok saçma
vivense.com kuzuhangi siteydi orası canım
ama kuzu buraya bişey yazınca bildirim gelmiyomu sanaderse geç kalmış gibi hissettim ya , yapılır mı bu
Hahah sabahtan beri bahçede oturduyosun görmedik sanma cınııııımderse geç kalmış gibi hissettim ya , yapılır mı bu
O konuda hakkını yedirmem , zaman zaman gelmiyor vallahiama kuzu buraya bişey yazınca bildirim gelmiyomu sana
site ismi çıkmadı heraldekadinlarkulubu.com kuzu
Ya köşe koltuk aldım 15 gün dedi 5. gün gönderdi üniteyi aldım 17-18 gün diyodu 2 güne falan da onu gönderdi. O açıdan çok seviyorum orayı ben. İlk alışverişe de %5 indirim varmış bişey değiştirmiyo gerçi pek ama olsun :)