- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
O boyaların hepsini ele geçirmedikçe durduramayız o sanatçı ruh çıkmış artık yapacak bir şey yokdurmicak sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O boyaların hepsini ele geçirmedikçe durduramayız o sanatçı ruh çıkmış artık yapacak bir şey yokdurmicak sanırım
Saygılar efeniiimmmAsıl bi sanatçının böyle tekliflerle gelmesi bizim gururumuzu okşadı
Ayy hahahah karnım ağrıdıdurmicak sanırım
sen yakınsın kuzu el atıverO boyaların hepsini ele geçirmedikçe durduramayız o sanatçı ruh çıkmış artık yapacak bir şey yok
ayy benimdee zaten ağrıyodu iyice ağrılarım arttıSaygılar efeniiimmm
Ayy hahahah karnım ağrıdı
O boyaların hepsini ele geçirmedikçe durduramayız o sanatçı ruh çıkmış artık yapacak bir şey yok
Aa ne kadar da kalp kıran cümlelersen yakınsın kuzu el atıver
nereye gidiyosun yineAa ne kadar da kalp kıran cümleler
Ben biraz hava alayım çıkıp en iyisi bu böyle olmayacak
Bence h&menereye gidiyosun yine
olabilitesi yüksekBence h&me
nereye gidiyosun yine
Aaay hayııır! Kaşla göz arasında kimliğmii değiştirdim geldim. Ama yeni kütüğüme alışamıyorum şuan ya of çok fenaaBence h&me
hayırlı olsun kuzuAaay hayııır! Kaşla göz arasında kimliğmii değiştirdim geldim. Ama yeni kütüğüme alışamıyorum şuan ya of çok fenaa
Tişikirler kuzucuuum :)hayırlı olsun kuzu
kıyamam kuzuu oysa bizimki cuma gelseydinnn rahat edebilirdin bak :)ayyy burnumdan geldi tatil , daha yeni işler bitti
kıyamam kuzuu oysa bizimki cuma gelseydinnn rahat edebilirdin bak :)
naptınn tatilde :)kırk yılın başında bulmuşum bu fırsatı