Belki de tam tersi olur sanat eseri çıkar ortayaHahaha neden köreltmeye çalışıyosunuz içimdeki tasarımcıyı. Herşeyi eskiticem işte herşeyiiii!
Hahah ne yalan söyleyeyim çok doğru bir noktaya değindin kuzu
Haha bakarsın ünlü bir eskitme ustası olurum falan kimbilir di miBelki de tam tersi olur sanat eseri çıkar ortaya
dimiii yanıma aldırııciimHmm okudum şimdi parkelere eskitme falanHemen iş bulmalıyız bu kız evde oturmamalı
bu eskitme merakı nerden geldi sana merak ettim şimdi körelme canımmHahaha neden köreltmeye çalışıyosunuz içimdeki tasarımcıyı. Herşeyi eskiticem işte herşeyiiii!
Hahah ne yalan söyleyeyim çok doğru bir noktaya değindin kuzu
Haha evet işte ben de bu yüzden özüne girmeye çalışıyordumdimiii yanıma aldırııciim
Haha bakarsın ünlü bir eskitme ustası olurum falan kimbilir di mi
dimiii yanıma aldırııciim
Haha evet işte ben de bu yüzden özüne girmeye çalışıyordum
Bizimkisinin bir usta -çırak ilişkisi olacağı belliydi zaten , akder ağlarını örmüş baksana
Uuu baya beni arıyormuşsunuz siz, işte burdayım!kuzucuuum sana hep iş var kop gel hemen bizde tam eskitme ustası arıyoduk
Allahım seni elinde fırçayla hayal ediyorum sürekli yaaHahaha neden köreltmeye çalışıyosunuz içimdeki tasarımcıyı. Herşeyi eskiticem işte herşeyiiii!
Haha bakarsın ünlü bir eskitme ustası olurum falan kimbilir di mi
Cümleyi okurken kafamda bir sonraki aşamanın ne olacağını kurdum ve birebir aynısını yazmışsınçırak değil lütfen o artık kalfalık seviyesinde bu eskitme işinde ustalık eserini Auralee nın evinde yapıcak
çırak değil lütfen o artık kalfalık seviyesinde bu eskitme işinde ustalık eserini Auralee nın evinde yapıcak
Hahah ay ne dedi ya, gözümde canlandı şuanAllahım seni elinde fırçayla hayal ediyorum sürekli yaamario gibi zıplayıp her bi yeri eskitme yapan Mrs Pink
Neyseki seni buldukk evett , çok duygulandımm şu andaBizimkisinin bir usta -çırak ilişkisi olacağı belliydi zaten , akder ağlarını örmüş baksana
Uuu baya beni arıyormuşsunuz siz, işte burdayım!
Allahım seni elinde fırçayla hayal ediyorum sürekli yaamario gibi zıplayıp her bi yeri eskitme yapan Mrs Pink
Cümleyi okurken kafamda bir sonraki aşamanın ne olacağını kurdum ve birebir aynısını yazmışsın
Allahım ne diyeyim vallahi karnım ağrıdıNasıl da mutlu oldum şimdi bak görüyomusun!
Ustalık eserii ortaya çıkarmak için öyle heyecanlıyım ki bilemezsiniz. HaydiAuralee işlemleri hızlandırın , içimdeki sanatçıyı tutamıyorum . Daha siz almadan bir gece ansızın boyaysım var
Hahah ay ne dedi ya, gözümde canlandı şuan
Nasıl da mutlu oldum şimdi bak görüyomusun!
Ustalık eserii ortaya çıkarmak için öyle heyecanlıyım ki bilemezsiniz. HaydiAuralee işlemleri hızlandırın , içimdeki sanatçıyı tutamıyorum . Daha siz almadan bir gece ansızın boyaysım var
Hahah ay ne dedi ya, gözümde canlandı şuan
Oo ne haddimeartık aynı şeyleri düşünebiliyoruz şikayetci değilsin dimi ustalık eserini oluşturmasından
Haha sanat sanat için falan değil, resmen benim içinmiş meğer ya!sanatçı coştu, sakin olll şampiyon
teşekkür ederiz sanatçının yanında olduğunuz için bu çok önemli gerçektenOo ne haddime
Asıl bi sanatçının böyle tekliflerle gelmesi bizim gururumuzu okşadıteşekkür ederiz sanatçının yanında olduğunuz için bu çok önemli gerçekten
Haha sanat sanat için falan değil, resmen benim içinmiş meğer ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?