2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahaha neden köreltmeye çalışıyosunuz içimdeki tasarımcıyı. Herşeyi eskiticem işte herşeyiiii!
Allahım seni elinde fırçayla hayal ediyorum sürekli yaa mario gibi zıplayıp her bi yeri eskitme yapan Mrs Pink
Haha bakarsın ünlü bir eskitme ustası olurum falan kimbilir di mi

çırak değil lütfen o artık kalfalık seviyesinde bu eskitme işinde ustalık eserini Auralee nın evinde yapıcak
Cümleyi okurken kafamda bir sonraki aşamanın ne olacağını kurdum ve birebir aynısını yazmışsın

çırak değil lütfen o artık kalfalık seviyesinde bu eskitme işinde ustalık eserini Auralee nın evinde yapıcak

Nasıl da mutlu oldum şimdi bak görüyomusun!
Ustalık eserii ortaya çıkarmak için öyle heyecanlıyım ki bilemezsiniz. Haydi Auralee işlemleri hızlandırın , içimdeki sanatçıyı tutamıyorum . Daha siz almadan bir gece ansızın boyaysım var
Allahım seni elinde fırçayla hayal ediyorum sürekli yaa mario gibi zıplayıp her bi yeri eskitme yapan Mrs Pink
Hahah ay ne dedi ya, gözümde canlandı şuan

artık aynı şeyleri düşünebiliyoruz şikayetci değilsin dimi ustalık eserini oluşturmasından

Allahım ne diyeyim vallahi karnım ağrıdı

sanatçı coştu, sakin olll şampiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…