2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sizde kalmamışmıydı ilk zaman ondan hazetmedim ayy ver süpürgeyi eşin yapsın sende tozunu al biz öyle yaparız genelde hafta içi

Eh o zaman git tabii haklısın .
Aynen öyle yapacaksın kuzu artık yani , çalışıyorsun neticede eve geldiğin saat belli, ne varsa oturup yiyeceksiniz birlikte. Bir beklentileri olmamalı zaten takılma o yüzden. Evi de bu akşam dönünce biraz derler toparlarsın süpürgende sessiz sayılır zaten açarsın kısaca bi tamam :)
İlk günden yatıya kalanlar değil miydi
Ayy onu unutmuşm ben hepten Ama aynı abi değilmiş zaten :))
tabikiii kuzu sen gidene kadar baya toparlar ya laf ettirmez kendine
Aay sağol kuzuu Öyle deme ama , adamlar en zor nasıl yapılabilir diyi düşünüp öyle göndermişlermişşşşş.. Şimdi de öyle dedi hahahah

tabi sende o paket içeriğini görerek özellikle aldın işkence olsun die

ayyy ne güldüm şu an

Katılıyorum yemekten önce temizlik, sonra vakit kalırsa yemek. Olmadı gelirken bişeyler getirsenize evde yemek yok yüzsüzlüğüne bile vurabilirim ben

@blisss ay hiç takılma canım, çalışan insansın sonuçta..kızların dediği gibi bölüşerek yapın ev işini.. menün zaten hazır..

bilmiyorum bana mı öyle geliyor da, yeni evliler biraz yalnız bırakılmaz mı ya?

hahah evet kuzu aynen öyle temizliği akşamdan halletmeye çalışıcam bakalım olduğu kadar artık
sizde kalmamışmıydı ilk zaman ondan hazetmedim ayy ver süpürgeyi eşin yapsın sende tozunu al biz öyle yaparız genelde hafta içi
Bu diğer abisi canım..Bizim ki kendi isterse yapar ben söyleyince yapmıyor kuzum ya
Aynen dediğin gibi olacak canım idare edicem bir şekilde çalıştığımızı bile bile geliyorlar nasılsa gerildim ama çok

Katılıyorum yemekten önce temizlik, sonra vakit kalırsa yemek. Olmadı gelirken bişeyler getirsenize evde yemek yok yüzsüzlüğüne bile vurabilirim ben
mantıklı
valla ben galiba bir aydan sonra misafire başladım bu haftasonuı boş gözüküyorum ama sonraki hafta gene bir yatılı misafir

hadi ya olsun bunuda sevmedim o zaman :) bence menüde iyi yeter yani
Hhahah bunuda sevmedik
Öff ben de bir gülüp bir ağlıyorum şuan içimden
Deli eder beni bu akşam bu adam. Akşama evde curcuna var size ses kaydı getireyim eğlenirsiniz hahah
Ah kuzum kıyamam ya senin ki çok sinirlenmiş herhalde. Ama senin suçun ne ki burda
Ah canım bıramkıyorlar işte anlamıyorum bende

Hadiii ya sen yinede yavaş yavaş alıştır kuzu yapsın çok yorulursun öbür türlü neysee gerilme en azından hafatsonu gelmiolar cumartesi akşamıda hiç sevmemde ben

Ah kuzum kıyamam ya senin ki çok sinirlenmiş herhalde. Ama senin suçun ne ki burda
Ay işte en merake ttiğim konuda o "benim suçum ne?" Sinirlenmekten çok gerildi o, hiç sevmez de böyle şeyleri. Bir de zor olunca böyle tadından yenmiyo işte kendisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…