- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
en sevmediğim şey zamansız gelen misafiray bende ya
sizde kalmamışmıydı ilk zaman ondan hazetmedimYa kadın oturdu istediklerimi yaptı dün işten gelip kuzenimde geliyor neden iptal edeyim ki birde yedi çeyrek gibi evde oluyoruz sekize doğru geleceklermişTaze fasülye var evde yanına pilav yaparım birde salata yeter işte ama temizlik sorun hafta içi hiç yapamamıştım süpürge falan
Ne olmuştu ki hazetmemiştin hatırlamıyorumHay allahım söyledik çalışıyoruz diye amaa
Öyle olacak kuzu yemek yapmıştım dün yanına bir iki şey yaparım tamam işte
Ya kadın oturdu istediklerimi yaptı dün işten gelip kuzenimde geliyor neden iptal edeyim ki birde yedi çeyrek gibi evde oluyoruz sekize doğru geleceklermişTaze fasülye var evde yanına pilav yaparım birde salata yeter işte ama temizlik sorun hafta içi hiç yapamamıştım süpürge falan
Ayy onu unutmuşm ben heptenİlk günden yatıya kalanlar değil miydi
Aay sağol kuzuutabikiii kuzusen gidene kadar baya toparlar ya laf ettirmez kendine
tabi sende o paket içeriğini görerek özellikle aldınEh o zaman git tabii haklısın .
Aynen öyle yapacaksın kuzu artık yani , çalışıyorsun neticede eve geldiğin saat belli, ne varsa oturup yiyeceksiniz birlikte. Bir beklentileri olmamalı zaten takılma o yüzden. Evi de bu akşam dönünce biraz derler toparlarsın süpürgende sessiz sayılır zaten açarsın kısaca bi tamam :)
Ayy onu unutmuşm ben heptenAma aynı abi değilmiş zaten :))
Aay sağol kuzuuÖyle deme ama , adamlar en zor nasıl yapılabilir diyi düşünüp öyle göndermişlermişşşşş.. Şimdi de öyle dedi hahahah
hadi ya olsun bunuda sevmedim o zaman :) bence menüde iyi yeter yanihee bu yatılı kalan başka abiydi kızlar
Tabii canım benim de işim o zaten. Hep en zorunu seçerim özenletabi sende o paket içeriğini görerek özellikle aldınişkence olsun die
ayyy ne güldüm şu anEh o zaman git tabii haklısın .
Aynen öyle yapacaksın kuzu artık yani , çalışıyorsun neticede eve geldiğin saat belli, ne varsa oturup yiyeceksiniz birlikte. Bir beklentileri olmamalı zaten takılma o yüzden. Evi de bu akşam dönünce biraz derler toparlarsın süpürgende sessiz sayılır zaten açarsın kısaca bi tamam :)
Aay sağol kuzuuÖyle deme ama , adamlar en zor nasıl yapılabilir diyi düşünüp öyle göndermişlermişşşşş.. Şimdi de öyle dedi hahahah
Öff ben de bir gülüp bir ağlıyorum şuan içimdenayyy ne güldüm şu an
Katılıyorum yemekten önce temizlik, sonra vakit kalırsa yemek. Olmadı gelirken bişeyler getirsenize evde yemek yok yüzsüzlüğüne bile vurabilirim benozaman abilerin hepsi sinir bozucuymuş
şaka bir yanada hafta içi gelen kişi çok bişi beklemesin. bence eve gider gitmez sen evini toparla yemeği onlar geldiğinde yapıyorda olsan sorun olmaz sonuçta eve yeni girmiş oluyorsun
En sevdiği işkence yöntemidirtabi sende o paket içeriğini görerek özellikle aldınişkence olsun die
hahah evet kuzu aynen öyle temizliği akşamdan halletmeye çalışıcam bakalım olduğu kadar artıkozaman abilerin hepsi sinir bozucuymuş
şaka bir yanada hafta içi gelen kişi çok bişi beklemesin. bence eve gider gitmez sen evini toparla yemeği onlar geldiğinde yapıyorda olsan sorun olmaz sonuçta eve yeni girmiş oluyorsun
Bu diğer abisi canım..Bizim ki kendi isterse yapar ben söyleyince yapmıyor kuzum yasizde kalmamışmıydı ilk zaman ondan hazetmedimayy ver süpürgeyi eşin yapsın sende tozunu al biz öyle yaparız genelde hafta içi
Aynen dediğin gibi olacak canım idare edicem bir şekilde çalıştığımızı bile bile geliyorlar nasılsa gerildim ama çokEh o zaman git tabii haklısın .
mantıklıKatılıyorum yemekten önce temizlik, sonra vakit kalırsa yemek. Olmadı gelirken bişeyler getirsenize evde yemek yok yüzsüzlüğüne bile vurabilirim ben
valla ben galiba bir aydan sonra misafire başladım@blisss ay hiç takılma canım, çalışan insansın sonuçta..kızların dediği gibi bölüşerek yapın ev işini.. menün zaten hazır..
bilmiyorum bana mı öyle geliyor da, yeni evliler biraz yalnız bırakılmaz mı ya?
Öff ben de bir gülüp bir ağlıyorum şuan içimden
Deli eder beni bu akşam bu adam. Akşama evde curcuna var size ses kaydı getireyim eğlenirsiniz hahah
Hhahah bunuda sevmedikhadi ya olsun bunuda sevmedim o zaman :) bence menüde iyi yeter yani
Ah kuzum kıyamam ya senin ki çok sinirlenmiş herhalde. Ama senin suçun ne ki burdaÖff ben de bir gülüp bir ağlıyorum şuan içimden
Deli eder beni bu akşam bu adam. Akşama evde curcuna var size ses kaydı getireyim eğlenirsiniz hahah
Ah canım bıramkıyorlar işte anlamıyorum bende@blisss ay hiç takılma canım, çalışan insansın sonuçta..kızların dediği gibi bölüşerek yapın ev işini.. menün zaten hazır..
bilmiyorum bana mı öyle geliyor da, yeni evliler biraz yalnız bırakılmaz mı ya?
Hadiii ya sen yinede yavaş yavaş alıştır kuzu yapsın çok yorulursun öbür türlü neysee gerilme en azından hafatsonu gelmiolar cumartesi akşamıda hiç sevmemde benhahah evet kuzu aynen öyle temizliği akşamdan halletmeye çalışıcam bakalım olduğu kadar artık
Bu diğer abisi canım..Bizim ki kendi isterse yapar ben söyleyince yapmıyor kuzum ya
Aynen dediğin gibi olacak canım idare edicem bir şekilde çalıştığımızı bile bile geliyorlar nasılsa gerildim ama çok
aynenn abi bizimlee diiiıl malesefHhahah bunuda sevmedik
Ah kuzum kıyamam ya senin ki çok sinirlenmiş herhalde. Ama senin suçun ne ki burda
Ah canım bıramkıyorlar işte anlamıyorum bende
amma misafir geldii sanada ayymantıklı
valla ben galiba bir aydan sonra misafire başladımbu haftasonuı boş gözüküyorum ama sonraki hafta gene bir yatılı misafir
Ay işte en merake ttiğim konuda o "benim suçum ne?" Sinirlenmekten çok gerildi o, hiç sevmez de böyle şeyleri. Bir de zor olunca böyle tadından yenmiyo işte kendisi :)Ah kuzum kıyamam ya senin ki çok sinirlenmiş herhalde. Ama senin suçun ne ki burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?